MichAelis 5 618 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Bezsens, locale mam polskie, tylko dash mam angielski i musze zmienic na polski zeby dzialalo, glupota. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Chętnie z kimś się zmierzę 1 na 1 Mój GT - Lipek PL Cytuj
Jarecki_PL 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Moze jakis turniej w FIFE 09 bysmy rozegrali? Kazdy z kazdym umawiamy sie na PSN , wczesniej podajemy tu swoje ID i regularnie po kazdym meczu wpisujemy tu wyniki Trzeba by zrobic tabele i ja uzupelniac codziennie Co Wy na to ???? Cytuj
xShark 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Zapraszam na turniej na moje forum http://www.xfifa09.pun.pl/forums.php podaje tylko dlatego, żeby sobie tylko pograć, a nie robić reklamę Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 tak weż tylni dolny = prawy drążek do góry i ci podskoczy z piłka w odpowiednim momencie to zrób próbowałem i udawało mi się w menu, ale na meczu jeszcze nie próbowałem Powaznie piszesz? gdzies na filmiku widzialem jak koles objechal bramkarza w dosc latwy sposob, jak w starych PES'ach - za pomoca Turbo, ale mi to srednio wychodzi... <_< Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 szybkie pytanie gdzies wyczytalem ze jak ktos sie online rozlaczy to zalicza mi zwyciestwo gosciu 2 razy sie rozlaczyl i nic.Jak to dziala? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Jak gnojek wylacza gre to nie zalicza niestety Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 gdzies wyczytalem ze ten co wychodzi dostaje walkowera widocznie nie musi to EA poprawic Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Na PS3 może i nie ale dziś miałem dwóch frajerów którzy rozłączyli się bez pauzy i zaliczyło mi jako dwa zwycięstwa. Cytuj
przema 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 PYTANKO O STADION 23 MAJA. Mówił ktoś że na HD zacina a na zwykłych ustawieniach nie. Czy jeśli konsolę podłączoną kablem hdmi przełącze na obraz SD, to będe miał ten obraz, czy czincze musze szukać zwykłe ?? Bo na patcha to się chyba niedoczekamy Cytuj
Jarecki_PL 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Zapraszam na turniej na moje forum http://www.xfifa09.pun.pl/forums.php podaje tylko dlatego, żeby sobie tylko pograć, a nie robić reklamę To jest turniej na X-boxa, ja mam PS3 Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 gdzies wyczytalem ze ten co wychodzi dostaje walkowera widocznie nie musi to EA poprawic Jak wychodzi uzywajac opcji w grze to jest jak piszesz. Jak zabija gre to FIFA traktuje to jako przypadek niestety... Ze niby nastapilo rozlaczenie badz padlo cos w konsoli... Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Na PS3 może i nie ale dziś miałem dwóch frajerów którzy rozłączyli się bez pauzy i zaliczyło mi jako dwa zwycięstwa. nie wiem jak jest na x360 ale na PS3 zalicza zwycięstwa(już tak kilkanaście razy miałem).Co więcej już 4 razy rozłączyło mnie z serwerów EA w trakcie meczu i zaliczyło go jako walkower dla przeciwnika,czyli tak jakby przegrałem mecz 3-0 Ludzie obie wersją są IDENTYCZNE.Bawi mnie takie gadanie,że na x360 są niezwalone przywileje korzyści,a na ps3 nie.Parodia.Jedną różnicą między wersja jest fakt,że na ps3 można wziąć udział w Międzynarodowych Mistrzowstwach Fifa bo Sony podpiło z nimi umowę i w tym roku to PS3 jest tak jakby oficjalną platformą tej części Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Ficus ja mialem kilka razy ze gosc mi wyszedl z meczu i tego meczu mi nie zaliczylo tak jakbym wogole go niegral Cytuj
Jarecki_PL 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Nie wiem czemu gram caly czas mecze rankingowe online a nie podlicza mi tych meczow... Czesc mi podliczyl i od wczoraj nic sie ruszylo, zagralem kilkanascie spotkan a liczba wygranych i przegranych nie zmienila sie od kilku dni... Czy ktos mial cos podobnego? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Wczoraj tez probowalem stworzyc jakas lige, ale serwery EA wciaz mnie odrzucaly. Ktos ma problemy z wyszukaniem jakiejkolwiek ligi ? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Mozna gdzies znalezc tlumaczenia niektorych skrotow z polskiej wersji? Na przyklad co to SST? Duzo jest takich. na przyklad co znaczy S przy rolach pilkarzy - czysto polskie "striker" bo n to napastnik (z forwarda tak przetlumaczyli). Zalamuja mnie te skroty nigdzie nie wytlumaczone. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Mozna gdzies znalezc tlumaczenia niektorych skrotow z polskiej wersji? Na przyklad co to SST? Duzo jest takich. na przyklad co znaczy S przy rolach pilkarzy - czysto polskie "striker" bo n to napastnik (z forwarda tak przetlumaczyli). Zalamuja mnie te skroty nigdzie nie wytlumaczone. SST to chyba Secomd Striker-drugi napastnik taki cofnięty . W PESie to SS chyba Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 SST jest w danych pilkarza meczu i niestety obawiam sie ze to jakis polski skrot bo oni sie na polskie skroty wysilili Na przyklad RUC to chyba ruchliwosc. Mnostwo jest kwiatkow, ktore ciezko rozszyfrowac i nigdzie nie ma instrukcji do tych szyfrow ichnich... A pilkarzy masz LN PN czy OŚP i podobne i zagwozdke jak PS czy LS gdzie nijak po polsku sie nie da (chyba prawy strzelajacy ) Niestety wersja polska nie ma wersji jezykowej angielskiej. Byloby duzo latwiej... Notabene gra w jakis sposob zbiera informacje o asystach bo przy najlepszym graczu pojawia sie czasem AST co oznacza asysty - ale dotyczy to tylko bocznych forwardow i ofensywnych pomocnikow... Niestety nigdzie nie mozna ich sprawdzic... Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 SST jest w danych pilkarza meczu i niestety obawiam sie ze to jakis polski skrot bo oni sie na polskie skroty wysilili Na przyklad RUC to chyba ruchliwosc. Mnostwo jest kwiatkow, ktore ciezko rozszyfrowac i nigdzie nie ma instrukcji do tych szyfrow ichnich... A pilkarzy masz LN PN czy OŚP i podobne i zagwozdke jak PS czy LS gdzie nijak po polsku sie nie da (chyba prawy strzelajacy ) Niestety wersja polska nie ma wersji jezykowej angielskiej. Byloby duzo latwiej... Notabene gra w jakis sposob zbiera informacje o asystach bo przy najlepszym graczu pojawia sie czasem AST co oznacza asysty - ale dotyczy to tylko bocznych forwardow i ofensywnych pomocnikow... Niestety nigdzie nie mozna ich sprawdzic... Moja wersja to angielska,polska i rosyjska naraz,mozna sobie przelaczac jezyk w dashboardzie,ale z tego co widze masz PS3 i nie wiem czy tam wersje gry sa multi language. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Sa. Mamy Francuska, Hiszpanska, Portugalska, Wegierska i pare innych oprocz Angielskiej i Niemieckiej... Cytuj
vip77 237 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 (edytowane) @grzes_l ma racje. jest troche niezrozumialych skrotow. mogli dac pod selectem helpa do wyjasnienia co jest co Edytowane 20 października 2008 przez vip77 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Dokucza mi w FIFA 09 troche jakby za male boisko,nie wiem czy to ja,czy moze faktycznie tak jest,ale co chce sie pobawic we wlasnym polu karnym,to czuje ciasnote. Jak zmusic obroncow do wkroczenia w pole karne podczas roznego/wolnego? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 99 zwycięstw online i 17 porażek. Dlaczego aż 17? bo serwery EA wczoraj świrowały i rozłączało z byle powodu w trakcie meczu oczywiście ładując mi mecz jako przegrany. Rewelka i jak to walczyć o coś co raczej jest nie osiągalne, no ale maszyny rzecz martwa, niedoskonała. Trudno, nadrobię to jakoś. Wczoraj grałem z gościem o ksywie MaciekPL, grał The Redsami i ograł mnie w karnych ale z tego co było widać myślał, że będzie łatwo, wszak Juve ma 5 gwiazdek ale do szybkościowców nie należą, praktycznie żaden zawodnik, tylko technika. Wkurzające są mecze kiedy pacan podaje tylko do Torresa i leci na chama bo dogonić już jak się urwie, nie sposób. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 (edytowane) ciekawe czemu Liverpool nie ma reklamy na koszulce w wersji PS3? ogladam na youtubie i widze ze na X360 i na PS2 jest. niby pier.dolka ale troche to dziwne. EDIT. forum cenzuruje wyraz pier.dolka :o Edytowane 21 października 2008 przez vip77 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi