II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Wyrzucając piłkę z autu i przypadkowo wleci do bramki (był taki przypadek) to też bramka Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 (edytowane) No co Ty? Serio? o_O Minus dla Elektroników. Powinien być rożny (jak do własnej) albo rzut od bramki (jak do przeciwnika). A próbował ktoś strzelić z wolnego do własnej bramki? Co się wtedy dzieje? Edytowane 1 listopada 2008 przez Mlody-San Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Pisałem to poważnie.. San weź tablety bo śmieszny jesteś. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Jak mozna ustawic gre na spalone w szybkiej taktyce ? niektore druzyny tego nie maja, czy co ? U mnie jest np tylko gra z kontry,wysoki presing, posiadanie pilki, dlugie pilki itp. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Musi byc, 'pulapka ofsajdowa' to sie zwie. Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Pisałem to poważnie.. San weź tablety bo śmieszny jesteś. A może powiesz mi w czym zanim znów napiszesz taki buracki tekst? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Nieważne. Temat o Fifa 09. EOT. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Musi byc, 'pulapka ofsajdowa' to sie zwie. Shit - a moglo byc tak, ze nadpisalem sobie to inna taktyka ? Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Nieważne. Temat o Fifa 09. EOT. W takim razie ja teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jesteś żałosny. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Co robiliscie zeby kupic zawodnikow w trybie menadzerskim ? 3 okno z rzedu probuje kogos kupic, lecz bezskutecznie. Caly czas albo "zawodnik jest wart wiecej pieniedzy" albo "zawodnik zasluguje na lepsza oferte finansowa". Przekraczem wartosci rynkowe, ale mimo to nie udaje mi sie ich kupic. Negocjatorow mam na 10 poziomie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Nieważne. Temat o Fifa 09. EOT. W takim razie ja teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jesteś żałosny. wesołych świąt Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Musi byc, 'pulapka ofsajdowa' to sie zwie. Shit - a moglo byc tak, ze nadpisalem sobie to inna taktyka ? Tego juz nie wiem, ale skoro nie masz to mozliwe. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) Co za bzdura - tak wlasnie mam - zamiast spalonego mam uzytkownik 1 Inter ! I jak to niby cofnac ? LOL EDIT sprawdzilem - usunalem ustawienia i zgralem jeszcze raz, wiec jezeli ktos moze sprawdzic np. Anglie: w szybkiej taktyce mam tylko:domyslna, gra z kontry,wysoki presing,posiadanie pilki,dlugie pilki. Moze niektore druzyny nie maja gry na spalone ? Edytowane 2 listopada 2008 przez easye Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Potwierdzam, Anglia ma: England default Counter attack High pressure Possession Long ball Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 No wlasnie - tak jak Brazylia np., czyli nie wszytskie druzyny maja gre na spalone Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Nie bardzo rozumiem o co wam chodzi z ta gra na spalone. Nie ma czegos takiego - jest wysoka obrona badz niska obrona. Wysoka to wlasnie generalnie gra na spalone. Pulapka ofsajdowa jest na zadanie (dwa razy gorna strzalka). Wszystko co pod gorna strzalka jest wykonywane w momencie zadania, a nie przez caly mecz. Czyli wyjscie obroncow do przodu (zageszczenie srodka w ataku), atak drugim skrzydlem (czyli kolesie po drugiej stronie do tej z ktorej mamy pilke zaczynaja gnac do przodu i szukac pozycji, pressing (w tym momencie wszyscy zawodnic podchodza pod przeciwnika) no i oczywiscie pulapka ofsajdowa. W szybkich taktykach (czyli pod dolna strzalka) co macie to ustawiacie w ustawieniach szybkiej taktyki (tutaj sa ustawinia na mecz a nie na zadanie). Co wiecej wszystkie 4 kierunki moga byc zdefiniowane przez Was. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 No wlasnie sek w tym, ze np anglia pod gorna strzalka ma chyba gre standardowa i nie mozna tego przestawic na pulapke ofsajdowa. No chyba, ze nadal tego nie potrafie zrobic Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) Cos namieszales przy ustawieniach pada. U mnie jest tak jak zwykle specjalnie wlaczylem Anglie. No chyba ze wiecej uzytkownikow X0 zglasza podobna sytuacje i jest bug u Was ale szczerze watpie. Czy pod gorna strzalka pokazuja Ci sie takie same opcje jak pod dolna? Pod gorna masz inne 4 niz pod dolna, czyba ze poprzestawiales cos. Opcje z pulapka ofsajdowa, drugim skrzydlem, atakiem obroncow i pressingiem sa nie do ustawienia. One sa zawsze (standardowo pod gorna strzalka). Tylko szybkie taktyki sobie mozesz popodmieniac a to sa opcje ktore pokazuja sie pod dolna strzalka. Edytowane 2 listopada 2008 przez grzes_l Cytuj
Geno21 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Dwa pytania. 1. Jak przelobować bramkarza? 2. Który przycisk odpowiada za gre ciałem? Jest coś takiego w ogole?? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 1. Lewy gorny trigger i strzal 2. Lewy dolny trigger i prawy joystick w lewo/prawo lekko wahnac. W instrukcji masz czesc poswiecona trickom. Zastawienie pilki to na przyklad prawy dolny trigger i oba joysticki puszczone. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Cholera,im wiecej gram w ta Fife tym wiecej widze smaczkow,czasami odchodza takie akcje ze az geba sie cieszy i chce mi sie wrzeszczec przed TV "o w morde ale realizm". Pytanie odnosnie trybu menedzerskiego,gram Legia Warszawa,dobrze mi idzie ale nie moge prawie nikogo kupowac,co zaoferuje kase,nawet na klubowe max(wiecej sie nie da) to dostaje wiadomosc ze za malo dalem,pilkarz wiecej wart albo cos.Da sie jakos te limity znosic albo co? Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Nowa Fifa jest swietna. Kompletnie zdetronizowala PES'a w tym roku. I mowi to osoba zwiazana z Konami od samego poczatku. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 No, FIFA rzadzi, miodna jest okropnie. Czasami wpadaja tak piekne bramki, ze glowa mala. Velius - jesli grasz krotko to tak bedzie, ja dopiero moglem spokojnie kupowac zawodnikow po 1 sezonie. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Nie bardzo rozumiem o co wam chodzi z ta gra na spalone. Nie ma czegos takiego - jest wysoka obrona badz niska obrona. Wysoka to wlasnie generalnie gra na spalone. Pulapka ofsajdowa jest na zadanie (dwa razy gorna strzalka). Wszystko co pod gorna strzalka jest wykonywane w momencie zadania, a nie przez caly mecz. Czyli wyjscie obroncow do przodu (zageszczenie srodka w ataku), atak drugim skrzydlem (czyli kolesie po drugiej stronie do tej z ktorej mamy pilke zaczynaja gnac do przodu i szukac pozycji, pressing (w tym momencie wszyscy zawodnic podchodza pod przeciwnika) no i oczywiscie pulapka ofsajdowa. W szybkich taktykach (czyli pod dolna strzalka) co macie to ustawiacie w ustawieniach szybkiej taktyki (tutaj sa ustawinia na mecz a nie na zadanie). Co wiecej wszystkie 4 kierunki moga byc zdefiniowane przez Was. Ha - no widzisz - dopiero teraz to zalapalem Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) To skad wiedziales ze FIFA jest swietna gra? Edytowane 3 listopada 2008 przez grzes_l Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi