vip77 237 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 dobra wracamy do tematu fify bo troche odbieglismy z tematu... co z patchem na ps3 ?? ukaze sie kiedys czy mozna pomazyc... dzis odpalilem fifke po dluzszym czasie i na pasku w grze lecialo ze w krotce "uaktualnienie waszej gry" btw. wie ktos jak to jest z tym nowym komentarzem z pss. po sciagnieciu na dysk i odpaleniu gry automatycznie zastepuje stary czy jakos go wlaczamy? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Ja w ogole nie wiem, o jaki nowy komentarz chodzi ? mozesz wytlumaczyc ? Cytuj
hanry 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Ja w ogole nie wiem, o jaki nowy komentarz chodzi ? mozesz wytlumaczyc ? Ze sklepu PlayStation jest do ściągnięcia nakładka z polskim komentarzem. Zajmuje 779MG. Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Jeszcze wrócę na chwilę do wolnych. Otóż próbowałem wyginać analog w prawo/lewo, i co się okazało. Strzał jest "zgięty" praktycznie minimalnie, murku z obrońcami nie chce ominąć nawet. Wciskam analog zaraz po puszczeniu (X) i puszczam jak piłka ląduje. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Maksymalna rotacja jest gdy skrecasz analoga w boki - w gore (czyli po skosie). Oczywiscie sila strzalu jest kluczem rowniez. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Ja w ogole nie wiem, o jaki nowy komentarz chodzi ? mozesz wytlumaczyc ? Ze sklepu PlayStation jest do ściągnięcia nakładka z polskim komentarzem. Zajmuje 779MG. Szkoda tylko, że u mnie nie działa. Ściągałem wersję z Polskiego PSS, ale grę mam NTSC-J (chociaż i tak wszystko w inglishu), musze sciagac wersje z japonskiego PSS? Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 lol czlowieniu jak ofline to ci bedzie ofline tylko chodzic na koniec dodam ze lagi masz nie tylko ty jesli ci laguje, masz je po obu stronach, czyli skladanie przegranej na lagi to lamerstwo rosomaq: Nie pisze tego tak o bo mi sie wydaje... sprawdzone z różnymi osobami online. Ty masz dobrze, wszystko płynnie chodzi, a drugiemu opóźnia. Ale w sumie to i tak większość z was nie uwierzy. Niedowiarkom proponuje ze znajomymi pozakładać pare gier, a resztę tak aby druga osoba założyła. Wtedy porównacie. I podkreślam, że Fifa online nie tnie, nie ma "widocznych" lagów. Kwestia wyczucia opóźnień, a właśnie GhettoKingSas niewyczucie tego to "lamerstwo". lolz czlowieniu nie ma czegos takiego jak jednostronny lag... nie wiem kto ci takich bajek nawciskal Nie ? To chyba Ty jestes LOL...przypomnij sobie (chociaz nie wiem czy grales) PES bodajze cz. 5 z Xboxa 1. Osoba hostujaca miala ZERO lagu natomiast ta po drugiej stronie slideshow...pozniej zrobili tak, ze po polowie nastepowala zmiana hosta i gra polegala na tym kto nastrzela wiecej bramek majac hosta. nie wiem jak ty ale ja o fifie08-09 tutaj pisze, ze pes ma zje.ba.ny online to nie od dzisiaj wiadomo w fifie ci sie pilkarzyki nie teleportuja jak w pesie Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Nikt mi w koncu nie odpowiedzial. Czy jak uruchomie Addidas Live Season, to czy bede mogl go wylaczyc, zeby np zagrac mecz ze standardowa forma zawodnikow ? Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Nikt mi w koncu nie odpowiedzial. Czy jak uruchomie Addidas Live Season, to czy bede mogl go wylaczyc, zeby np zagrac mecz ze standardowa forma zawodnikow ? Tak. W opcjach masz do wyboru czy Adidas Live Season ma byc włączony czy nie (mozesz zrobic np. tak ze w online bedzie a w offline nie) Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) Wydaje mi się, że jest gdzieś w opcjach możliwość włączenia i wyłączenia tej funkcji. Zaraz poszukam to dam Ci znać. Edit: Widze, że kolega wyżej mnie uprzedził Edytowane 16 listopada 2008 przez Michał102 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) W najbliższych dniach wyjdzie patch do fify 09-pełna lista z mian w linku http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09...date-notes.html Czyli wszystkie bugi mają być naprawione- nie będzie cyrków z przywilejem korzysći,z dziwnym gapieniem się obrońców na górne piłki(jak mnie to w meczach online wkurza,że zamiast obrońca biec do napastnika to się gapi na górną piłkę ,a tamten go mija) oraz problem a znimacją na stadionie 23 maja(yes,yes wreszcie sezony Ruchem Chorzów w polskiej lidze ) Edytowane 17 listopada 2008 przez Ficuś Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Dzieki z aodpowiedz. Co do pacha - super, ale napisali, ze poprawia strzelone bramki z przywilejow. Mam nadzieje, ze poprawia tez same przywileje i w koncu beda dzialac tak jak powinny. <_< Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Nice. Niech jeszcze Voronina z Poolu wywalą Cytuj
webster8 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Gra mi strasznie tnie w online w 1v1...neta mam 4 mb...macie jakies pomysly? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Tyle masz odbioru a wysylasz ile bitow? Cytuj
Gość Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Patch już jest, ale grałem ledwie jeden mecz online, więc nic więcej nie powiem. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Mam tą nowa FIFE 09. Co ja mogę powiedzieć... rozegrałem kilkanaście meczyków z kumplem, kilka sam. Niby fajnie, ale... moje serce jest przy PES. Kocham tę grę, rozumiem ją, umiem w nią grać. Wolę cały ten system z gry. FIFA 09 odchodzi za GTA IV + 30 zł, przy którym wiem, ze będę się nieporównywalnie lepiej bawić. A 30 zł w sam raz na kabelek . Żegnaj, FIFO, może kiedyś. Nie chce mi sie uczyć tej gry, i tak zawsze gram góra 2 mecze i włączam co innego, nie ważne czy to PES/FIFA. Cytuj
artex 28 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Mam takie pytanie. Mam fife 09 na PS3 i niektóre mecze mi się przycinają , a następny mecz już jest ok. Nie wiem za bardzo od czego to zależy i czy tylko ja tak mam czy wam też to się zdarza ? Cytuj
przema 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) może, chodzi o to, że te które Ci się przycinają, rozgrywają się na stadionie 23 maja. Jeżeli tak, to musisz grać na zwykłym tv, ewentualnie zmienić rozdzieczość w hd na najniższą jaka jest do wyboru, wtedy się nie tnie. No chyba, że już jest jakiś patch, który to poprawia, albo chodzi Ci o co innego. ps. no jeżeli ten patch będzie tak wyglądał i do tego te 8 drużyn w turniejach online, to naprawdę trzeba pochwalić EA, za to, że słucha co grający do nich mówią. Kolejny punkt dla FIFY. A jak się nazywała ta konkurencyjna gra ? bo zapomniałem Edytowane 18 listopada 2008 przez przema Cytuj
webster8 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Tyle masz odbioru a wysylasz ile bitow? 1024....a kto tu sieje zamet bo patcha jeszcze nie ma....hehe dobre z ta konkurencja Cytuj
webster8 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) Tyle masz odbioru a wysylasz ile bitow? 1024....a kto tu sieje zamet bo patcha jeszcze nie ma....hehe dobre z ta konkurencja :)sorki....przegladarka ps3 albo net Edytowane 18 listopada 2008 przez webster8 Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Jak masz symetryczny przesyl 1Mb to nie powinno byc lagow, przynajmniej nie z Twojej winy... Cytuj
webster8 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 no i to mnie wpienia bo grac sie nie da..dupa zbita Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) A masz ruter w domu ? Czy udostepniasz lacze jakos za pomoca komputera ? Przyczyn moze byc duzo, jak udostepniasz polaczenie to moze masz jakiegos trojana, ktory pakiety w kosmos wysyla, moze masz niezabezpieczona siec i wszyscy z niej na osiedlu korzystaja, moze masz wlaczone programy typu skype, a obok rozmawia Twoja siostra w pokoju - na pewno to nie wina gry, bo mam lacze 1024, wysyl 256 i lagow nie mam... Edytowane 18 listopada 2008 przez easye Cytuj
webster8 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 A masz ruter w domu ? Czy udostepniasz lacze jakos za pomoca komputera ? Przyczyn moze byc duzo, jak udostepniasz polaczenie to moze masz jakiegos trojana, ktory pakiety w kosmos wysyla, moze masz niezabezpieczona siec i wszyscy z niej na osiedlu korzystaja, moze masz wlaczone programy typu skype, a obok rozmawia Twoja siostra w pokoju - na pewno to nie wina gry, bo mam lacze 1024, wysyl 256 i lagow nie mam... tylko ze inne gry ciekaja miodzio...siec jest radiowa osiedlowa...neta mam tylko pod konsola A masz ruter w domu ? Czy udostepniasz lacze jakos za pomoca komputera ? Przyczyn moze byc duzo, jak udostepniasz polaczenie to moze masz jakiegos trojana, ktory pakiety w kosmos wysyla, moze masz niezabezpieczona siec i wszyscy z niej na osiedlu korzystaja, moze masz wlaczone programy typu skype, a obok rozmawia Twoja siostra w pokoju - na pewno to nie wina gry, bo mam lacze 1024, wysyl 256 i lagow nie mam... tylko ze inne gry ciekaja miodzio...siec jest radiowa osiedlowa...neta mam tylko pod konsola Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi