Saunter 3 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Ja też do dzisiaj, mimo ponad 10 wygranych w interaktywnych nie mogę zdobyć aczika, więc cierpliwości. Można TYLKO raz zmienić ulubioną drużynę w interaktywnych. Ja myślałem, że może będę mogł grać 2 na zmianę i dałem Tottenham. Teraz muszę do końca sezonu grać nimi zamiast Liverpoolu, no coż, życie. Jak dasz "Uwzględnij rywali w wyszukiwaniu" to gra skieruje Cię do najbliższego możliwego meczu, więc możesz grać i Hull i WBA itp. Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Taa tylko gdy zaznaczam tą opcje to akuart zdarza sie ze w ostatniej kolejce Middlesbrough które mi konsola proponuje mierzy sie z Man UTD, wcześniejj Hull z MU, a ostatnio WBA bodajże z bardzo silną wg mnie Aston Villą z cyborgiem Carewem (hi Easye ) No cóz trza czekać na dobre, łatwiejsze kolejki Cytuj
joseph 1 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 heh zgadzam się z tym że Carew jest przesadzony,strasznie się z nim namęczyłem;] mam pytanie : co sądzicie o polskiej wersji tej gry : jak się wam podoba tłumaczenie , czy wyłapaliście jakieś błędy itp;] mnie osobiści wkurza ten tekst o podaniach ,że nie grają na poste restante-musiałem pare razy to usłyszeć zanim skminiłem o co chodzi;] nie słyszałem nigdy żadnego podobnego komentarzu w prawdziwym meczu i dlatego ten wydaje mi się jakoś "oderwany" od całej gry:D Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Każde podanie nawet rozsądne do bramkarza, Darek kwituje że kibice gwiżdzą i im sie to nie podoba. To mnie dobija Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Mnie też, już od FIFA 08, nie mam pojęcia czemu tego nie zmienili. Szczególnie jak drużyna przegrywa 0-1 w końcówce i gra na czas:) Carew po ostatniej aktualizacji formy jest niemożliwy. Grałem przeciwko AV 3 razy i ani razu nie wygrałem... Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Dokładnie, Adriano 2 tak jak w PESie. Chociaż nie wiem za co tak dużo dostał dobrych statsow, skoro forme wysoką to on miał kilka lat temu Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) Szaranowicz ma czesto dosc dowci.pne komentarze i je zwykle lubie (jak klasyka o bulgarskiej biegaczce - "bulgarska szkola... urody"), tyle ze w rzeczywistosci one smiesza, a w grze mecza bo sa durne i sie powtarzaja. Niestety komentarz niedopracowany. Angielski nie jest tak meczacy bo jezyk bardziej lapidarny i wieloznaczny ale sa takie same kwiatki, niestety po polsku slabo... Mnie najbardziej wkurza "dobrze odebral ale nie opanowal..." Nie da sie ukryc, ze Szpaku zwykle nie bardzo widzi co sie dzieje jak komentuje, ale w grze to juz przesadzili Edytowane 30 grudnia 2008 przez grzes_l Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Nie powiedzialbym, ze Carew jest lepszy od takich napastnikow, jak Ibra, Benzema, Henryk, Rooney czy 100 innych, ktorych mozna wylapac w kazdej druzynie. W FIFIE overalle nie maja znaczenia, liczy sie, zeby miec w miare ogarnietych obroncow, przynajmniej jednego zabojce z przodu i jednego pomocnika, ktory mu pilki nagra. Wszedzie mozna znalesc zabojcow - od takiego Udinesse, Norwegi, po Manchester City i inne druzynki. Wazne jest tylko znalesc odpowiednia do nich taktyke... Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) Ej mam pytanie czy jak gram w trybie "Zostań Gwiazdą" to zawodnik,którym gram rozwija się on tylko w tym trybie??.Czy jak wybiorę szybki mecz to statsy bedą defaultowe??.Bo u mnie Messi jest najlepszym zawodnikiem ze wszystkich(a to nim właśnie gram w ZG). Edytowane 30 grudnia 2008 przez barcelona fan Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Fifa ostatnim czasy ssie ONLINE. Muli, opóźnienia a w najgorszym wypadku lagi. Ah te święta i nasilenie ludzi (DZIECI) z Menczesterami i 5 punktami acziwmentów którzy ochoczo wpadają w moje sidła xD Fajnie pięknie, ale grać się nie da w takim zamulonym meczu. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Ja tam nie lubię grać ze strasznie słabymi ludźmi, bo to zero emocji. Fajny jest zacięty mecz, a najlepszy jak wygrasz będąć gorszym:) Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) Fajnie jak się wygrywa 5:0 i wyżej z takimi co grają Manchesterem xD Kurde... już byłem tak wysoko w rankingu a tu zonk i fifke musze dac do regeneracji Edytowane 31 grudnia 2008 przez Brolly PL Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Fajnie jak się wygrywa 5:0 i wyżej z takimi co grają Manchesterem xD Kurde... już byłem tak wysoko w rankingu a tu zonk i fifke musze dac do regeneracji Kurde miałem to samo! Jeno że z miesiąc temu albo i lepiej. Coś te fify felernie wytłoczone chyba Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Tak dokłądnie. Jak gram z kimś kto bierze Man utd , to mozna sie spodziewać nooba , który liczy na szybkośc napastnikow i nadludzkie możliwości C7. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Lubię nubków - fajnie się wkurzają. Lubię gdy dostaje od nich metkę gliczer xD ktoś wie o co biega? to ten który niszczy jego ManU? xD Cytuj
hanry 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Ostatnio gram meczyk online i ni stego ni z owego zrestartowało mi konsole do menu głównego (dwa razy). Czy ktoś też ma takie zezowate szczęście jak ja? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Jakieś tipsy ad. grania w FIFĘ 09? Ostatnia nożna w którą grałem była 2002, a w tą jestem średni, choć na legendzie czasem wygrywam, ale częściej gram z kolegą. Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Co do gry z kompem - to nie jest żaden wyznacznik Twoich umiejętności, w Fifę. Więc lepiej się tym nie sugerować. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Co do gry z kompem - to nie jest żaden wyznacznik Twoich umiejętności, w Fifę. Więc lepiej się tym nie sugerować. A stawianie przecinka tam gdzie być nie powinien nie jest wyznacznikiem Twojej znajomości ortografii Ale faktycznie- nawet jak wygrywasz 10:0 na najwyższym poziomie z kompem to i tak możesz dostać z pierwszym lepszym kolesiem po necie. Co innego gdybyś się chwalił, że grałeś 500 meczy online i wygrałeś 450 z nich Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Brawo. Dzięki za pouczenie , dodało Ci to zdecydowanego animuszu. Szkoda ,że Ty zapominasz o interpunkcji. Najgorszą rzeczą jest jak pouczający, wykonuję identyczną gafę do której się odnosi. A wracając do tematu. Wartość swoich umiejętności, można ocenić tylko w starciu z innym przeciwnikiem. Taka jest moja obiektywna opinia. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Twoja opinia zawsze pozostanie subiektywną. Wygrywanie z konsolą na najwyższym poziomie trudności świadczy o dobrym skillu i takie jest moje zdanie (oczywiście przy podobnej klasie zespołów) Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Ale ja chcę jakieś porady, ew. linki do stron, a to o kompie dałem przy okazji, żeby tylko pokazać na jakim mniej więcej poziomie jestem... Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Mi w 09 podoba się to że nawet ktoś kto ma porządne umiejętności może dostac po tyłku.Np:Mam kumpla który jest całkiem niezły w FIFE i raz wygrywam z nim raz przegrywam wiadomo a potem przerąbałem 5:1 z typem który miał pada 1 raz w ręku.Gdyby ktoś z was zobaczył wtedy moja minę..Jak w prawdziwej piłce raz wygrywasz a raz nie . Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Zadam głupie pytanie, ale... Ile ma overall'a Juan Mata z Valencii po aktualizacji Live Season? Sam nie sprawdzę, bo nie mam jeszcze fifki. Z góry dzięki . Cytuj
Baraqda 0 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Mam pytanie: Gram tryb menagera zaczynalem od coca-cola league 2 czyli tak jakby od 4 ligi angielskiej zaraz awansuje to The chempionschip czy li do 2 ligi i mam pytanie co z moim stadionem? gram od 4 ligi druzyna Luton Town i mam boisko typu 2 male trybuny po bokach i to wszystko:) Jestem ciekawy czy stadion sie puzniej zmieni, dostane nowy czy w premiership tez bede gral na takim "biednym stadionie"? Moge rozbudowaywac sobie stadion na wiecej miejsc aby dostawac wiecej kasy za bilety ale stadion wizualnie sie nie zmienia... za jakis czas zmieni sie na inny bedzie mozliwosc wyboru innego czy cos? i drugie pytanie czy w opcji menager jest mozliwosc edytowania nr. pilkarzy na koszulkach? napastnik biega z nr. 2 i troche mnie to irytuje :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi