II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) Jak nie zlicza wygranego? 90% moich meczów na rankingu kończy się wychodzeniem zawodnika. Jeśli nie minie 15 minuta meczu, wtedy nie zalicza, lecz już po 16ej min. jak najbardziej. Myślisz, że natłukłem 498 zwycięstw (59L) w meczach, które skończyły się w regulaminowym czasie? Edytowane 4 lutego 2009 przez il capitano Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Chętnie bym z Tobą zagrał , szkoda że różnią nas konsole Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Niech mi ktoś poradzi dobrą taktykę na zatrzymanie CR7. Ustawiłem zespół na pułapkę offsiedową i działało, ale ten laluś i tak wpakował mi gola Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 nie ma taktyki. liczy się skill , oraz agresywne granie w obronie. Trzeba być non stop skoncentrowanym aby nie wtopić przy tym zawodniku. btw: Niech ktoś mi powie kto wpadł na tak genialny pomysł ,że w meczach online nie da się ustawić indywidualnego krycia ;/ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Nie wiem. Ogólnie ustawienia się powinny zapisywać, a nie, że przed każdym meczem trzeba ręcznie ustawiać. Ja to walę, jedynie co to wrzucam - Amauri za Trezegola i Sissoko za Poulsena. A reszta to już moja tajemnica xD Ta Pavlis mądrze prawi. Manualnie na chama trzeba wbiegnąć i zabierać piłkę. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Fakt. W(pipi)ia mnie, że typ gra gorzej przez cały mecz, a strzeli 2 gole z dupy i wygrywa nie mam jeszcze tej stałej formy Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Jak nie zlicza wygranego? 90% moich meczów na rankingu kończy się wychodzeniem zawodnika. Jeśli nie minie 15 minuta meczu, wtedy nie zalicza, lecz już po 16ej min. jak najbardziej. Myślisz, że natłukłem 498 zwycięstw (59L) w meczach, które skończyły się w regulaminowym czasie? W statach w stats manager jakoś nie zalicza... zresztą i tak coś jest zrąbane, stanęło u mnie na 100 meczach i nie chce dalej liczyć. Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 U mnie też nie liczy , już dawno to olałem. Cytuj
polson 7 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Ciekawe kiedy zaktualizuja sklady, juz sie nie moge doczekac ruska w Arsenalu:D Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Kurde ale ostanio niby ManU ale trafiam na dobrych graczy.Przepykałem z typem 8-1 ale grało się z nim przednio...:0.Ja gram Barca od czasów PES 5.Wkurza mnie jak niektórzy brytole twierdza że gram nia bo teraz jest w genialnej formie....;]. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Nie przegadasz. Ja grywam Juve od ISS2000 gdzie pojawiły się w niej kluby. I tak do dziś. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Ja od tej edycji gram Chelsea. Powód prozaiczny: ma dużo zawodników o ciemnej barwie skóry Jednak od tygodnia nimi nie gram przez neta, gdyż odkryłem drużyny, które mnie potrzebują: Kolejorz i QLD Roar! Granie nimi uczy pokory i przemyślanej gry... Ale radość z wygranej z ManU powiększona stukrotnie Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Hehe..Dziwne strasznie jest to że nigdy jeszcze nie spotkałem po sieci kogoś kto grałby Realem Madryt lub Milanem...;/.Może dlatego że te kluby nie są w najlepszej formie. Strasznie mało tego.O ManU wspominać oczywiście nie muszę...;].Ostatnio też Barcelona zrobiła się popularna jak mnie w(pipi)iają ludzie co grają jakimś klubem tylko dlatego że ma teraz forme...;]. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 U mnie jakos Barca nie ma formy jak gram w sieci :-/ Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Ja ostatnio trochę pohulałem w FIFA 09 i bardzo interesującą sytuację miałem. Nie wiem, czy zauważyliście, ale przy wykopie bramkarza jeśli napastnik podejdzie pod piłkę to ta nie przeniknie przez niego, tylko odbije się. W ten sposób ustrzeliłem gola Torresem, bo mnie nabił bramkarz konsoli. Albo ostatnio grałem Liverpool - Barcelona na poziomie "Klasa światowa" i wygrałem 8-0! Nie wiem co się stało, ale wszystko mi się udaje tym Liverpoolem po tym jak zmodyfikowałem odpowiednio swoje ustawienie konsola nie jest w stanie ze mną grać. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 dziś grałem swój pierwszy mecz w live ( od wczoraj mam fife ;p) grałem liverpoolem i dostałem w tyłek 1:3 ;| a prowadziłem 1;0 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Dziś powinien być u mnie status GOLD więc kto chce to zagram. Ofkoz Juve, wszystko jedno na kogo Played: 557, Won: 498, Lost: 59 - do czegoś zobowiązuje. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Update składów w FIFIE 09! Lech wskoczył z 1,5 na 2 gwiazdki, Lewandowski na 71. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 a wisla i legia ile ma ? Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Niedługo będę miał neta w PS3 więc chętnie z kimś pogram w sieci ofkoz w 09.Szkoda,że tak wielu z was gra na X360 .Na razie mam taki problem,że w FIFE gram 2 dni i dopiero kilka meczy na klasie światowej więc on-line na początku ciężko będzie.Ale teraz już jest nieźle Aston ładnie objeżdża Menczestery tylko Realem trochę trudniej się gra(wolni napastnicy).BTW:Czemu na YT poradniki z trikiami w 09 są tylko na X360?Wiem,że wszystko tak samo się robi,ale mnie to ciekawi ;>. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 (edytowane) Zaczyna mnie wkurwiać pewien problem, który pojawił się jakiś czas temu. Otóż nie mogę zagrać na 2-ch playerów !!! Wchodzę w ustawienia kontrolera (co by zmienić konfigurkę na PESowską) i gra się klinuje. Do dzisiaj miałem tak, że gra działała tylko na amerykańskim koncie, ale dzisiaj przeniosło się to już i na konto US Nie wiecie jak to pokonać ? Wiadomo, że gra na dwóch daje największą radochę, a na jednego to nie ma co grać. Miał ktoś podobny problem? Chodzi oczywiście o wersję PS3. _______________________________________________________________________________ Aha i jeszcze jedno. Nie wiem jak można było skopać taki motyw, ale EA potrafi. Chodzi o sytuację, kiedy daję prostopadłe podanie do napastnika, który jest na spalonym, a jednocześnie dostaję kosę na żółtą kartkę. I sędzia odgwizduje... spalony. To jest nienormalne. Pomijam już różnorakie błędy w sędziowaniu, tj. sam na sam, kosa od tyłu, faul i... nic. Bo takie coś było zawsze i wszędzie (ofc rozmawiam o grach). Ale ten motyw ze spalonym to pożoga Edytowane 10 lutego 2009 przez Figlarz Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Jak na gre sedziowanie jest poprawne - znaczy zalicza pierwsze niepoprawne zagranie. Kolejne jest niebyle... Twoj problem z padami jest conajmniej dziwny. Kompletnie nie wiem jak zaradzic. blazej, odezwij sie jak chcesz. Ja jestem online cienki (dosc nerwowy) ale sporo umiem wiec moge doradzic zawsze czy pomoc. Pozdrowka... Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Dziś powinien być u mnie status GOLD więc kto chce to zagram. Ofkoz Juve, wszystko jedno na kogo Played: 557, Won: 498, Lost: 59 - do czegoś zobowiązuje. Ja chętnie zagram, chcę zobaczyć jakie baty dostanę Update składów w FIFIE 09! Lech wskoczył z 1,5 na 2 gwiazdki, Lewandowski na 71. Lewandowski nie ma gęby, dobrze że podkoksowali mojego superstrzelca Rengifo a wisla i legia ile ma ? Wisła ma chyba 3, a legia 2. Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Najlepsze, że po updacie w Wiśle, Boguski ma 58 overall a Dawidowski 61 Dobrze chociaż, że Brożka podpakowali (75) i Błaszczykowskiego w Borussi (78) to już prawie klasa światowa Cytuj
KamilW182 1 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Zaczyna mnie wkurwiać pewien problem, który pojawił się jakiś czas temu. Otóż nie mogę zagrać na 2-ch playerów !!! Wchodzę w ustawienia kontrolera (co by zmienić konfigurkę na PESowską) i gra się klinuje. Do dzisiaj miałem tak, że gra działała tylko na amerykańskim koncie, ale dzisiaj przeniosło się to już i na konto US Nie wiecie jak to pokonać ? Wiadomo, że gra na dwóch daje największą radochę, a na jednego to nie ma co grać. Miał ktoś podobny problem? Chodzi oczywiście o wersję PS3. _______________________________________________________________________________ Miałem to samo. Zresztą chodząc po forach zauważyłem, że sporo osób tak ma i zawsze w wersji na PS3. Cały czas było dobrze i nagle d**a. Wiesza się na dwa pady... Ale udało mi się przechytrzyć konsole Wejdź w mecz na jednego gracza (nie włączaj drugiego pada!), wybierz drużynę dla siebie i kumpla. Zacznij mecz, zapauzuj grę, wejdź w wybór stron i wtedy włącz pada i przypisz go dla drugiej drużyny. Potem powinno być cały czas już dobrze (tzn. kumpel może sam drużynę wybierać). Oczywiście konfigurację wtedy też możesz zrobić. U mnie zadziałało Mam nadzieję że jakoś w miarę zrozumiale to opisałem (bo trochę śpiący jestem ) i że pomogłem. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi