Blaise 3 603 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 auto lecz czasem na semi To się nie dziw,że nie możesz dośrodkować tak jak chcesz. Cytuj
Gość Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Gdzie znajdę adidas live season na PS Store? Mam konto na polske i coś czuję że nie ma tego u nas w ogóle Cytuj
przema 0 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 też nie mogę znaleść, może to wina końca sezonu Cytuj
ruteqqq 0 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Witam Mam problem, kupiłem już dłuższy czas temu fifke na giełdzie, gra miała być po polsku a okazało sie że jezyk jest angielski. Miałem gre wymienić ale w koncu zamuliłem i to olałem. Niedawno zepsuła mi sie konsola, microsoft ją zabrał i naprawił. Jak wiadomo musiałem na nowo konfigurować wszystko- jezyk konsoli itp. Po konfiguracji właczyłem fifke i ku mojemu zaskoczeniu gra jest w PL gram sobie fajnie 1 meczyk z polskim komentarzem, niestety musiałem iśc do roboty, wyłączyłem konsole... Na drugi dzien chce sobie zagrac, wszystko fajnie menusy po Polsku ale sam komentarz w angielskim. Czemu?? Jak przestawic ten komentarz??? Pomocy Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 W dashboardzie masz polski?Czy angielski język? Cytuj
czak92 36 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Przeglądając kluby sieciowe znalazłem klub FC Extreme.Jak można się do niego dostać? Grałem dzisiaj z gościem i nie wiem czy to cheat czy wina gry,ale w jego drużynie Anelka i Govou byli niewidoczni. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 http://www.psxextreme.info/FIFA-09-Kto-chc...eme-t69324.html Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Ktoś ma ochotę na spara?Gram Brazylią od razu mówię . Dzisiaj wieczorem powinienem być,albo jutro do 16. Cytuj
przema 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Ktoś ma ochotę na spara?Gram Brazylią od razu mówię . Dzisiaj wieczorem powinienem być,albo jutro do 16. jaka jest przyjemność grania cały czas tą samą drużyną ? Przecież to sadomasochizm Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Nie gram cały czas tą samą-kto tak mówi?Brazylią mi się najlepiej gra,ale zdarza się i Aston Villą i Arminią Bielefield.Ahh wygrana teamem Wichniarka nad Arsenalem świetnie smakuje . Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Ja już nie wiem, na prawdę....... niech mi ktoś pomoże. Mam "debilne" pytanie, ale za Boga nie mogę tejże zagadki rozwikłać ... Mianowicie jak włączyć np. Mistrzostwa Świata czy Europy...??!!?? Nie no wiem, wiem możecie się śmiać ile wlezie , ale albo jestem już całkiem ślepy albo totalnym idiotą Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) Taki Puchar sam możesz zrobić,nie ma żadnej takiej imprezy defaultowo w grze.Jest opcja turnieju,która pozwala imitować MŚ czy EURO. Edytowane 15 lipca 2009 przez blazej10 Cytuj
kazik87 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) 5030565 gg pogram w fife:D kto chce potrenowac i mi nastrzelać bramek to zapraszam:) Edytowane 25 lipca 2009 przez kazik87 Cytuj
Gość Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Znacie jakąś stronkę z poradami/strategiami do dziewiątki? Nie chodzi mi o sztuczki a o jakieś porady "jak grać aby wygrać" Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Po co strona jak masz mnie-klepą. Cytuj
zizikus 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 zapraszam wszystkich do laddera fify http://www.consoles.net/pl/ Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Bedzie patch z aktualizacja skladow po transferach? Cytuj
SIKI 1 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 widziałem u niektórych ziomków na live! nowy skład realu (benzema, ronaldo)..? jak to zrobić? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 widziałem u niektórych ziomków na live! nowy skład realu (benzema, ronaldo)..? jak to zrobić? to jest glitch, prawie kazdy mecz online teraz jest zje.bany ;/ kolesie sobie dream team robia. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) i dostają przy tym baty niemiłosierne. BTW. gdybym takiego spotkał, zabiłbym na miejscu. Jeszcze pół biedy jak jest zmieniony skład - gorzej jak frajerzy podnoszą zawodnikom statsy - wszystko na 99%. Ale co zrobić, w większości to tłuste Angole. Edytowane 25 sierpnia 2009 przez Marvelous Cytuj
SIKI 1 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 aha xD zapewne mają przerobione konsole? Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Nie wiem czy mają. Błąd w grze który można wykorzystać, a w rękach sprawnego gracza - jest terminatorem. Możesz co najwyżej wtedy biegać po boisku bez celu. Żenada, ale tacy są ludzie. Nabić statsy wszystkomającym C.Ronaldo. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Panowie,dajcie spokój.Grałem kilka dni do tyłu z Niemiaszkiem.Gość koło 40 miejsca w rankingu.Wziął Kairserslautern a tam Ibrahimovic.Ronaldo,Cantona,Brehme,Koeman.Cuda no cuda !.I jak ja miałem wygrać z kimś takim.Nie dość,że gość potrafi grać to na dodatek ma skład przepakowany.Po 1 połowie się wyłączyłem,masakra.Rozumiem jak koleś zrobi takie transfery jak na prawdę,ale to o czym pisał bartiz-podnoszenia statsów do 99 to kompleks Ronaldo.Beznadziejnie się gra takie mecz.Teraz jak widzę,że ktoś bierze 2 gwiazdkowy zespól to od razu wychodzę-prawdopodobieństwo gry z takim z(pipi)anym składem wynosi 99.9 %.W 10 koniecznie to powinno zniknąć. Ktoś wgle ma ochotę na spara?Jak coś to dawać znać na PSN.Ostatnio gram Manchesterem,ale mogę w sumie każdą inną grać oprócz Barcelony Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi