Opublikowano 3 września 200816 l Jeśli FIFA 09 stanie się bardziej arcadowa to prorokuję brak fajnej piłki w tym roku, a to jest dość bolesne. Adidas Live Season jest patentem bardzo interesującym, choć mam nadzieję, że też nie przesadzą statsami typu Rooney 70, Tevez 97 jak ten pierwszy zagra ligowy crap, a Carlos strzeli hat-tricka. Jednak lepsze to niż granie takim Almunią cały rok po 78 w statsach. To co mówi easye jest prawdą, też wolałbym wybór strzałki/analog, choć po przyzwyczajeniach z FIFA 08 wybór byłby ciężki. 11 września demo, które odpowie na najważniejsze pytanie, czy nowa FIFA zalatuje PESową szybkością.
Opublikowano 6 września 200816 l Od niecalych 10 lat temat FIFy dla mnie kompletnie nie istnial, bo arcade w pilce noznej, to dla mnie profanacja tego sportu. Czasy sie jednak zmienily, i widzac ostatni gameplay FIFY09 bylem w lekkim szoku. Toz to PRO EVO, z lepsza animacja (ona wymiata). Czekam na pierwsze doniesienie z pelnej wresji. Cos czuje, ze ta czesc moze spowodowac masowy exodus fanow PE na strone Fify.
Opublikowano 7 września 200816 l Pierwsza srednia informacja - Adidas Live Season bedzie PLATNY :zegnam:
Opublikowano 7 września 200816 l ano, takie życie, że za wszystko teraz płaci się po kilka razy. Pierwszy minus, dla fify. Dobrze, że jedną lige chociaż dali za free.
Opublikowano 7 września 200816 l Uff, przynajmniej Barclay's Premier League się będzie piknie aktualizować, choć taką Serię A, Bundesligę czy La Liga też bym chciał mieć w Live Season.
Opublikowano 8 września 200816 l Patrzac na te filmiki jestem coraz bardziej spokojny, nawet przy zwiekszonym tempie rozgrywki. Edytowane 8 września 200816 l przez easye
Opublikowano 8 września 200816 l Ja się wstrzymuję do czwartku. Wtedy będzie download i porównania obu gier i decyzja co biorę najpierw. Niemniej FIFA wygląda bardzo dobrze. Tylko proszę, żeby w demie nie było MU:)
Opublikowano 10 września 200816 l 'żenuła' fifa 08 z lepszą grafiką ( oczywiście nadal marną ) nic więcej nie wiem czy do nich jakąś petycje trzeba wysłać, żeby przestali robić nas w ch.uja bo to już jest śmieszne ;p
Opublikowano 11 września 200816 l a nie mówili jakiś czas temu,że w tym roku edycja na PC miała być wersją z konsol PS3 i X360?Ciekawe co nimi kieruje i dlaczego nie chcą wkońcu zrobić konwersji edycji konsolowej. Dziś demko w PS Store-w końcu sam sprawdzę czy zachwyty praktycznie wszystkich nad edycją 09 mają pokrycie
Opublikowano 11 września 200816 l Mam nadzieje, ze na Marketplace juz jest i jak wroce z roboty to w koncu bede mogl przetestowac
Opublikowano 11 września 200816 l Coś nie widzę tematu o PES 2009 więc tu to wrzucam http://www.winningelevenblog.com/news/cham...se-for-4-years/
Opublikowano 11 września 200816 l Coś słabo szukałeś bo jest cały osobny dział o serii PES/WE a w nim temat o PES 2009 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...0&start=100 a sam news to dobre info(choć plotkowano już o tym) ale to nie zmienia faktu,że PES jest lata świetlne za fifą jeśli chodzi o licencje btw-grafika na tych obrazkach to porażka-era PS2 panowie Edytowane 11 września 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 11 września 200816 l Nie wiecie o której wyjdzie to demo ? , siedzę na Marketplace już od paru godzin i czekam
Opublikowano 11 września 200816 l Nie wiecie o której wyjdzie to demo ? , siedzę na Marketplace już od paru godzin i czekam Ja od rana siedze na PSS i nic nie ma Szkoda że Fifa 09 nie posiada praw do Champions League wtedy byłoby ciekawiej, poczułoby się tą atmosferę Edytowane 11 września 200816 l przez tomkio
Opublikowano 11 września 200816 l jest za to polska liga i znowu będzie można grać bez zamykania oczu i klnięcia na poziom polskiej piłki. Obowiązkowo podobnie jak w edycji 08 sezony będę zaliczać Ruchem Chorzów i Manchesterem United
Opublikowano 11 września 200816 l na Marketplace już jest No chyba że tam, ja cały czas czekam na PSS