Skocz do zawartości

FIFA 09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli FIFA 09 stanie się bardziej arcadowa to prorokuję brak fajnej piłki w tym roku, a to jest dość bolesne.

Adidas Live Season jest patentem bardzo interesującym, choć mam nadzieję, że też nie przesadzą statsami typu Rooney 70, Tevez 97 jak ten pierwszy zagra ligowy crap, a Carlos strzeli hat-tricka. Jednak lepsze to niż granie takim Almunią cały rok po 78 w statsach.

To co mówi easye jest prawdą, też wolałbym wybór strzałki/analog, choć po przyzwyczajeniach z FIFA 08 wybór byłby ciężki.

11 września demo, które odpowie na najważniejsze pytanie, czy nowa FIFA zalatuje PESową szybkością.

Opublikowano

Od niecalych 10 lat temat FIFy dla mnie kompletnie nie istnial, bo arcade w pilce noznej, to dla mnie profanacja tego sportu. Czasy sie jednak zmienily, i widzac ostatni gameplay FIFY09 bylem w lekkim szoku. Toz to PRO EVO, z lepsza animacja (ona wymiata). Czekam na pierwsze doniesienie z pelnej wresji. Cos czuje, ze ta czesc moze spowodowac masowy exodus fanow PE na strone Fify. :)

Opublikowano

'żenuła' :mellow: fifa 08 z lepszą grafiką ( oczywiście nadal marną ) :down: nic więcej

nie wiem czy do nich jakąś petycje trzeba wysłać, żeby przestali robić nas w ch.uja bo to już jest śmieszne ;p

Opublikowano

a nie mówili jakiś czas temu,że w tym roku edycja na PC miała być wersją z konsol PS3 i X360?Ciekawe co nimi kieruje i dlaczego nie chcą wkońcu zrobić konwersji edycji konsolowej.

Dziś demko w PS Store-w końcu sam sprawdzę czy zachwyty praktycznie wszystkich nad edycją 09 mają pokrycie

Opublikowano (edytowane)

Coś słabo szukałeś bo jest cały osobny dział o serii PES/WE a w nim temat o PES 2009 :)

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...0&start=100

a sam news to dobre info(choć plotkowano już o tym) ale to nie zmienia faktu,że PES jest lata świetlne za fifą jeśli chodzi o licencje

btw-grafika na tych obrazkach to porażka-era PS2 panowie

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)
Nie wiecie o której wyjdzie to demo ? , siedzę na Marketplace już od paru godzin i czekam :D

Ja od rana siedze na PSS i nic nie ma :(

Szkoda że Fifa 09 nie posiada praw do Champions League wtedy byłoby ciekawiej, poczułoby się tą atmosferę :D

Edytowane przez tomkio
Opublikowano

jest za to polska liga i znowu będzie można grać bez zamykania oczu i klnięcia na poziom polskiej piłki.

Obowiązkowo podobnie jak w edycji 08 sezony będę zaliczać Ruchem Chorzów i Manchesterem United :D