Masorz 13 184 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Aha rozumiem. No przeczuwałem, że finałowy sezon Fringe w całości skupi się na odparciu inwazji Obserwatorów. Możliwe też, że w którymś momencie pokarzą ten rok 2604 i Ziemię, która nie nadaje się już do życia albo cofną się w czasie do 201X żeby zapobiec całemu temu dziadostwu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mozliwe, odcinkow jest malo wiec sezon powinien byc napakowany akcja bez zbednych dochodzen. Dla mnie najciekawsza pozycja obecnie w jesiennej ramowce, szkoda ze supernatural nie skonczyli na 5 sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) to ze mnie taki zwyrol czy istnieje mocno wyczuwalne seksualne napięcie między peterem i ettą? w każdym razie jest ono to bardzo nie na miejscu . sam odcinek spoko, mają teraz szansę na opowiedzenie mocno skompresowanej i dynamicznej historii więc jestem dobrej myśli. bardzo podobała mi się ostatnia scena kiedy to walter przy akompaniamencie kiczowatego popu zdaje sobie sprawę, że nadzieja cały czas istnieje i jest na tyle inteligenty, że może i z małymi problemami, ale uda mu się wykminić cały plan od zera. swoją droga smutne jest to, że mamy ostatni odcinek a aktor takiej rangi nie został zauważony poprzez jakąkolwiek telewizyjna nagrodę czy chociażby nominację. no cóż s-f to nadal jednak "fringe-field" jeśli chodzi o krytyków. Edytowane 30 Września 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Geniusz Noble'a najlepiej było też widać jak grał Walternate'a, albo i obu naraz. Kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Czasami wydaje się, że to właściwie on trzyma ten serial na antenie. Zdecydowanie jeden z najbardziej niedocenianych aktorów. Dla mnie otwarcie finału jak najbardziej na plus i najlepsze zakończenie odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Świetny odcinek, ten sezon będzie mocarny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 820 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jak na razie nie jest zbyt mocarnie. Może to i lepiej, że na tym sezonie się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (pipi)a dzisiaj nie będzie nowego odcinka tylko cały yebany w doopę tydzień trza czekać :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Przecież nowe odcinki są w soboty do ściągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ale w tym tygodniu nie będzie tylko za tydzień, no piszę przeca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 A bo tak to napisałeś jakbyś dziś oczekiwał odcinka dostępnego już na necie. Bywa, może nabiorę większej ochoty na ten sezon bo póki co porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W końcu konkretny odcinek, nawet bardzo konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zgadzam się, jak dotąd najlepszy z całego sezonu. "Zjedzcie je, to cukierki mentolowe" XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 820 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zgadzam się, jak dotąd najlepszy z całego sezonu. W takim razie dam mu szansę. Poprzednie 2 odcinki głównie przewijałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) Motyw z paralizatorem roje*ał mnie totalnie. A końcówka może niejako pokazywać co będzie dalej. Te nagrania to pewnie opis działania technologii Obserwatorów czyli podróże w czasie. Zapewne powstanie Obserwatorów wiązane jest z jednym wydarzeniem z przeszłości (jak wiadomo Obserwatorzy od młodych lat przebywali w podziemiach, a ktoś musiał tam umieścić ich) Innej opcji jak na razie nie widzę jeśli chcą odzyskać córkę. Edytowane 1 Listopada 2012 przez Farmer87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 W którymś momencie muszą się cofnąć w czasie i zostawić tą maszynę stworzoną przez Waltera, którą odzyskiwali w częściach w poprzednich sezonach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Po nowym odcinku az mnie przeszly dreszcze, wyglada na to, ze to Peter zostanie pierwszym w historii Observerem. No i przy okazji wyjasnilo sie dlaczego oni wszyscy sa lysi. Skoro glownie bohaterowie przechodza takie zmiany, to przepowiadany w teoriach calkowity restart linii czasowych na koniec serialu wydaje sie byc w tym momencie bardzo prawdopodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dlaczego wszyscy są łysi? To, że Peterowi wypadają włosy nie wyjaśnia tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No wyjaśnia, działanie tej technologii w karku powoduje utratę włosów na głowie. A przynajmniej tak twórcy serialu dali do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kiedy znaleźli tego smarkacza w piwnicy Walter wywnioskował, jeśli pamięć mnie nie myli, że powodem braku włosów jak i brwi jest specyficzny klimat, powietrze i "dieta" na jakiej mały jechał odkąd wylądował w piwnicy. Możliwe, że po wyjściu na powierzchnię wszczepiają nowym to urządzenie i ono powoduje brak owłosienia. No i widać, że powoli wszystko zmierza do podróży w czasie i sądzę, że jeszcze będzie jedna ofiara z trójki bohaterów. Po dyskusji Waltera z Niną Sharp podejrzewam, że to on się poświęci by Peter i Olivia mogli cofnąć się w czasie. Ewentualnie Peter nim całkowicie zmieni się w Obserwatora. Oczywiście jest możliwe, że po "gmeraniu" w linii czasowej wszyscy wrócą do życia choć na tym etapie nic nie jest już pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) A co mnie smuci sakramencko to to, że nowy odcinek dopiero za 2 tygodnie, niech ich śmiertelna s.raczka trafi Edytowane 24 Listopada 2012 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 820 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Wreszcie porządny odcinek. Walter wrzuca LSD i ma wizje z Latającego Cyrku Monty Pythona Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Dooobry odcinke, tylko zastanawiam się czy aby tylko 4 odcinki to dość czasu żeby sensownie poskładali tą całą maszynerię i czy nie obejdzie się bez wymuszonych skrótów fabularnych. Wizje Waltera piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Odjazdy Waltera są świetne jak zawsze. Niby 4 odcinki to trochę mało ale już mają główny "element" maszyny czasu. Jak czekam na walkę Walterów 1on1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Chuy ich tam wie czy to maszyna czasu jest Lepiej żeby więcej konkretów padło jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi