genetyk@ 0 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Na tym temacie kompletnie sie nieznam jaki LCD bedzie dobry do ixa, tak by bylo widac efekty na miare next gena, jak i sam tv z funkcjami. W pobliskim markecie dostepny jest TV LCD PHILIPS 32PFL5522D za 400 f, mysle ze cena jest przystepna za 32" tv. Prosze o pomoc, czy wartro czy nie warto zainwestowac.Nastawiony jetsem bardziej do zakupu ze wzgledu na konsole. Oto specyfikacja tv: Obraz: Format obrazu : 16:9, Panoramiczny Jasność : 500 cd/m2 Dynamiczny kontrast ekranu : 7000:1 Czas odpowiedzi (typowy) : 8 ms Kąt widzenia (poziomy) : 178 stopnie Kąt widzenia (pionowy) : 178 stopnie Długość przekątnej ekranu (cale) : 32 cale Długość przekątnej ekranu (cm) : 81 cm Typ ekranu : LCD WXGA z aktywną matrycą TFT Rozdzielczość panelu : 1366 x 768p Funkcje dotyczące obrazu : Pixel Plus HD, Tryb filmowy 3/2 - 2/2 pull down, Filtr grzebieniowy 3D, Active Control, Poprawa krawędzi w syg. chrominancji, Contrast Plus, Cyfrowa redukcja szumów, Dynamiczna poprawa kontrastu, Eliminacja poszarpanych linii, Płynna poprawa luminacji, Progressive Scan Funkcje poprawy ekranu : Ekran z powłoką przeciwodblaskową Dźwięk: Korektor : 7 pasm Moc wyjściowa (RMS) : 2 x 10 W Funkcje poprawy dźwięku : Domyślne ustawienie głośności, Dynamiczne wzmocnienie tonów niskich, System Incredible Surround System dźwięku : Dźwięk stereo Nicam, Stereo Złącza: Złącze Ext 1 Scart : Złącze audio L/P, Wejście i wyjście CVBS, RGB Złącze Ext 2 Scart : Złącze audio L/P, Wejście i wyjście CVBS, Wejście S-video Liczba złącz Scart : 2 Złącze Ext 3 : Wejście S-video, Wejście CVBS, Wejście audio L/P Ext 4 : Gniazdo YPbPr, Wejście audio L/P Ext 5 : HDMI Ext 6 : HDMI Inne połączenia : Wyjście na słuchawki Wygoda: Zabezpieczenie przed dziećmi : Blokada i nadzór rodzicielski Zegar : Wyłącznik czasowy, Zegar z budzikiem Łatwa instalacja : Automatyczne nadawanie nazw, Automat. instalacja kanałów (ACI), System automat. strojenia (ATS), Automat. zapis stacji, Dostrajanie, Plug & Play, Nazwa programu, Sortowanie Łatwa obsługa : Domyślne ustawienie głośności (AVL), Lista programów, Przyciski sterujące umieszczone z boku, Regulacja Smart Picture, Regulacja Smart Sound Ustawienia formatu ekranu : 4:3, Format filmowy 14:9, Format filmowy 16:9, Powiększenie napisów dialogowych, Duże powiększenie, Panoramiczny Funkcja Picture in Picture : Podział ekranu telegazety Teletekst : Telegazeta Hypertext (1000 stron) Funkcje dotyczące telegazety : 4 ulubione strony, Linia z informacjami o programie Mocowanie zgodne ze standardem VESA : 200 x 100 mm System TV : PAL I, PAL B/G, PAL D/K, SECAM B/G, SECAM D/K, SECAM L/L' Odtwarzanie wideo : NTSC, SECAM, PAL Zakresy tunera : Hyperband, S-Channel, UHF, VHF Wymiary: Szerokość urządzenia : 805 mm Wysokość urządzenia : 546 mm Głębokość urządzenia : 115 mm Szerokość urządzenia (z podstawą) : 805 mm Wysokość urządzenia (z podstawą) : 609 mm Głębokość urządzenia (z podstawą) : 210 mm Waga wraz z opakowaniem : 20,5 kg Waga produktu : 15 5 kg Waga produktu (z podstawą) : 17,5 kg moze ktos doradzi a nawet ma taki tv u siebie i napisze pare zdan o nim z gory dzieki za pomoc.
Pijany 0 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Ile sobie za niego zycza ? Ja mam Samsunga LE 32A551, zaje,biscie jestem zadowolony. Przystepna cena, dobre parametry, moge ci go smialo polecic.
genetyk@ 0 Opublikowano 17 czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 czerwca 2008 Ile sobie za niego zycza ? Ja mam Samsunga LE 32A551, zaje,biscie jestem zadowolony. Przystepna cena, dobre parametry, moge ci go smialo polecic. jedyne 400 funtow, rok gwarancji za doplata na 3 lata gwrancja.
Rekomendowane odpowiedzi