aux 3 784 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Podali datę premiery dla Europy. Będą aż 3 tygodnie różnicy względem USA. Ale na naszą korzyść 3.10 zaczynamy przygodę z FM3. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6870..._obrazkami.html EDYTA: No i lipa, Kotaku zrobiło se jaja. Premiera w UE 23.10. Edytowane 29 Lipca 2009 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zapowiada się na to, że moje oczekiwania (czyli Forza 2 tylko bez ząbków) zostaną spełnione Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Compact Cars . Abarth 500 Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 wkoncu bede mogl sie wirtualnie porozbijac autem ktorym sie na codzin poruszam (Volvo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zapowiada się na to, że moje oczekiwania (czyli Forza 2 tylko bez ząbków) zostaną spełnione skad wiesz ze nie ma zabkow? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 I oto twarz Forzy 3 http://www.gamikaze.pl/Xbox/Aktualnosci/Fo..._w_Europie.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Można już gdzieś w Polsce złożyć pre-order'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Matko świeta... :o http://www.gamersyde.com/news_forza_3_musc...rs-8324_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Tyl nowego Camaro wyglada super A fotki... no coz ile by nie bylo to za malo! byle do pazdziernika... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 świetny materiał, od 5:30 można podziwiać grafikę która wygląda jeszcze lepiej niż na screenach Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 gra naprawde tak wyglada, to nie jest ani troche podrasowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 nowa galeria http://www.gamersyde.com/news_it_s_forza_3_time-8353_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 tak dzisiaj grając w forzę2 wpadł mi do głowy pomysł.. by można było ustawić skrzynię w manual, tylko nie taki jak teraz "X/B" oraz "przód/tył" na prawej gałce ale dwie inne opcje (jedna jako-tako rozsądna a druga tylko dla funu). 1# lewa gałka sterowanie, prawa gałka przyśpieszanie - a spusty albo bumpery jako skrzynia z łopatkami (prawy spust +, lewy -). i 2# by wbijać biegi jak w prawdziwej skrzyni jaką większość z nas ma, czyli prawą gałką machnąć lewo i w górę by w bić jedynkę, w lewo i w dół by dać dwójkę, do przodu by trójkę itd. (na takiej zasadzie jak gra się w Skate albo Fight Night). nie wiedziałem gdzie to wpisać w kąciku więc wpisałem tu.. jako małe zachcianki w sprawie ustawień pada w FM3.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ciekaw jestem jak dokładnie będzie rozwiązane rozłożenie materiału na tych 2-ch DVD, dysku twardego specjalnie nie dokupię i chyba wolałbym, żeby na pierwszej płycie były wszystkie trasy, a na drugiej te samochody co się nie zmieściły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 @dosternydo - na drugiej płycie będą zarówno dodatkowe samochody jak i dodatkowe trasy. Najwyższy czas żebyś zaopatrzył się w hdd, kupisz w cenie gry Rozumiem że dla niedzielnych graczy nie potrzebny hdd ale dla prawdziwych jak najbardziej xbl, demka, filmy, muzyka na hdd, zgrywanie gier... Na oficjalnym forum turn10 potwierdzono że będzie demo na xbl na 2-3 tygodnie przed premierą !! :bow: Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Szkoda, że demo dopiero w październiku ;/ Liczyłem na wrzesień, ale trudno. Jakoś wyczekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 http://www.gametrailers.com/video/dreams-t...otorsport/54332 nowy trailer, miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 gra naprawde tak wyglada, to nie jest ani troche podrasowane nie no wcale nie podrasowane AAx16 albo lepiej na tych fotach. a w realu będą niezłe schodki zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 http://www.gametrailers.com/video/dreams-t...otorsport/54332 nowy trailer, miodzio! W końcu "normalny" gameplay i samochody inne niż audi r8 ^_^ Wygląda super jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dempsej 28 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Przekozacko to wyglada na tym trailerze... Czyzbym mial zapomniec o GT ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Muza konkretna ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Przekozacko to wyglada na tym trailerze... Czyzbym mial zapomniec o GT ?? kup najlepiej obie u mnie Prolog sie kurzy a FM2 sie kreci w odstawke pojdzie pewnie w pazdzierniku a potem odloze FM3 jak wyjdzie GT5, choc pewnie nie na dlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 hehe widok na kokpit w reventonie może być ciekawy, jak te zegary bedą tam świrować podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Poczytajcie forzamotorsport.net forum, albo neogafa. Nie wiem skąd ludzie mają te screeny, ale jest pełno tych, których nigdy wczesniej nie widziałem. Gra wygląda coraz lepiej. Na dodatek niektórzy potwierdzili, że jest już nowsza wersja gry, gdzie widok z kokpitu ma już 60fps. Na dodatek developer potwierdził, że pod wpływem przeciążeń kamera z środka będzie sie przesuwać (np. podczas driftu). Widziałem chociażby auta z serii V8 supercars (australijskie wyścigi) albo DTMy. EDIT: z tego co czytam to do premiery mają jeszcze zrobić replaye w 60fps, ale to nie jest pewne. Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Dla mnie kosmos Nawet jak na Photo mode Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi