Opublikowano 2 września 200915 l Jak dla mnie może go nie być wcale bo brzydki jest F430 już chyba nic nie pobije ^_^ A co do mocno oczekiwanego dema to coś czuję, że od pojawienia się owego do premiery fulla nie będę grał w nic innego :slinotok:
Opublikowano 2 września 200915 l http://forzamotorsport.net/en-us/media/ima...creenshot/1489/ nowa galeria
Opublikowano 5 września 200915 l W sklepie PSX Extreme są już pre-ordery. Zwykły - 179zł, kolekcjonerski - 219zł. Chyba się machnę na kolekcjonerkę, a wy?
Opublikowano 5 września 200915 l Ja tam będę musiał poczekać, aż na Allegro stanieje, nowy monitor trochę nadszarpnął budżet na gry, do tego wcześniej wychodzi ODST z całkiem atrakcyjną ceną wyjściową
Opublikowano 5 września 200915 l nowe filmiki http://www.youtube.com/watch?v=oJ_Egef0yxU audi w hd :o poziom nieznacznie odbiega od słynnego rendera tego srebnego samochodu na starówce z gt planet - Koenigsegg CCX malowanie http://www.youtube.com/watch?v=zu6PbbrA40s Edytowane 5 września 200915 l przez bigdaddy
Opublikowano 5 września 200915 l Geeez, zobaczcie wnętrze tego Lamborghini: http://www.vgarabia.com/2009/09/05/forza-motorsport-3-lamborghini-reventon-gameplay/ Gra urywa głowę...
Opublikowano 5 września 200915 l też łykam limitowaną edycję. i zacznie się odliczanie do premiery, eh.
Opublikowano 5 września 200915 l Pytam się bo wygląda to co najmniej beznadziejnie. Łapy kierowcy robią cokolwiek innego prócz kręcenia kółkiem? gdzie zmiana biegów? Dobra, manetka przy kierownicy ale nie widać żadnego ruchu. A ręczny?
Opublikowano 5 września 200915 l Jak wszystkie filmy są robione na easy to gdzie tam zmiana biegów, pewnie wszystko automat
Opublikowano 5 września 200915 l Jak dla mnie kamera jest trochę za blisko kierownicy, ale może to kwestia przyzwyczajenia.
Opublikowano 6 września 200915 l Jak dla mnie kamera jest trochę za blisko kierownicy, ale może to kwestia przyzwyczajenia. Dla mnie też tak jakby ten kierowca trzymał nos przy samych rękach wkurzające jest to
Opublikowano 6 września 200915 l Ja także łykam kolekcjonerską. Za 2 tyg. bedzie siano i leci preorder
Opublikowano 6 września 200915 l Preorder na limitkę złożony. Oby gra dotarła w piątek 23go - wtedy cały weekend grania !!
Opublikowano 6 września 200915 l Ja również zamawiam limitkę, myślałem że cena będzie nie do przyjęcia, a tu taka miła niespodzianka. Super że gierka będzie PL. W sklepie Psx jeszcze nigdy nie kupowałem gry, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
Opublikowano 7 września 200915 l Wszędzie pisze, że premiera FM2 jest 23 października. W sklepie PSX oraz ultimie piszę dostawa 30go października <_<
Opublikowano 7 września 200915 l Wszędzie pisze, że premiera FM2 jest 23 października. W sklepie PSX oraz ultimie piszę dostawa 30go października <_< Cytat ze sklepu PE - "Zamów i zarezerwuj swój egzemplarz już teraz - zamówiony produkt zostanie do ciebie wysłany w piątek, 23 październik 2009."
Opublikowano 7 września 200915 l Ja mam trochę głupie pytanie. Czemu podforum Forzy ma podpis: "Bezapelacyjny król wyścigów..chcesz pogadać o najlepszej ścigałce wczechczasów? wskakuj!" Co za baran to wymyślił i kto pozwolił na takie fanbjstwo?
Opublikowano 7 września 200915 l Bo taka prawda No offence. Fujimi Kaido powraca! Ciekawe jak bedzie wyglądać... i jak bedzie wygladać Amati Coast... btw więcej pieknych, nierealnych tras właśnie tego typu!! Edytowane 7 września 200915 l przez MaZZeo
Opublikowano 7 września 200915 l Bo taka prawda No offence. Każdy ma rozum i potrafi ocenić dana grę. Takie podpisy to jakaś dziecinada. Moderacja taka mądra czy Admini?
Opublikowano 7 września 200915 l Czekam jak na nic. Widać ten ogrom wszystkiego, tą grafikę to wszystko. Ach.... czekam aż wpadnie hajs za robotę i składam preordera na limitkę
Opublikowano 7 września 200915 l Oto lista samochodów dostępnych w edycji kolekcjonerskiej: VIP Membership Exclusive Cars: # 2009 Aston Martin DBS # 2009 Chevrolet Corvette ZR1 # 2007 Ferrari 430 Scuderia # 2007 Lamborghini Gallardo Superleggera # 2007 Porsche 911 GT3 RS (997) Exclusive Collector's Car Pack: # Audi R8 5.2 FSI Quattro (Forza Motorsport 3 Cover Car) # Acura NSX (Forza Motorsport Cover Car) # Nissan Fairlady (Forza Motorsport 2 Cover Car) # Aston Martin DB9 (Forza Motorsport 2 European Cover Car) # 2008 Dodge Charger Stock Car (with Xbox 360 livery)
Opublikowano 7 września 200915 l Ciekawe jak bedzie wyglądać... Fujimi Kaido just w pierwszej FM wygladalo cudnie...nawet dzis niektore trasy z FM2 sie chowaja. So do twojego pytania...jesli pamietasz trailer z E3 http://www.youtube.com/watch?v=NrW215cgMLU. Na poczatku pokazuja Montserrat (Spain) i Sedone...od 33 sekundy widac gorzysta trase z wodospadem biegnaca w gore...wyglada toto wlasnie jak Kaido Mozna wiec sie spodziewac wlasnie takiego designu (promienie sloneczne przebijajace sie przez korony drzew).