Skocz do zawartości

Forza Motorsport 3

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano

Ja tam będę musiał poczekać, aż na Allegro stanieje, nowy monitor trochę nadszarpnął budżet na gry, do tego wcześniej wychodzi ODST z całkiem atrakcyjną ceną wyjściową :P

Gość Marvelous
Opublikowano

Pytam się bo wygląda to co najmniej beznadziejnie. Łapy kierowcy robią cokolwiek innego prócz kręcenia kółkiem? gdzie zmiana biegów? Dobra, manetka przy kierownicy ale nie widać żadnego ruchu. A ręczny?

Gość donsterydo
Opublikowano

Jak wszystkie filmy są robione na easy to gdzie tam zmiana biegów, pewnie wszystko automat ;)

Opublikowano

Ja również zamawiam limitkę, myślałem że cena będzie nie do przyjęcia, a tu taka miła niespodzianka. Super że gierka będzie PL. W sklepie Psx jeszcze nigdy nie kupowałem gry, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.

Opublikowano

Wszędzie pisze, że premiera FM2 jest 23 października. W sklepie PSX oraz ultimie piszę dostawa 30go października <_<

Cytat ze sklepu PE - "Zamów i zarezerwuj swój egzemplarz już teraz - zamówiony produkt zostanie do ciebie wysłany w piątek, 23 październik 2009."

Gość =-FEISAR-=
Opublikowano

Ja mam trochę głupie pytanie. Czemu podforum Forzy ma podpis:

"Bezapelacyjny król wyścigów..chcesz pogadać o najlepszej ścigałce wczechczasów? wskakuj!"

Co za baran to wymyślił i kto pozwolił na takie fanbjstwo?

Gość =-FEISAR-=
Opublikowano

Bo taka prawda :P No offence.

Każdy ma rozum i potrafi ocenić dana grę. Takie podpisy to jakaś dziecinada. Moderacja taka mądra czy Admini?

Opublikowano

Oto lista samochodów dostępnych w edycji kolekcjonerskiej:

VIP Membership Exclusive Cars:

# 2009 Aston Martin DBS

# 2009 Chevrolet Corvette ZR1

# 2007 Ferrari 430 Scuderia

# 2007 Lamborghini Gallardo Superleggera

# 2007 Porsche 911 GT3 RS (997)

Exclusive Collector's Car Pack:

# Audi R8 5.2 FSI Quattro (Forza Motorsport 3 Cover Car)

# Acura NSX (Forza Motorsport Cover Car)

# Nissan Fairlady (Forza Motorsport 2 Cover Car)

# Aston Martin DB9 (Forza Motorsport 2 European Cover Car)

# 2008 Dodge Charger Stock Car (with Xbox 360 livery)

Opublikowano

Ciekawe jak bedzie wyglądać...

Fujimi Kaido just w pierwszej FM wygladalo cudnie...nawet dzis niektore trasy z FM2 sie chowaja.

So do twojego pytania...jesli pamietasz trailer z E3 http://www.youtube.com/watch?v=NrW215cgMLU.

Na poczatku pokazuja Montserrat (Spain) i Sedone...od 33 sekundy widac gorzysta trase z wodospadem biegnaca w gore...wyglada toto wlasnie jak Kaido :) Mozna wiec sie spodziewac wlasnie takiego designu (promienie sloneczne przebijajace sie przez korony drzew).