Hela 1 962 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Tak sobie przypomniałem o Costa di Amalfi z GT4. Panowie się wzorowali. Wzorowali się, bo umieszczają tą samą trasę? Edytowane 17 września 2009 przez Hela Cytuj
orion50 632 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 To nie jest ta sama trasa Hela Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Ale znajdująca się w tym samym miejscu we Włoszech, więc chyba nic dziwnego, że są podobne do siebie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 To była jedna z moich ulubionych tras w GT4. Pięknie położona, fajna, kozacka graficznie. Ciesze się, że w FM3 będzie coś podobnego i długiego (12km) Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 http://www.gamersyde.com/stream_forza_motorsport_3_cockpit_gameplay-12889_en.html Wygląda super, tyle te rączki kierowcy troszeczkę śmiesznie wyglądają. Jakby były przyklejone. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Dokładnie. Poza tym graficznie gra prezentuje się rewelacyjnie, ciekaw jestem tylko jak gameplay i ogólny feeling. Chociaż Forza 2 była bardzo fajna, więc nie sądzę by w trójce poszło coś nie tak . dla mnie ogromna wada fm2 to było brak urozmaicenia kariery nie dałem rady ukończyć gry bo mnie znudziła...ok 100 wyzwań i w kazdym to samo wyścig i kilka okrążeń. Na szczęście fm3 zapowiada się wybornie pod tym względem - drag race, drift, wyścigi z punktu a do b, itd. Być zadowolony Cytuj
adi 189 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Wiadomo coś o powrocie Driving avatar? Na trenowaniu swojego podopiecznego w jedynce spędziłem więcej czasu niż na wyścigach-to była dopiero motywacja do technicznej jazdy, żeby póżniej podbić chociaż jeden procent umiejętności naszego kierowcy Cytuj
kore 1 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Dokładnie. Poza tym graficznie gra prezentuje się rewelacyjnie, ciekaw jestem tylko jak gameplay i ogólny feeling. Chociaż Forza 2 była bardzo fajna, więc nie sądzę by w trójce poszło coś nie tak . dla mnie ogromna wada fm2 to było brak urozmaicenia kariery nie dałem rady ukończyć gry bo mnie znudziła...ok 100 wyzwań i w kazdym to samo wyścig i kilka okrążeń. Na szczęście fm3 zapowiada się wybornie pod tym względem - drag race, drift, wyścigi z punktu a do b, itd. Być zadowolony co do tych trybow kariery to zwalili nie bedzie oddzielnego trybu... np drift, bedzie to podobnie jak w pgr czyli w kazdym wyscigu jak wpadniemy w poslizg lub to zrobimy celowo to nam bedzie dawalo punkty. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 I dobrze, ze nie bedzie oddzielnego driftu, pewnie znowu zaczelyby sie kombinacje z modelem jazdy Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) http://xboxygen.com/Medias/Videos-Xbox-360/Exclu-Forza-3-le-circuit-Fujimi-Kaido-en-video filmiki z Fujimi Kaido... genialne. Aha i równie ciekawy film - EDIT2: Tym razem cos mało ciekawego... mianowicie info o wypuszczaniu DLC z około 10 pojazdami co miesiąc przez następny rok. Nie wgłębiałem się w wywiad ale mowa o 400msp za każdą paczkę... IGN AU/IGN Readers: Coming back to DLC ? you're doing one pack a month for the next twelve months. How many cars are likely to be included per pack? John Wendl: It's hard to say; it'll depend on the pack. I would say ten is probably a safe number. http://xbox360.ign.com/articles/102/1026124p1.html Nie podoba mi się to. Edytowane 18 września 2009 przez MaZZeo Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 ?Exclusive to Xbox 360! Forza Motorsport 3 will include 29 classic models from the legendary manufacturer, including iconic cars such as the Ferrari 250 GTO, Ferrari 512 TR, Ferrari F40, Ferrari Enzo, and Ferrari 430 Scuderia at the title?s release on the 23rd of October.? http://www.vg247.com/2009/09/18/ferarri-exclusive-to-forza-3-says-ms/ Przecież to kłamstwo w biały dzień. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 MaZZeo: Prosta sprawa, olej DLC. Dostaniesz 400 aut, wcześniej było OK, a jak się pojawia info o DLC z autami to już te 400 nie jest OK ? Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Po roku zrobią obniżkę jak z packami do FM2 - będą za 240msp to się kupi. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 zresztą tak samo jak z packami FM2 kupić można ale nie trzeba. fajne furki były ale tylko dla ich miłośników którzy chcieli nimi pojeździć. ani przydatne, ani wymagane, po prostu były. niestety żyjemy w erze dlc do gier i coś takiego będzie pojawiać się coraz częściej. byle nie dać się niepotrzebnie naciągnąć Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 MaZZeo: Prosta sprawa, olej DLC. Dostaniesz 400 aut, wcześniej było OK, a jak się pojawia info o DLC z autami to już te 400 nie jest OK ? Nie, nie o to mi chodzi. Kiedy grałem w Forzę 2 przez multi to zamiast aut które były z DLC to ja widziałem tylko takiego zielonego ducha... nie chcę bym po pół roku od premiery jeździł z samymi duchami. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 To prawda, trochę idiotyczne rozwiązanie bo np. w TDU furki z DLC widać normalnie. Może tym razem będzie inaczej ? Cytuj
kore 1 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Nowe fotki Ferrari http://forzamotorsport.net/en-us/media/images/default.htm?galleryid=2194#/screenshot/2116/ Nowek filmiki http://www.gamersyde.com/news_more_forza_3_-8531_en.html Amalfi wyglada po prostu bosko ;O Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Nowe filmy z tego pokazu final builda - cos pieknego Edytowane 19 września 2009 przez Bartg Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Lepiej to wygląda niż na screenach, nawet jak się ogląda to w niskiej rozdzielczości. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Sa gdzies filmiki tego nowego trybu "filmowego"? Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Dzieki za linki Kore. Amalfi nie tylko wyglada cudnie, ale zapowiada sie na bardzo techniczna trase. Bardzo cieszy mnie to ze nie jest plaska (mnostwo malych wzniesien). Cos mi sie wydaje ze co szybsze furki beda czesto wyrzucane w powietrze xD Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) To prawda, trochę idiotyczne rozwiązanie bo np. w TDU furki z DLC widać normalnie. Może tym razem będzie inaczej ? Ale coś odkryłem. Na innym forum dowiedziałem się, że przyczyna zielonych duchów jest to, że nie ściągnąłem tych darmówek, które były w każdym z mappacków (december, september i march). Dopiero teraz zauważyłem na marketplace, że rzeczywiście jest coś takiego. W takim razie super, mnie wystarczy że będe je widział. Nie muszę nimi jeździć. W takim razie T10 może wydawać te packi, ja bede kupię tylko niektóre btw. patrzcie na te gify. No i kolejne Ferrari, w tym... FXX! Myślałem że go nie ujrzę w tej grze... A także F40 Competizione No i nasz stary przyjaciel 330 P4 HOLY SHIT, że tak po juesańsku powiem Edytowane 19 września 2009 przez MaZZeo Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Po zobaczeniu tych filmików nie ma się do czego przyczepić. Amalfi przypomina stare NFS gdzie mieliśmy okazję śmigać wśród pięknych krajobrazów. Fikcyjne trasy są bardzo ważne w wyścigach. Demo pokaże jak tam trzyma się model jazdy (pewnie nie zawiedzie). Z tego co widać na tych filmikach są włączone wspomagacze przez co wygląda jak arcade. Nie spodziewałem się FXX w grze. To duża niespodzianka. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Jedno jest pewne: tę grę kupuję w dniu premiery. Jak patrzę na te gify to mi gały na wierzch wychodzą, ta gra będzie genialna! Dwójka już jest zarąbista, to co się tutaj szykuje przechodzi ludzkie pojęcie . To będzie najlepsza gra wyścigowa ever. Tak BTW - na gifach często akcje wyglądają lepiej niż naprawdę, zresztą pamiętam manię wstawiania gifów z Killzone'a 2 - wszystko super na ekranie komputera, potem w grze nawet tych rzeczy się nie dostrzegało/nie były tak wyeksponowane, choć tutaj jest zgoła inna sytuacja, bo przedstawiony jest czysty gameplay. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Jak po premierze demka ktoś znajdzie jakiś link gdzie je z neta można ściągnąć to niech wrzuci w tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi