Skocz do zawartości

Forza Motorsport 3

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

458 to nałjadniejsze ferrari chyba od czasów 355tki. Normalnie cudo.

Będzie jako DLC? Już mnie kupili. Dobrze ze punktów tyle kupiłem na promocji.

Gdybyś obejrzał filmik do końca to zauważyłbyś info o DLC na święta.

Opublikowano (edytowane)

Podobne do Californii :) Mam nadzieję, że w demie będą takie możliwości oglądania replayi jak w tych filmikach. Kozacko to się prezentuje. Oby dało się cykać fotki :) Jeśli chodzi o zniszczenia to wygląda, że jest sporo lepiej niż w FM2. fajnie wgina się karoseria co widać na replayu z Californią. Wszystko fajnie odpada, wygląda to naturalnie. Jestem usatysfakcjonowany.

Edytowane przez orion50
Opublikowano

Widzieliście kiedyś crash test i chodziliście na fizykę? Po co ten flame? Jeśli colin porównujesz grę z 360 do gry z PS2 też nieźle.

nie porównuje gier tylko to była odpowiedź na Twoje wyśmiewanie się z tego co widzisz. zarzucasz że samochody latają i odbijają się podczas gdy w GT wcale nie było z tym lepiej.

Opublikowano (edytowane)

@ MajorZero64

gdyby to faktycznie było coś złego to nie widzę problemu żeby to wytykać. potrafię spojrzeć na wady gry i je przyjąć do wiadomości ale jeżeli faktycznie są. tak samo nienaturalnie wyglądało to w GT4 ale jakoś nikt tego nie wypominał. jak strzelasz focha tylko o to że ktoś Ci zwrócił uwagę że czepiasz się czegoś czego nie trzeba no to sorry.

tak na przyszłość - w düpie mam który racer będzie lepszy, GT czy FM. półtora roku temu postanowiłem kupić nową konsolę i teraz mam X'a więc będę nawalał we Forzę. gdyby nie absurdalna cena PS3 to teraz czekałbym na GT5. każdy ma swój tytuł więc niech nim sie zajmie i tyle. w ogóle ta wojenka tytułów jest dla mnie @#$%^ warta, gdyby to jeszcze było na jedną platrformę...

sądząc po zapowiedziach co ma być w demku to pewnie z 1 - 1.5 giga będzie

Edytowane przez Colin84
Opublikowano

tutaj się muszę zgodzić ze te wypadki wyglądają troszkę nienaturalnie ;)

ciekawe jakby to wygladalo gdyby dali zniszczenia jakie sa naprawde. dzwon przy 120 i co? brak lakieru i pogieta blacha :)

tylko ze wtedy wyscigi pewnie nie bylyby tak emocjonujace :D