Gość =-FEISAR-= Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Wreszcie pograłem u kumpla dłużej w demo FM3. Moja ocena. GT5P Grafika otoczenia: 8/10 Grafika pojazdów podczas wyścigów: 10/10 Grafika pojazdów w menu 9/10 Widok z kokpitu:10/10 (zdecydowanie najlepiej odtworzone wnętrza aut w historii gier) Model jazdy: 9+/10 Grawyalność: 9/10 Zniszczenia: - Dźwięk: 8/10 FM3 demo Grafika otoczenia: 9/10 Grafika pojazdów podczas wyścigów: 6/10 Grafika pojazdów w menu 10/10 Widok z kokpitu: 7/10 Model jazdy: 8/10 (zbyt łatwo, zbyt arcade'owo i dziwnie oddane różnice między pojazdami) Grawyalność: 9/10 Zniszczenia: 6/10 Dźwięk: 8+/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Wreszcie pograłem u kumpla dłużej w demo FM3. Moja ocena. GT5P Grafika otoczenia: 8/10 Grafika pojazdów podczas wyścigów: 10/10 Grafika pojazdów w menu 9/10 Widok z kokpitu:10/10 (zdecydowanie najlepiej odtworzone wnętrza aut w historii gier) Model jazdy: 9+/10 Grawyalność: 9/10 Zniszczenia: - Dźwięk: 8/10 FM3 demo Grafika otoczenia: 9/10 Grafika pojazdów podczas wyścigów: 6/10 Grafika pojazdów w menu 10/10 Widok z kokpitu: 7/10 Model jazdy: 8/10 (zbyt łatwo, zbyt arcade'owo i dziwnie oddane różnice między pojazdami) Grawyalność: 9/10 Zniszczenia: 6/10 Dźwięk: 8+/10 6/10 za wygląd fur to mało. Według mnie należy się 8/10 a jak poprawia aliasing będzie jeszcze lepiej. Model jazdy jest konkretny, może za krótko grałeś. Tak to zgadzam się z opinią FEISARA. No i zdaje mi się, że otoczenie jest o więcej lepsze niż tylko 1 oczko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Wreszcie pograłem u kumpla dłużej w demo FM3. Moja ocena. GT5P Grafika otoczenia: 8/10 Grafika pojazdów podczas wyścigów: 10/10 Grafika pojazdów w menu 9/10 Widok z kokpitu:10/10 (zdecydowanie najlepiej odtworzone wnętrza aut w historii gier) Model jazdy: 9+/10 Grawyalność: 9/10 Zniszczenia: - Dźwięk: 8/10 FM3 demo Grafika otoczenia: 9/10 Grafika pojazdów podczas wyścigów: 6/10 Grafika pojazdów w menu 10/10 Widok z kokpitu: 7/10 Model jazdy: 8/10 (zbyt łatwo, zbyt arcade'owo i dziwnie oddane różnice między pojazdami) Grawyalność: 9/10 Zniszczenia: 6/10 Dźwięk: 8+/10 6/10 za wygląd fur to mało. Według mnie należy się 8/10 a jak poprawia aliasing będzie jeszcze lepiej. Model jazdy jest konkretny, może za krótko grałeś. Tak to zgadzam się z opinią FEISARA. No i zdaje mi się, że otoczenie jest o więcej lepsze niż tylko 1 oczko Nie karm trola, on tylko na to czeka Jak dla niego Forza to gra na 3/10 to niech mu będzie, to jego opinia, nie ma co polemizować. Edytowane 26 Września 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 na 6/10 to zasługują fury w Need for Speed Undercover, a nie w Forza 3. Za to za widok z kokpitu zawyżyłeś, jest totalnie okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 6/10 za wygląd fur to mało. Według mnie należy się 8/10 a jak poprawia aliasing będzie jeszcze lepiej. Model jazdy jest konkretny, może za krótko grałeś. Tak to zgadzam się z opinią FEISARA. No i zdaje mi się, że otoczenie jest o więcej lepsze niż tylko 1 oczko Co do modelu jazdy to po prostu mocarne fury jest zbyt łatwo opanować. W FM2 było lepiej w tym aspekcie. Pogram jeszcze trochę i może zmienię zdanie. Odnośnie otoczenia to gdybym miał porównać górską trasę w GT5:P z trasą z demka Fm3 to FM3 ma tutaj sporą przewagę. Jednak GT5:P ma Londyn a ta lokacja jest graficznie dopasiona konkretnie i stąd taka mała różnica w ocenach, gdyż Londyn podciąga stronę wizualną GT5:P. Cytuj Odnośnik do komentarza
kore 1 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 kurcze juz nie moge sie doczekac zeby sobie na fujimi kaido polatac bokami z japoncami ahh... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Nie karm trola, on tylko na to czeka Jak dla niego Forza to gra na 3/10 to niech mu będzie, to jego opinia, nie ma co polemizować. Jeśli te oceny uważasz za niskie, to już nie wiem. Nigdzie tam nie widzę by średnia tych ocen wynosiła 3/10... No chyba, że tylko oceny 10/10 Ciebie cieszą. Tutaj blablabla o grafice, a jak to jest z tym modelem jazdy w końcu? Został uproszczony w stosunku do poprzedniczki i jeśli został zmieniony to w jakim stopniu. Niech niektórzy przestaną z tym czekaniem na GT5, bo to przykre jest. Zauważyłem, że jak się znajdzie jakieś brudy w tej grze to się halo od razu robi i co niektórzy zaczynają nie na temat pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Tutaj blablabla o grafice, a jak to jest z tym modelem jazdy w końcu? Został uproszczony w stosunku do poprzedniczki i jeśli został zmieniony to w jakim stopniu. Przy wlaczonych wspomagaczach (abs,kontrola trakcji) jest latwiej. Z wylaczonymi jest zawodowo No i wrazenie predkosci zostalo troche podciagniete. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 MajorZero64: Pisałem w nawiązaniu do oceny za grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Demo FORZA MOTORSPORT 2 różni się ZNACZĄCO od pełnej wersji FORZA MOTORSPORT 2. I graficznie i systemowo. I wszystko wskazuje na to, że tutaj będzie podobnie, tak więc może poczekamy z ocenami pełnej wersji do ukazania się pełnej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Fakt cofanie pomaga bardzo Aha jeszcze mam pytanie: co oznacza ikonka spinacza w leaderboardsach ? Spinacz to oczywiście ghost, zwykle dla Top100. Cofanie pomaga w nauce, a nie w biciu rekordów (spróbuj poprawić te swoje rekordy cofając). Ja jestem prawdziwy mistrz Pokonałem takie PRO sławy jak iPicaso i General E Live (są 2-3 miejsca za mną), fakt że GEL się nie wysilił Porsche i zrobił tylko 59.5, ja zaś jechałem na 57:xx, ale pad mi się wyłączył, a że było po północy to skończyłem Wniosek jest taki, że zaledwie 7% graczy zrobiło czyste lapy. Więc nie piszcie, że gra jest aż taka łatwa. Zaś 93% ma "brudne" lapy - albo cofali albo lekko/mocno wypadli z trasy albo stuknęli/musnęli rywala. To ostatnie może być potworne w karierze i sumowaniach, jedno muśnięcie i powtórka (lub lądujesz hen hen daleko w klasyfikacji). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Wow wreszcie ktos kto jezdzi, a nie robi flame'a ;] Podaj czasy jak mozesz innymi autami Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Ja za sukces uważam wejście w pierwszy 1000 samochodem Audi R8, miałem włączony tylko ABS i czas uzyskany bez cofania czasu i wyjeżdżania poza asfalt, skrzynia oczywiście manualna. Na więcej mnie nie stać ^_^ Edytowane 26 Września 2009 przez pawel3569 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Jakie samochody są dostępne w demie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Jakie samochody są dostępne w demie? Dwa czerwone, jeden czarny, jeden czerwono-czarny i jeden kolorowy A tak na poważnie to parę stron przed flame'em ktoś dawał spis i to chyba nawet dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 2007 Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR 2010 Audi R8 5.2 FSI quattro 2009 Ferrari California 2008 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR 2009 Mini John Cooper Works 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Porządny Bartq przynajmniej nie prowokuje. Jak tam 911 GT3-RSR zachowuje się po wyłączeniu wspomagaczy? To potężna maszyna i powinno się z nią męczyć na co trudniejszych zakrętach. Jak to oddano w grze? Edytowane 26 Września 2009 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ja za sukces uważam wejście w pierwszy 1000 samochodem Audi R8, miałem włączony tylko ABS i czas uzyskany bez cofania czasu i wyjeżdżania poza asfalt, skrzynia oczywiście manualna. Na więcej mnie nie stać ^_^ Spróbuj tylko pocofać albo powyjeżdzać, a znajdziesz się w Top 20000, a zasadzie nie bo się nie zapisze. Wow wreszcie ktos kto jezdzi, a nie robi flame'a ;] Podaj czasy jak mozesz innymi autami Żartuję, nie jeżdżę, z takim sterowaniem nie chce mi się, testowałem to i owo, dzisiaj zrobiłem kolejny genialny inaczej wynik - R8 1:02:xx, tyle że te 02 to nie sekundy , ale mimo to wyprzedzam 92% graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Świrol 0 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ja w Ferrari zajmuję .... ło Jezu 3059 (1:09) miejsce (1:09) ale jeżdżę bez wspomagaczy idalej uczę się operowania gazem i hamulcem na kierownicy. Ale wyżej chyba nie dam rady. Ktoś wspominał że California jeździ się zbyt płynnie - to niech spróbuje na kierownicy. Za pierwszym razem tylko driftowałem w zakrętach. Trzeba teraz spróbować Flying Lizard i polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ja Porsche na razie mam 1:02. Słabo, ale mało jeździłem. Bez wspomagaczy jeździ się zawodowo, dla mnie lepiej niż w Fm2, płynniej. Mi się kokpity podobają, świetnie czuć samochód. Niech oddalą trochę kamerę, poprawią cienie i dadzą szyby i będzie bosko. oczywiście IMO Cytuj Odnośnik do komentarza
Matrox 6 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Zmień kolor ? Ale to nie jest to ferrari co możemy wybrać, to zupełnie inny samochód, który jest jednym z przeciwników, ja jemu koloru zmienić nie mogę Ale wygląda masakrycznie, tak jak Bigdaddy napisał, jakby zapierniczał na innych ustawieniach niż reszta gry To chyba jakiś model Alfa Romeo z tego co pamiętam, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza
Świrol 0 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Tyle powiem Porshe pięknie się driftuje. (1:01,651) bez wspomagaczy trudna do opanowania fura ale hamulce brzytwa. Nie ma co masterować bo się szybko znudzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 to ferrari, o ktore pyta donsterydo to 250 GTO Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Jak Alfa to pewnie 8C Competizione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) to ferrari, o ktore pyta donsterydo to 250 GTO Dokładnie ten, tyle, że w grze wygląda "trochę" inaczej :potter: Edytowane 26 Września 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi