Bartg 5 435 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Kolejne filmy na gamersyde http://gamersyde.com/news_forza_3_videos_day_2-8649_en.html - drag race, Rally di Positano - przecudownie wyglada ta trasa, ponad 600mb klip, Nurburgring . mam nadzieje ze nie skiepszcza drag racow, online w poszczegolnych klasach na 1/4 moze byc emocjonujace, bo w realu to naprawde fajna zabawa Edytowane 9 Października 2009 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 acziwy, jeszcze bez graficznych odpowiedników... http://www.xbox360achievements.org/game/forza-motorsport-3/achievements/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Calak nie będzie zbyt wymagający z tego co widzę, trochę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 na pewno czasochłonny. ale przy okazji nudny i mało wymagający calak. chociaż takiej gry nie kupuje się dla acziwów czy zrobienia calaka, więc one są tu tak naprawdę tylko dodatkiem. równie dobrze mogłoby ich nie być wcale i gra dużo gorzej by się nie sprzedała... pomimo, że nie ma acziwów onlajn, to niektóre będzie można zrobić tylko przy pomocy xbl. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Pełne okrążenie trasy Montserrat (tej z dema). http://www.gamersyde.com/stream_forza_motorsport_3_montserrat_full_lap-13295_en.html Widać poprawioną kamerę z wnętrza samochodu oraz szybsze ruchy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Faktycznie jest lepiej. No i trasa jest kapitalna Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Procz wyzej wymienionych poprawek mozna jeszcze zauwazyc lepsze oswietlenie wewnatrz kabiny...widac odblaski na szybce od predkosciomierza... cienie nie sa juz smolisto czarne jak w demie i wszyskto lepiej widac. Kosmetyka ale daje sie zawuazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 (edytowane) Obejrzyjcie sobie wstęp do oficjalnego wątku o FM3 na neogaf.com http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=376652 Coś pięknego. 2 filmy przedstawiające pełne okrążenie Fujimi Kaido: http://gamersyde.com/stream_forza_motorsport_3_fujimi_kaido_full_lap_part_1-13296_en.html http://gamersyde.com/stream_forza_motorsport_3_fujimi_kaido_full_lap_part_2-13297_en.html I coś do posłuchania (poczekajcie na replay): http://www.youtube.com/watch?v=-8AJis3lSLw Edytowane 10 Października 2009 przez jarken Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Eh mogliby zrobic kilka bardziej rozrywkowych aczikow cos a'la pgr czy grid, tutaj widze dwa inne niz "zdobadz poziom x" albo "wygraj x" - Demon ( 200+mph ) i Bottomed Out, oba zrobi sie w kilka sekund pierwszym autem osiagajacym 200mph. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 na pewno czasochłonny. ale przy okazji nudny i mało wymagający calak. chociaż takiej gry nie kupuje się dla acziwów czy zrobienia calaka, więc one są tu tak naprawdę tylko dodatkiem. równie dobrze mogłoby ich nie być wcale i gra dużo gorzej by się nie sprzedała... pomimo, że nie ma acziwów onlajn, to niektóre będzie można zrobić tylko przy pomocy xbl. latwa gra, latwe osiagniecia = wiecje kupi ta gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nie wiem czy przesada, ale co do grafiki to nie dal bym 9 czy 10. Bądźmy szczerzy, ona nie powala aż tak bardzo. Ale recenzanci brali pewnie pod uwagę wysiłek jakiemu musieli sprostac twórcy jeśli chodzi o odwzorowanie ponad 400 samochodów, plus ich zniszczenia i bardzo duża ilość tras. Nie tylko tekstury i polygony się nie liczą. Ale sama praca i ogrom wielu rzeczy. powala i to jak najbardziej Po demie dla mnie jest na 9+. Nie na 10 bo ,,-'' za przyciemniane szyby i 8 samochodów na trasie reszta tip-top. Serio oświetlenie mają poprawić patchem? Coraz bardziej mi się to nie podoba. Dostajemy coraz więcej gier zbugowanych (np. nowy NFS) i niedopracowanych. Nie każdy musi mieć dostęp do internetu, płaci za pełny produkt a dostaje beta wersję. takie po(pipi)ane czasy z netem w konsoli niestety, wiadomo tylko na razie że dojdzie animacja zmiany biegów w patchu Co do wysokich ocen to wiedziałem że będzie powyżej 90% ale do serwisu ign straciłem wiarygodność po 9 i 9.5 za grafikę dla halo odst i nfs shift !! :confused: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 No mnie nie powaliła Jak na razie jest bardzo dobrze i tyle. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Now to answer Papas question.. We're that excited about Forza 3, especially with the Fanatec wheel.> It's amazing ! Here's one tid bit from our review that should be up tonight.. F3 has the best modeled clutch and transmission that we have tested.. Better than Netkar, iRacing or any other sim for that matter. Also an F3 car is in Top Sim Cars and scored VERY well ! http://insidesimracing.tv/forums/viewtopic.php?f=100&t=1070&start=20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 No mnie nie powaliła Jak na razie jest bardzo dobrze i tyle. Faktycznie grafa nie powala. Dla mnie to takie maksymalnie 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Co do wysokich ocen to wiedziałem że będzie powyżej 90% ale do serwisu ign straciłem wiarygodność po 9 i 9.5 za grafikę dla halo odst i nfs shift !! :confused: Grafika to nie tylko poligony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Faktycznie grafa nie powala. Dla mnie to takie maksymalnie 8/10. no ciebie na pewno nic nie powala co na x360 :potter: , mogłeś dać z grubej rury że to średniak 5/10 Wychodzi na to że fm3 to faktycznie najlepszy racer tej generacji (x360, ps3, wii) po 22 reckach ma średnią 93% drugie miejsce to też forza tylko 2 część ze średnią 90% zaś trzecie pgr3 z 89% czwarte to dirt2 88% (ps3) Grafika to nie tylko poligony... jeżeli chodzi o odst to ma bardzo prostą architekturę etapów, design też nie zachwyca, 30fpsow itd więc nie wiem za 9 to samo 9.5 w nfs;s 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
logik86 0 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 wiadomo ile czasu będzie zajmowało przejście singla (całość) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nawet 100+ godzin, o ile nie bedziesz lecial na zasadzie "byle szybko" Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Troche za duzo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 na którymś filmiku koleś opowiadając o grze wspomniał coś o 50h. ale określił to jako około, kiedy się spieszymy i zaliczamy tylko minimum. pełne sezony + wszystkie eventy to pewnie będzie ze 100 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Troche za duzo... za duzo? oO Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Sciganie ma sens gdy gramy z ludzmi podobnie jak strzelamy czy gramy w coop w przeciwienstwie do oszukujacego AI bo gra jest nastawiona glownie na zywa rywalizacje niz spedzanie z botami 40h. Edytowane 11 Października 2009 przez Scorp1on 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nie wiem, ja np nie lubie grac po sieci i mi w zupelnosci styka w forzy single - a to ze jest dlugi i ciekawy to przeciez tylko in plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Videorecenzja od Inside Sim Racing: 89/100 "S: I think one of the things they really achieved in physics is, how much overall they brought into the overall concept, how many things they're taking into account. We talked about the clutch. D: 400 cars, and they all seem to have distinct modeling, tire wear, the adjustability of the cars, the telemetry. You can see the contact patch, you can see the suspension travel, these physics are pretty amazing. S: Maybe not as sophisticated as the top top adjustable sim, but... D: Let's compare it to an iRacing or Netcar Pro or even an Arca Sim, all three of those have great physics, even rFactor, all of those have great physics. I'll tell you right now, put those through this weighted scale, this is going to score right with them. S: This drives like a real car." PS. Recenzja zaczyna się od około 17 minuty. Edytowane 11 Października 2009 przez jarken Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Wole to 100h poświęcić dla multiplayer niż dla kariery. Ale wiadomo może czy w karierze można się ścigać online? Takie rozwiązanie jest najlepsze, było w PGR o ile się nie mylę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi