Opublikowano 23 października 200915 l Jestem świeżo po przeczytaniu recenzji Lucka i.. normalnie masz u mnie flachę przyjacielu! W końcu recenzent który prosto z mostu opisuje wady produkcji jak i wymienia jej zalety- jak dla mnie chyba najbardziej obiektywna recka od dłuższego czasu w PE. Dorzucę też coś od siebie bo już trochę w tą grę pograłem, a więc: - przed wyścigami czasem wyskakuje okienko z informacją, że aby mieć szansę w wyścigu sugeruje się ulepszenie auta, a w rywalizacji okazuje się, że mój samochód jest wystarczająco szybki. Denerwująca pierdoła - gdzie się podziały regiony? czemu wszystkie auta dostępne są od początku? W FM2 np. na kupienie takiego Ferrari Enzo trzeba było zapracować a teraz można je mieć właściwie na początku jeśli uzbieramy kasę - levele kierowcy wpadają z prędkością światła, mając 70% premii do wygranych, 50lvl osiągnę chyba szybciej niż wskaźnik ukończonej gry wskaże 40% - brak animacji ręki zmieniającej biegi jest dla mnie całkowicie niezrozumiały To tyle co przyszło mi do głowy, gra jest świetna, a syndrom jeszcze jednego wyścigu jest jest tu mocniejszy niż gdziekolwiek Edytowane 23 października 200915 l przez pawel3569
Opublikowano 23 października 200915 l Hehe, syndrom "jeszcze tylko jednego wyścigu" jest taki, że siedziałem wczoraj do 2 w nocy, a do roboty mam na 6
Opublikowano 23 października 200915 l @lucek - przeszedłeś wszystkie 220eventów i trafiłeś na trasy w karierze z drugiego dvd? bigdaddy, moj pierwszy kontakt z retailem na 2 plytkach byl dopiero na pga, takze niestety nie wiem jak to jest eee to wtedy recka w PE jest na podstawie 1dvd czy też nie finalnej wersji? ps.niech ktoś sprawdzi na live czy jest ten darmowy dlc na live
Opublikowano 23 października 200915 l - przed wyścigami czasem wyskakuje okienko z informacją, że aby mieć szansę w wyścigu sugeruje się ulepszenie auta, a w rywalizacji okazuje się, że mój samochód jest wystarczająco szybki. Denerwująca pierdoła Grajac na hardzie czasem maja auto o per +50 w stosunku do przeciwnikow jest ciezko, zwlaszcza na trasach gdzie ciezko cos wyprzedzic bez przepychania sie
Opublikowano 23 października 200915 l - przed wyścigami czasem wyskakuje okienko z informacją, że aby mieć szansę w wyścigu sugeruje się ulepszenie auta, a w rywalizacji okazuje się, że mój samochód jest wystarczająco szybki. Denerwująca pierdoła Grajac na hardzie czasem maja auto o per +50 w stosunku do przeciwnikow jest ciezko, zwlaszcza na trasach gdzie ciezko cos wyprzedzic bez przepychania sie Ja gram na medium Aha i jeszcze zapomniałem napisać, że mimo to iż grafika jest naprawdę dobra to mam nieodparte wrażenie plastikowości(nieduże ale jednak) Edytowane 23 października 200915 l przez pawel3569
Opublikowano 23 października 200915 l Zmniejsz kontrast w TV. Jest sporo lepiej. Powinno dać się go zmienić w opcjach gry
Opublikowano 23 października 200915 l Nie mam w tej chwili neta w domu. Niech ktoś powie czy jest ten dlc to pobrania bo jeśli tak to lecę do kumpla z konsolą pobrać.
Opublikowano 23 października 200915 l Ja gram na medium Polecam przerzucic na hard, przynajmniej w tych dluzszych wyscigach, duzo wiecej zabawy
Opublikowano 23 października 200915 l ps.niech ktoś sprawdzi na live czy jest ten darmowy dlc na live Nie mam w tej chwili neta w domu. Niech ktoś powie czy jest ten dlc to pobrania bo jeśli tak to lecę do kumpla z konsolą pobrać. Ciężko będzie sprawdzić jeśli ludzie nie mają kodów w pudełkach na pobranie jakiegokolwiek z dostępnych od dziś DLC(chyba, że kupili wersje z kodami np. z UK)
Opublikowano 23 października 200915 l Panowie, szukam kierownicy do FM3. Musi spełniać 2 warunki: -możliwość grania na kolanach -nie za droga Istnieje takie coś?
Opublikowano 23 października 200915 l Kierownica LOGITECH DriveFX Axial Feedback Wheel XBOX 360 Na aledrogo masz za 2 stówki.
Opublikowano 23 października 200915 l @lucek - przeszedłeś wszystkie 220eventów i trafiłeś na trasy w karierze z drugiego dvd? bigdaddy, moj pierwszy kontakt z retailem na 2 plytkach byl dopiero na pga, takze niestety nie wiem jak to jest eee to wtedy recka w PE jest na podstawie 1dvd czy też nie finalnej wersji? finalna wersja oczywiscie z 2dvd, tyle ze odpalana z dysku debuga
Opublikowano 23 października 200915 l Pare minut temu powiedziałbym, że jest koło 20 - półtorej godziny po rozpoczęciu wojaży na torach w forzie 3. Tymczasem okazało się, iż minęło 5h - kompletnie zatraciłem poczucie czasu czego jeszcze nie doświadczyłem przy jakiejkolwiek grze. Mam niesamowitą radochę z pokonywania każdego zakrętu, wyprzedzania każdego zawodnika i odczuwania każdej nierówności. Zapomniałem o czasie, jedzeniu, toalecie i psie - wpadłem za kierownicę i tylko ból pleców w końcu oderwał mnie od manii ścigania i przypomniał że poza torem Catalunya czeka jeszcze pare obowiązków do wypełnienia . Edytowane 23 października 200915 l przez maciucha
Opublikowano 23 października 200915 l Panowie, szukam kierownicy do FM3. Musi spełniać 2 warunki: -możliwość grania na kolanach -nie za droga Istnieje takie coś? microsoftu jest 100 razy lepsza od tej Logictec, da sie na kolanach polozyc i jak dla mnie jest wypas !
Opublikowano 23 października 200915 l Polecam zmniejszyć ostrość w TV (w nowszych Samsungach na 60-65), gra wygląda wtedy dużo lepiej. Wracam rozegrać jeszcze tylko jeden wyścig Aha, SI przeciwników jest boskie, walka trwa zawsze do ostatniego zakrętu - miodzio
Opublikowano 24 października 200915 l Panowie, szukam kierownicy do FM3. Musi spełniać 2 warunki: -możliwość grania na kolanach -nie za droga Istnieje takie coś? microsoftu jest 100 razy lepsza od tej Logictec, da sie na kolanach polozyc i jak dla mnie jest wypas ! Brednie, obie są dobre z tym że Logitecha kupisz za 150 zł a M$ za 300. Jedyna większa różnica to większy promień skrętu w kierze od M$.
Opublikowano 24 października 200915 l Nie powiedziałbym, że brednie. Kierownica Microsoft'u posiada prawdziwy Force Feedback i jest wykonana znacznie lepiej. Logitech FX to niestety nie to samo co DFP, a wielu myśli, że jak to Logitech to musi być wypas. Cena mówi sama za siebie. Edytowane 24 października 200915 l przez Michał102
Opublikowano 24 października 200915 l Słuchajcie, a jak u Was działa multi na Live? bo u mnie włączam szybkie wyszukiwanie wyścigu i ładuje mnie do lobby, ale tam nigdy nikogo nie ma i trwa oczekiwanie na graczy, ale przez długi czas nikogo nie łączy i jeszcze nie miałem okazji się pościgać po sieci Eh Żadnych opcji przeglądania założonych lobby (tak jak w GRID np) - lipa, o co chodzi? Help!
Opublikowano 24 października 200915 l Ktoś może mi powiedzieć jak zmienić wersję językową ?Mam niby polską wersję a gra cała po angielsku...
Opublikowano 24 października 200915 l w dashboardzie xboxa musisz zmienic ustawienia regionalne na polske
Opublikowano 24 października 200915 l Lucek nie tylko ty czaisz się na tego Fanatec'a, niestety cena jest zaporowa jak cholera. Powinni puścić jakąś tańszą wersję, zarobiliby mniej na jednej sztuce, ale w ogólnym rozrachunku wyszliby mondo lepiej.
Opublikowano 24 października 200915 l Lucek nie tylko ty czaisz się na tego Fanatec'a, niestety cena jest zaporowa jak cholera. Powinni puścić jakąś tańszą wersję, zarobiliby mniej na jednej sztuce, ale w ogólnym rozrachunku wyszliby mondo lepiej. obiecalem sobie, ze przy urzadzaniu nowego mieszkania kupie go sobie no a jak nie wersje RS to chociaz ta troche tansza