cichy_ 1 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Hej! Z przyjemnością chciałbym zaprosić do pierwszego turnieju z serii FM3 CUP by ConsolesPRO! Chcielibyśmy zbadać scenę Forza Motorsport 3 w Polsce i mieć większe pojęcie co do przyszłych turniejów. A już teraz odsyłam pod wskazany link aby dowiedzieć się więcej szczegółów na temat samych rozgrywek: FM3 CUP#1 by ConsolesPRO Niech wygra najszybszy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 No i doszla dlugo wyczekiwana recka na Gamespot...wynik 9.5 ponownie rozpetal burze miedzy fanboyami Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Z tego co czytalem na forzacentral wcale nie tak latwo dostac kierownice Porsche by Fanatec, produkuja jakas limitowana ilosc egzemplarzy i rozsylaja co kilka miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza
IslandClaws 0 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 mam male pytanko dotyczace kariery - otoz gra nie dolicza mi dodatkowych PD do doswiadczenia kierowcy oraz samochodu. jedynie podstawowe punkty za zwyciestwo. wpierw pojawia sie info o zdobytych punktach i tam sa dodatkowe za poziom trudnosci zsumowane z podstawowymi, ale gdy przychodzi do doliczania tych punktow, to juz tylko podstawowe liczy. niby nic, a jednak nie chce zeby tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Skyline 0 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 w dashboardzie xboxa musisz zmienic ustawienia regionalne na polske Dzięki ! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 17 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 No i doszla dlugo wyczekiwana recka na Gamespot...wynik 9.5 ponownie rozpetal burze miedzy fanboyami Jak ja nienawidzę tego słowa Co ci ludzie mają w głowach...co im to daje <_< Mam limitowaną edycję lecz zdrapki oczywiście brak <_< Czy będzie można pobrać te bonusy co miały być na zdrapce z Marketplace? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Lucky77, będziesz mógł pobrać jeśli zdobędziesz kody :potter: Nie po to dawali dodatkowe fury dla wersji LCE żeby je pakować na Marketplejsa za msp. W limitce FM2 też były dodatkowe samochody i nie było innego sposobu by je ściągnąć/kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 17 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 No tak.... trudno Ale breloczek nawet ładny. Szkoda, że nie dali takiej księgi pojazdów jak w Forza2 Limited Jutro wolne więc na pewno pogram... nie mogę się doczekać i tylko zastanawiam się kiedy ja ogarnę ten tytuł w tygodniu... pewnie w święta trochę hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 (edytowane) Muszę przyznać, że jazda bokami nowym Camaro zrobionym na B499 sprawia mi ogromną radochę Nigdy nie miałem okazji przejechać się tylnionapędówką w realu, teraz kumam ocb No i widać tutaj geniusz Forzy, magiczna gra. Edytowane 24 października 2009 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Słuchajcie, a jak u Was działa multi na Live? bo u mnie włączam szybkie wyszukiwanie wyścigu i ładuje mnie do lobby, ale tam nigdy nikogo nie ma i trwa oczekiwanie na graczy, ale przez długi czas nikogo nie łączy i jeszcze nie miałem okazji się pościgać po sieci Eh Żadnych opcji przeglądania założonych lobby (tak jak w GRID np) - lipa, o co chodzi? Help! Mam dokladnie taki sam problem Ktos to rozgryzl? Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Moze komuś sie przyda teścik pendrive'a z limitowanej wersji Forzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 179 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Pograłem dłużej w Forze 3 na PGA i mam mieszane uczucia. Grafika mnie rozczarowała, spodziewałem się więcej. Wnętrze np Cobry wyglądało paskudnie... raziła mnie trochę ziarnistość, ale może to wina telewizorów. Co do fizyki - przejechalem się sporo razy bez kontroli trakcji itp i jest naprawdę wymagająca. Rozczarowało mnie jednak to, że tylko 22 unikalne tory są w grze. Jak zapowiadali 100 tras to jakoś chyba bali się wspominac, że to będą wariacje. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Chyba nie wierzyłeś w to, że będzie 100 całkowicie różnych tras? 22 unikalne tory to i tak bardzo ładny wynik, zwłaszcza jak przypomnę sobie poprzednią część gry i te 5-6 torów po których ścigaliśmy się w kółko i w kółko i w kółko aż do obrzydzenia - nawet nie skończyłem. Cieszy że powróciły trasy point to point z jedynki, w końcu nie samymi realnymi torami człowiek żyje. Brak wyścigów nocnych i zmiennych warunków pogodowych to kosmetyka, która pewnie zostanie dodana w kolejnej części, jak narazie pgr4 na tym poletku nie ma sobie równych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Czemu bez problemu nie da sie wrzucic filmiku w 720p na YT? Pobralem w wmv, upload a potem: Błąd (nie można skonwertować filmu wideo). Jakies DRMy i inne shity? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Ach co za GRA! Samochodów na trasie jest mniej jak w GT, ale "zagęszczenie" i walka o każdy centymetr toru jest niesamowita. To nie tak jak w Gran Turismo, czyli dojedź do przeciwnika i go po prostu obskocz jak furmankę. W FM3 trzeba kombinować w każdy możliwy sposób, jednocześnie non stop spoglądać w lusterka aby ktoś nas nie "puknął" w tył samochodu - wtedy może być groźnie (czasami są niezłe karambole). Jestem ogromnie ciekaw jak wygląda gra na kierownicy. Jednak coś mi podpowiada (wiele, naprawdę wiele przejechanych kilometrów w sim-racery na DFP), że Forza pod tym względem nie ma prawa zawieść. Wtedy moja ocena tej gry to murowane 10! Pies to drapał, że grafika jest mocno nierówna i nieco "przehejpowana", naprawdę nie to się w takich grach liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 736 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Jezeli o grafike chodzi to Amalfi Coast po prostu niszczy, jezusie jak to kosmicznie wyglada O_o. Gdyby kazda trasa tak wygladala to GT5 mialoby ciezko w kwestii oprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Świrol 0 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Granie na kierownicy to sam miód (M$). ale malowanie aut i setupy kierownicą to masakra jakaś, a pada podłączyć się nie da żeby jednocześnie kierownica działała. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Jak to jest z jezykiem w grze jesli napisy na pudelku beda po angielsku ? W polskiej wersji nie ma zdrapki na dodatkowe samochody, wiec mozna kupic gre z angielskimi napisami na pudelku i zdrapka, ale zastanawiam sie czy w takiej wersji bedzie jezyk polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Jeśli weźmiesz wersję z GB, a nie US to nie powinieneś mieć najmniejszych kłopotów z językiem. Dla Europy wszystko robione jest w jednej tłoczni (i wersji). Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Ceny Forzy 3 to mistrzostwo nojki sztuki można już wyrwać za 130-150 zł na drogoAle. Tylko limitki ze zdrapkami chodzą po 270 zł co w sumie i tak nie jest złą ceną na ten zestaw. Jeszcze miesiąc i Forza zejdzie do stówy. Takie ceny to ja rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Mistrzostwem to jest ta gra Gram non toper od środy i ciągle mam ochotę na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Jezeli o grafike chodzi to Amalfi Coast po prostu niszczy, jezusie jak to kosmicznie wyglada O_o. Gdyby kazda trasa tak wygladala to GT5 mialoby ciezko w kwestii oprawy. Rzeczywiście ta trasa jest mega wypasiona - szczególnie pełny, ponad 12km odcinek. Tylko nie radzę tam jeździć furami z ponad 600 KM pod maską i napędem na tylną ośkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 (edytowane) Słuchajcie, a jak u Was działa multi na Live? bo u mnie włączam szybkie wyszukiwanie wyścigu... Mam dokladnie taki sam problem Ktos to rozgryzl? No wczoraj byłeś u mnie w pokoju czyli gdzieś dołączyłeś Jak bardzo jest to "szybkie wyszukiwanie wyścigu"? Bo u mnie (i nie tylko) jest głównie problem z klasą A! Czyli możliwe, że to jakiś bug a nie wina NATu (trzeba mieć otwarte porty szczególnie 3074UDP). Niedługo wychodzi online patch m.in. z ładowaniem ustawień co jasno świadczy, że dla multi wydali coś poniżej bety. Dzisiaj sobie trochę pojeżdziłem i gra się fajnie z przypadkowymi ludźmi, nie quittują za bardzo, reguły chyba dobiera serwer, trasa jest randomowa (choć można głosowaniem wykopać jakąś), rozsądna ilość okrążeń, myślałem nawet że usunęli kicka (bo z rankingiem 0 mnie nie wykopywali), ale nie - gość wygrał o 20 sekund i od razu dostał kopa od cheaterów. Co do bicia rekordów to niestety jest za dużo tras i 11 klas, komu się będzie chciało to zaliczać? Ale póki co numerem 1 na świecie może być każdy, a potem długo w czołówce. Time Triale zostały zniszczone, nie mają żadnych nagród i nie są powyróżniane (jak w FM2 - wszędzie pierwsze, w tym na www), więc frekwencja zerowa. Dodatkowo zamiast naprawić błędy to usunęli turnieje i ranking True Skilla (choć ten jest dalej widoczny w lobby żeby cheaterzy wiedzieli kogo wykopać). Edytowane 28 października 2009 przez Arek_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 darmowe dlc będzie 27 października http://kotaku.com/5376197/forza-3-races-towards-release-with-free-dlc http://www.consolemonster.com/newspost.php?id=0000006121 http://www.eurogamer.net/articles/free-legends-dlc-at-forza-3-launch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Fajowo zacieram łapy. Ta gra to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi