dexter 19 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Głupie pytanie ale gdzie jest Time Trial :| Brałem wolna gra>wyscig z czasem ale tam zadnych czasow do pobicia nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Forza Motorsport 3 > Rankingi > Próby czasowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Mango0700 1 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Nie jestem jakimś wyścigowym wyjadaczem. Czy Forza jest dla mnie? Nie pogubie sie w ustawieniach samochodu itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) Broń boże. FM3 jest tak zrobiona, że zadowoli i wyjadacza, i niedzielnego kierowcę. Edytowane 25 Października 2009 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Genialna sprawa. Wygrałem Ferrari FXX. BESTIA @! Robi się coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 darmowe dlc będzie 27 października http://kotaku.com/53...e-with-free-dlc http://www.consolemo...p?id=0000006121 http://www.eurogamer...-forza-3-launch darmowy ale nie dla wszystkich. jak masz kupon z kodem to ściągniesz. w naszych wersjach tego zabrakło więc papa dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 To może dadzą możliwość kupienia za punkty. Bo troche szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 wątpię, a przynajmniej nie prędko. to miał być bonus i motywacja do kupienia nowego egzemplarza gry a nie używki z drugiej ręki. samochody jakoś przeboleję, choć Gallardo Superleggera by mnie uszczęśliwiło. szkoda tylko torów, w gymkhanę można by się pobawić. WRX Kena Blocka czeka tylko nie ma gdzie się pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza
Mango0700 1 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Czy jak kupię grę z tej aukcji to będę mógł ustawić j. polski w grze? http://allegro.pl/item795332319_forza_motorsport_3_najtaniej_szybka_wysylka.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ^Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Tutaj macie z Allegro nowe Forza 3, angielska wersja z kodami za astronomiczną kwotę ... 130zł http://allegro.pl/item795332319_forza_motorsport_3_najtaniej_szybka_wysylka.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Hmmm jak komus moze sie oplacac sprzedawac gre tak tanio kilka dni po premierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Hmmm jak komus moze sie oplacac sprzedawac gre tak tanio kilka dni po premierze ? koleś zaje$ał z marketu albo znalazł te gry na ulicy jak wypadały z magiczngo tira :potter: no ale skoro sprzedaje i dostaniesz taką grę to kogo to interesuje ,,skąd'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Używacie tego cofania czasu? Jak dla mnie lipa, że to wrzucili, na razie się powstrzymuję i daję reset jak zawsze się po ludzku dawało, ale nie wiem czy nie pęknę w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 100 wyscigow skonczonych, 7,7% O_O, do tego jest osiagniecie za kazde zloto z wyscigow... To zle i dobrze Co do czasu -sa pewnie i tak ograniczenia , robilem drifta na 100k, przejechali do mety goscie i koniec cofania czasu a zostalo mi za 1 razem - 7000 za 2 - tylko 1000 ale nie udalo mi sie go zrobic bez cofania . Potem wybralem Probe Czasowa i zrobilem lekko ponad 100k ale znow na koncu trasy zostawaly tysiace:). Pozniej trasy trwaja 10min lub wiecej i troche glupio restart po 9 minutach gry bo zle wjechalismy w zakret . W innych scigalkach trasy sa krotksze wiec strata 5min mniej mniej bolesna niz 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Niestety momentami mięknę i używam. Mogliby dać opcję wyłączenia tego w menu głównym i miałbym spokój. Ale w sumie nie narzekam xd Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Przejechałem kolejny Endurance. Świetna zabawa z pilnowaniem opon, paliwa. Zmieniłem sobie prędkościomierz na cyfrowy. O wiele bardzie czytelny i ładniej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja też używam chociaż źle się z tym czuje Nie podoba mi się sposób w jaki rozwiązano ten patent- czemu sami nie możemy decydować w którym momencie wrócić do gry? Wciskamy back i trzeba czekać-czasem stosunkowo długo i gra wznawia się daaaleko przed miejscem popełnienia błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Używacie tego cofania czasu? Jak dla mnie lipa, że to wrzucili, na razie się powstrzymuję i daję reset jak zawsze się po ludzku dawało, ale nie wiem czy nie pęknę w końcu. to jest dobre jak chcesz sobie cos pocwiczyc, np wchodzenie w zakret na recznym Ja też używam chociaż źle się z tym czuje Nie podoba mi się sposób w jaki rozwiązano ten patent- czemu sami nie możemy decydować w którym momencie wrócić do gry? Wciskamy back i trzeba czekać-czasem stosunkowo długo i gra wznawia się daaaleko przed miejscem popełnienia błędu. i dobrze, wtedy w ogole byloby juz zbyt latwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To chyba też zacznę, ale ograniczę do sytuacji ekstremalnych. Tak w ogóle to warto wyłączyć w menu opcję przypominania o tym, tak samo jak moim zdaniem muzykę (mnie przynajmniej na dłuższą metę męczyła). Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To chyba też zacznę, ale ograniczę do sytuacji ekstremalnych. Tak w ogóle to warto wyłączyć w menu opcję przypominania o tym, tak samo jak moim zdaniem muzykę (mnie przynajmniej na dłuższą metę męczyła). Ja sie nieraz lapalem na tym, ze w ogole zapominalem o muzyce. Skupialem sie na wyscigu i na trasie, a muzyke slyszalem dopiero na sam koniec, juz po przejechaniu przez linie mety Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja przyznam, że cofania czasu używam za często. Muzyka daje radę nawet, tzw. easy-listening, idealny do jazdy. A gdzie się wyłącza to przypomnienie o cofaniu czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 HUD i tam zmieniasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To w 3 sa tylko 2 bumpery? Standardowy i jakis tam? Chyba w poprzednich czesciach bylo kilka zderzakow czy spoilerow jak pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tybalt 0 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 mam 30lvl a nadal ani jednego eventa z driftami nie mialem. Gdzie szukac?%) ( w sensie zeby bylo widac pkt za poslizgi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi