Skocz do zawartości

Forza Motorsport 3

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Broń boże. FM3 jest tak zrobiona, że zadowoli i wyjadacza, i niedzielnego kierowcę.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

wątpię, a przynajmniej nie prędko. to miał być bonus i motywacja do kupienia nowego egzemplarza gry a nie używki z drugiej ręki. samochody jakoś przeboleję, choć Gallardo Superleggera by mnie uszczęśliwiło. szkoda tylko torów, w gymkhanę można by się pobawić. WRX Kena Blocka czeka tylko nie ma gdzie się pobawić :/

Opublikowano

Hmmm jak komus moze sie oplacac sprzedawac gre tak tanio kilka dni po premierze ? :unsure:

koleś zaje$ał z marketu albo znalazł te gry na ulicy jak wypadały z magiczngo tira :potter: no ale skoro sprzedaje i dostaniesz taką grę to kogo to interesuje ,,skąd''

• Minusik 1
Opublikowano

100 wyscigow skonczonych, 7,7% O_O, do tego jest osiagniecie za kazde zloto z wyscigow... To zle i dobrze :)

Co do czasu -sa pewnie i tak ograniczenia :), robilem drifta na 100k, przejechali do mety goscie i koniec cofania czasu a zostalo mi za 1 razem - 7000 za 2 - tylko 1000 ale nie udalo mi sie go zrobic bez cofania :/. Potem wybralem Probe Czasowa i zrobilem lekko ponad 100k ale znow na koncu trasy zostawaly tysiace:). Pozniej trasy trwaja 10min lub wiecej i troche glupio restart po 9 minutach gry bo zle wjechalismy w zakret :). W innych scigalkach trasy sa krotksze wiec strata 5min mniej mniej bolesna niz 9.

Opublikowano

Niestety momentami mięknę i używam. Mogliby dać opcję wyłączenia tego w menu głównym i miałbym spokój.

Ale w sumie nie narzekam xd

Opublikowano

Ja też używam chociaż źle się z tym czuje :rolleyes: Nie podoba mi się sposób w jaki rozwiązano ten patent- czemu sami nie możemy decydować w którym momencie wrócić do gry? Wciskamy back i trzeba czekać-czasem stosunkowo długo i gra wznawia się daaaleko przed miejscem popełnienia błędu.

Opublikowano

Używacie tego cofania czasu? Jak dla mnie lipa, że to wrzucili, na razie się powstrzymuję i daję reset jak zawsze się po ludzku dawało, ale nie wiem czy nie pęknę w końcu.

to jest dobre jak chcesz sobie cos pocwiczyc, np wchodzenie w zakret na recznym

Ja też używam chociaż źle się z tym czuje :rolleyes: Nie podoba mi się sposób w jaki rozwiązano ten patent- czemu sami nie możemy decydować w którym momencie wrócić do gry? Wciskamy back i trzeba czekać-czasem stosunkowo długo i gra wznawia się daaaleko przed miejscem popełnienia błędu.

i dobrze, wtedy w ogole byloby juz zbyt latwo ;)

Opublikowano

To chyba też zacznę, ale ograniczę do sytuacji ekstremalnych. Tak w ogóle to warto wyłączyć w menu opcję przypominania o tym, tak samo jak moim zdaniem muzykę (mnie przynajmniej na dłuższą metę męczyła).

Ja sie nieraz lapalem na tym, ze w ogole zapominalem o muzyce. Skupialem sie na wyscigu i na trasie, a muzyke slyszalem dopiero na sam koniec, juz po przejechaniu przez linie mety ;)