Opublikowano 27 października 200915 l korwa patrze se na ta limitke ktora odebralem wlasnie ze sklepu i wyglada tak prestizowo jakbym wyszedl wlasnie z jakiegos sklepu jubilerskiego i w ogole to majac limitke forzy 3 czuje sie lepszym czlowiekiem <lol>
Opublikowano 28 października 200915 l Moze ktos ma pomysl, jak zrobic biale felgi ? Nie srebrne, nie bialo-srebrne, tylko normalne nieswiecace biale felgi:
Opublikowano 28 października 200915 l Razi mnie troche nierowny poziom graficzny tras....widac ze gra zostala wydana w pospiechu bowiem momentami gra wyglada kiepsko w miejscach w ktorych tak na prawde nie ma innego logicznego uzasadnienia. Jakim cudem na trasie Motegi ktora jest totalnie pusta i nie ma wielu obiektow T10 wrzucilo prawie same bitmapowe drzewa...i to takiej koszmarnej rodem z PSX. I wcale nie tylko te w oddali lecz rownie te blisko nas...to nie trzyma standardow FM1. Z kolei na takim Camino Viejo na ktorej jest znacznie wiecej polygonow, o niebo lepsze tekstury i oswietlenie zdolali wkomponowac szczegolowe trojwymiarowe drzewa. Z kolei takie Amalfi wyglada jak marzenie. Jak na motegi nie zdazyli przygotowac modeli to mogli juz wrzucic drzewa z takiego Nurburgringu. Przeskok z innych tras na Motegi czy le Mans po prostu razi..
Opublikowano 28 października 200915 l Eee tam. Motegi wygląda ładnie, zobacz ile jest detali jak się jedzie koło pit-lane. Le Mans też jest śliczne. Fajnie zrobione drzewa, kozacko powiewające flagi. Najbrzydsze jest Silverstone, które i tak wygląda sporo lepiej niż w Fm2.
Opublikowano 28 października 200915 l Nie wiem jak wyglada kwestia licencji na tory i ewentualne ich upiekszanie, ale wezcie pod uwage, ze Silverstone to jest malutka wioska z torem wyscigowym, wiec sila rzeczy nie ma nic dookola, TR Motegi rowniez nie powala krajobrazem http://static.panoramio.com/photos/original/3473471.jpg . Natomiast na trasach fikcyjnych moga dodawac do otoczenia ile chca, dlatego Amalfi, F. Kaido czy NY wygladaja duzo lepiej w kwestii otoczenia.
Opublikowano 28 października 200915 l Czy i u Was bywa tak, że nie da się skorzystać z opcji "cofania" akcji? Przykładowo, zaliczam dzwona o ogrodzenie, a napis "wrzuć back by cofnoć wyścig" wcale się nie wyświetla. Dopierniczam więc jeszcze kilka razy, a i tak czasami nie wyświetla mi stosownego info (więc i cofnąć się nie można). IMO bardzo dobra gra, ale akurat ten bug wkurza mnie niemiłosiernie.
Opublikowano 28 października 200915 l Hmm, u mnie tego nie ma. Napis wyłączyłem w opcjach, ale i bez niego normalnie mogę cofać czas. EDIT: Czy ktoś wie, co poprawił patch? Liczyłem na animację zmiany biegów przez kierowcę. Edytowane 28 października 200915 l przez ragus
Opublikowano 28 października 200915 l Kariera wciąga jak bagno, ale gra ląduje teraz na półce i czeka na kierownicę Szkoda mi tak świetnego racera na pada
Opublikowano 29 października 200915 l Nie polecam wchodzi w edytor celem zrobienia czegos fajnego, spedzilem 2 godziny a jeszcze nawet nie skonczylem niespecjalnie skomplikowanego logosa Do tego mega wkurza mnie samo-dzialajacy lewy analog w obu moich padach, czasem cos przesunie albo zmniejszy i mnie krew zalewa.
Opublikowano 29 października 200915 l CZy wersja nie limitowana z UK gry posiada kody DLC na dodatkowe pojazdy i trasy ? Edytowane 29 października 200915 l przez peter
Opublikowano 29 października 200915 l Kariera wciąga jak bagno, ale gra ląduje teraz na półce i czeka na kierownicę Szkoda mi tak świetnego racera na pada Ja mam inne zdanie na temat kariery , za duzo "wyscigow" typu klasa D, wszystkie japonce na tych samych torach a walka toczy sie tylko z TOP3, po 2 okrazenia by starczyly na trasie wyscigi od A do B sa fajniejsze o torow . Troche dziwi mnie czemu zawsze jestesmy na pozycji 4? W Gridzie na multi bylo tak ze jesli wygralo sie wyscig to byles ostatni a ostani pierwszym. Tutaj ciagle wygryam i mam 4 pozycje... Graficznie tez jest raz lepiej raz gorzej, ale ogolne wrazenie graficzne i 60fps pozwala o tym zapomniec, w photomode najwiecej mozna dostrzec niedrobek Edytowane 29 października 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 29 października 200915 l Czy i u Was bywa tak, że nie da się skorzystać z opcji "cofania" akcji? Przykładowo, zaliczam dzwona o ogrodzenie, a napis "wrzuć back by cofnoć wyścig" wcale się nie wyświetla. Dopierniczam więc jeszcze kilka razy, a i tak czasami nie wyświetla mi stosownego info (więc i cofnąć się nie można). IMO bardzo dobra gra, ale akurat ten bug wkurza mnie niemiłosiernie. tak nie raz tak sie zdarza i u mnie.
Opublikowano 29 października 200915 l Ja tez znalazlem 'buga' ;]. Chcialem zobaczyc jak w Citroenie C4 koles kreci kierownica, a srodek stoi w miejscu (wiadomo jak jest w C4), T10 troche zmienilo rzeczywistosc i kreci sie kierownica razem ze srodkiem. Male przeoczenie ;].
Opublikowano 29 października 200915 l no tez sie dziwie temu przecież nie sądze zeby nie wiedzieli o tym, takie niby duperele a psują trochę zabawe, jakby jeszcze kierwoca odrywał łapska i siegał do lewarka Edytowane 29 października 200915 l przez peter
Opublikowano 29 października 200915 l Jedna rzecz mnie niepokoi. Otóż coś mi się kaszani z dźwiękiem - podczas wyścigu czasami słychać takie cykanie, trzeszczenie jak ze starej płyty gramofonowej. Słychać to lepiej jak się wyciszy muzykę (szczególnie na torze Catalunya Circuit). Choć nie jest to bardzo słyszalne i w ogóle nie przeszkadza, ale nie wiem czy ta gra "tak ma", czy może coś jest z moją konsolką.
Opublikowano 29 października 200915 l Kariera wciąga jak bagno, ale gra ląduje teraz na półce i czeka na kierownicę Szkoda mi tak świetnego racera na pada Ja mam inne zdanie na temat kariery , za duzo "wyscigow" typu klasa D, wszystkie japonce na tych samych torach a walka toczy sie tylko z TOP3, po 2 okrazenia by starczyly na trasie wyscigi od A do B sa fajniejsze o torow . Troche dziwi mnie czemu zawsze jestesmy na pozycji 4? W Gridzie na multi bylo tak ze jesli wygralo sie wyscig to byles ostatni a ostani pierwszym. Tutaj ciagle wygryam i mam 4 pozycje... Graficznie tez jest raz lepiej raz gorzej, ale ogolne wrazenie graficzne i 60fps pozwala o tym zapomniec, w photomode najwiecej mozna dostrzec niedrobek Właśnie się ostatnio zdziwiłem, ale w paru wyścigach startowałem ostatnio z pierwszej linii. A co do wolnych klas, to właśnie je lubię najbardziej, może F to jeszcze nie to, ale C-B to chyba moje ulubione.
Opublikowano 29 października 200915 l Chłopaki, zapraszam do zapisów! Już tylko kilka dni pozostało do końca, a miejsc jest jeszcze trochę. http://www.consolespro.pl/forum/viewforum.php?f=46
Opublikowano 29 października 200915 l Druga sprawa czemu jest wyscig Nissanow, na plakacie widac D400 to ja moge wziasc moim GTR R33 R3 700? Podobnie bylo z wyscigiem francuskich aut klasy C lub D klas a ja problemu R3 800 Wejronej bralem udzial?
Opublikowano 29 października 200915 l widocznie inne restrykcje były co do wyścigu. to że takich słabych przeciwników dali to wynika pewnie z tego że to jedne z początkowych wyścigów. sam parę razy potworem z grupy S czy R startowałem z cywilami C lub D.
Opublikowano 29 października 200915 l Skonczylem turniej wybralem "uzyj tego auta" na wyscigu klasy C, potem 3 takie wyscigu i znow turniej
Opublikowano 29 października 200915 l CZy wersja nie limitowana z UK gry posiada kody DLC na dodatkowe pojazdy i trasy ? było już chyba w temacie o tym. Wersja NIE LIMiTOWANA Z UK zawierać będzie kod na klasyczne samochody i 2 tory. Masarnia, już 3ci dzień jadę w sumie same wyścigi klasą F. Czy to się kiedyś kończy ? Edytowane 29 października 200915 l przez Cr@sh
Opublikowano 29 października 200915 l Faktycznie gra ma nieco bugów,już przy pierwszym włączeniu zawiesiła mi Jaspera na amen tak że nawet nie chciał się wyłączyć ;-D.I to kilka krotnie,moje przerażenie było tym większe że poprzedniego iksa Forza 2 rozwaliła ;-).To że czasem cofanie nie działa,w dragu przeciwnicy wyglądają jakby unosili się w powietrzu,masa błędów on line oraz wcale nie ,,50 % więcej tuningu''...to pomimo tego Forza 3 jest najlepszą i najbardziej grywalną scigałką jaka istnieje
Opublikowano 29 października 200915 l Dużo coś masz tych błędów, ten Jasper jakiś magiczny Co ma gra do zwiechy ? Ja nie miałem ani jednej
Opublikowano 29 października 200915 l te zwiechy pewnie przez FOV :>? mieszales cos z odlegloscia ? orion50 fail U 2 ;] Edytowane 29 października 200915 l przez __bercik07
Opublikowano 29 października 200915 l Jadę 25 godzin na zmienionym FOV i ani jednej zwiechy. Fail bercik