Scorp1on 8 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 A mowilem ze nikt nie bedzie na to zwracal uwagi dosc sztucznie wyglada ale fani zapewnie zadowoleni z takiego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Szkoda, że wszystkie biegi wbija "do góry" ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Teraz się nie dziwię dlaczego T10 nie dodało tej zacnej animacji od samego początku. To co wrzucili w tym patchu to bieda, która nie przystoi konsolom obecnej generacji. No, ale fani chcieli animację zmiany biegów to dostali. Ciekaw jestem tylko, czy X'owi już brak mocy, czy panom z T10 talentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Filmik jest w zwolnionym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Przy ilu procentach pojawiaja sie SUVy? Myslalem ze szybciej sie nimi pojesci jako nowosc a tu jezdzilem juz kazda klasa poza R3 i wciaz nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) chodzi Ci o to żeby pojawił się event z trybie sezonu? kup suva to powinno się pojawić. eventy w karierze są randomowe, odpowiadające temu jaki samochód aktualnie masz. jeżeli od razu się nie pojawi to zmień samochód na inny i ponownie na suv'a. Edytowane 27 Listopada 2009 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Tak, bo zawsze jest - wyproboj nowe auto (czekalem na taka informacje) - nowa trase - graj obecnym autem Ew wybrac z kalendarza sobie moge event Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) no to jak jesteś w trybie kariery i masz tam 3 eventy to wyboru to bodajże pod Y masz "zmień samochód". skorzystaj z tej opcji to powinien pojawić się event jaki chcesz. jeżeli nie za pierwszym razem to za drugim lub trzecim ale w końcu się pojawi. przydatny trick kiedy się chce dopalić sobie jakiś krótki event żeby szybciej odpalić wyścig world tour i kolejny sezon szybciej zaliczyć. Edytowane 27 Listopada 2009 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Bardziej wyglada to na animacje reki niz animacje zmiany biegow, bo w niektorych autach przy skrzyniach sekwencyjnych z lopatkami miesza reka przy nieruchomej gałce Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Takie pytanie czy granie z kalendarza wybierajac sobie wyscigi to one jakos zaliczaja Sezon, oraz sezon ile trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 tylko w trybie sezonu zalicza. z listy zawodów to możesz sobie wybierać po ukończeniu 6 sezonu albo jak chcesz porobić coś innego, np dragi czy endurance. sezon trwa tyle ile jest eventów w weekendowym world tour, na początku to tam ze 4 weekendy i koniec sezonu, później przy dłuższych seriach to i 13 weekendów. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 robiłem 100000 drift challange, nawet poszło gładko. podrasowana RX-7 jakieś tam ustawienia pod drift i za pierwszym podejściem na fujimi siadło. ale klimat był, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) ile dokładnie miałeś? mi się udało strzelić 106K lanosem wrx z setupem. jak wykończę karierę to popracuje żeby więcej strzelić bo zabawa konkretna. ogólnie można by jakieś zawody zorganizować, tak dla zabawy i smaczka konkurowania z innymi Edytowane 27 Listopada 2009 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Chopoki zrobiłem sobie kalkomanię z kutasem i wrzuciłem na Storefront .Zassałem na kompa i od razu usubnąłem z Witryny z poziomu gry .Kilkanaście minut to trwało .Czy istnieje możliwość ,że dostanę bana na Storefront ? Jest to ban permanentny ? Dotyczy tylko wysyłania ,czy też ściągania plików ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 jeżeli już tego nie ma to nie powinno być problemów. z tego co pamiętam w FM2 przy takich akcjach był blokowany tylko dostęp do growego "allegro" i nic więcej. zresztą wątpię żeby ktoś siedział i przeglądał wszystkie grafiki itd bo tego jest od wacka. chyba że w tym czasie poszło wiele skarg na niestosowne treści ale to też wątpliwe więc spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ale dostęp do Storefront zablokowany to dużo .Lubię kupować grafiki na autka ,lepiej to wygląda niż sam ,jeden kolor Wątpię ,żeby przez taką chwilę ktokolwiek zobaczył to zdjęcie i je zareportował ,choć oczywiście możliwe .Już je usunąłem to mam nadzieję na wymiganie się od bana . Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 coś koło 117,000 - tak jak mówiłem RX-7 i klimat nie do przebicia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Szkoda, ze czasy okrazen w rankingach nie sa indywidualne dla poszczegolnych samochodow - tak jak w Gran Turismo 5 Prologue, tylko najlepsze z okreslonej klasy pojazdow. Dobrze, że tak jest bo rankingi byłyby bardziej absurdalne niż w GT5P (gdzie miałem rekord świata z wynikiem 6 min, gdy poniżej minuty dało radę). Już na start tam było 3456 rankingów, a przy tej ilości tras i bryk to w FM3 byłoby tego ponad 100 tys. A wystarczy zobaczyć że już teraz jest ogromny problem, bo nikt nic nie kończy i nie ma rywalizacji, powinno być 15 nowych tras, reszta - stare wypad. Wreszcie zacząłem grać online dłużej i to co drażni to: -aż 1,5 min przerwy między wyścigami (15 sek wystarczy!) -dołączanie do pokojów z wyścigami w toku, co za absurd (a efekcie mimo frekwencji lepszej niż w GTA4 to ciężko znaleźć pełny pokój, mimo tylko 8 osób) (-nadal nie wiem co to jest ta zielona kropka w lobby ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Niestety na padzie driftuje sie slabo, na kierownicy musi byc przynajmniej 10x lepiej patrzac na filmy - niemoznosc skrecenia kierownicy wiecej niz kilkanascie stopni przy duzej predkosci uniemozliwia ladne power drifty, tylko reczny+sprzeglo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/item831768727_osiagniecia_achievements_forza_motorsport_3.html Zobaczcie tego de.bila. Co za ludzie istnieją na tym świecie to się w głowie nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 więksi debile będą co skorzystają z oferty. płacić komuś za achivy to tak jakby komuś zlecać puknięcie swojej żony bo nam się nie chce, a i tacy się znajdą jak już w temacie jesteśmy to jeszcze 35 eventów i calaczek. do weekendu powinienem już skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) @up - dobre Na TVN Turbo w 2 programach była recenzja/opinia/playtest FM3 mianowicie w Automaniak i Gadżet, niesety trafiłem w obu na samą kocówkę oglądał ktoś? gdzie można to obejrzeć bo na stronie TVN chyba jakąś kasę liczą za oglądanie.... Jak zrobić achiv - próba czasu? tylko online? oraz czy achiv za 80gs zdobądź złoto w każdym turnieju sezonowym wymaga zrobienia na złoto wszystkich 220 eventów? Edytowane 3 Grudnia 2009 przez bigdaddy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) menu - rankingi - próba czasowa, wybierasz sobie jakąś trasę, na drugim kółku poprawiasz czas i masz. za 80 GS to musisz wygrać wszystkie eventy i mieć je na złoto. na tvn turbo widziałem 3 programy gdzie poruszana była Forza: Gadżet - po prostu testowali grę pod kątem kierownicy, 3 monitorów i ogólnych odczuć z jazdy Automaniak - Mikiciuk testował na drodze Audi R8 V10 i dla "treningu" najpierw odpalił FM3 (powinna jeszcze być powtórka programu do weekendu) OPT - Tery był na prezentacji na Torze Poznań. najpierw gadali o grze, jej możliwościach itd. później śmigał R8 w grze a na koniec przejechał się tym samym Audi co wyżej na torze dla porównania z grą jakbyś chciał obejrzeć to może na youtube będzie albo trzeba poszukać torrenta/wareza z tv ripem. Edytowane 3 Grudnia 2009 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Na YT nie ma lipa, chciałem zobaczyć co tam ciekawego Polacy mówią to grubo zrobić 220eventów na złoto, dobre kilkadziesiąt godzin, jakiś kozak zrobił to? mam ok. 50h i ok 30% Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Dobra beka jest z recenzji na Patio TV. Motywem przewodnim jest to, że gra jest taka sobie, bo to nie GT. I twórców okrzyknięto złodziejami, bo sami nie potrafią nic wymyślić i tylko kopiują od innych. Jedyną rzeczą, która wg. nich może być jest model jazdy. xd Edytowane 3 Grudnia 2009 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi