Opublikowano 27 listopada 200915 l A mowilem ze nikt nie bedzie na to zwracal uwagi dosc sztucznie wyglada ale fani zapewnie zadowoleni z takiego efektu
Opublikowano 27 listopada 200915 l Teraz się nie dziwię dlaczego T10 nie dodało tej zacnej animacji od samego początku. To co wrzucili w tym patchu to bieda, która nie przystoi konsolom obecnej generacji. No, ale fani chcieli animację zmiany biegów to dostali. Ciekaw jestem tylko, czy X'owi już brak mocy, czy panom z T10 talentu?
Opublikowano 27 listopada 200915 l Przy ilu procentach pojawiaja sie SUVy? Myslalem ze szybciej sie nimi pojesci jako nowosc a tu jezdzilem juz kazda klasa poza R3 i wciaz nic
Opublikowano 27 listopada 200915 l chodzi Ci o to żeby pojawił się event z trybie sezonu? kup suva to powinno się pojawić. eventy w karierze są randomowe, odpowiadające temu jaki samochód aktualnie masz. jeżeli od razu się nie pojawi to zmień samochód na inny i ponownie na suv'a. Edytowane 27 listopada 200915 l przez Colin84
Opublikowano 27 listopada 200915 l Tak, bo zawsze jest - wyproboj nowe auto (czekalem na taka informacje) - nowa trase - graj obecnym autem Ew wybrac z kalendarza sobie moge event
Opublikowano 27 listopada 200915 l no to jak jesteś w trybie kariery i masz tam 3 eventy to wyboru to bodajże pod Y masz "zmień samochód". skorzystaj z tej opcji to powinien pojawić się event jaki chcesz. jeżeli nie za pierwszym razem to za drugim lub trzecim ale w końcu się pojawi. przydatny trick kiedy się chce dopalić sobie jakiś krótki event żeby szybciej odpalić wyścig world tour i kolejny sezon szybciej zaliczyć. Edytowane 27 listopada 200915 l przez Colin84
Opublikowano 27 listopada 200915 l Bardziej wyglada to na animacje reki niz animacje zmiany biegow, bo w niektorych autach przy skrzyniach sekwencyjnych z lopatkami miesza reka przy nieruchomej gałce
Opublikowano 27 listopada 200915 l Takie pytanie czy granie z kalendarza wybierajac sobie wyscigi to one jakos zaliczaja Sezon, oraz sezon ile trwa?
Opublikowano 27 listopada 200915 l tylko w trybie sezonu zalicza. z listy zawodów to możesz sobie wybierać po ukończeniu 6 sezonu albo jak chcesz porobić coś innego, np dragi czy endurance. sezon trwa tyle ile jest eventów w weekendowym world tour, na początku to tam ze 4 weekendy i koniec sezonu, później przy dłuższych seriach to i 13 weekendów.
Opublikowano 27 listopada 200915 l robiłem 100000 drift challange, nawet poszło gładko. podrasowana RX-7 jakieś tam ustawienia pod drift i za pierwszym podejściem na fujimi siadło. ale klimat był, nie ma co.
Opublikowano 27 listopada 200915 l ile dokładnie miałeś? mi się udało strzelić 106K lanosem wrx z setupem. jak wykończę karierę to popracuje żeby więcej strzelić bo zabawa konkretna. ogólnie można by jakieś zawody zorganizować, tak dla zabawy i smaczka konkurowania z innymi Edytowane 27 listopada 200915 l przez Colin84
Opublikowano 27 listopada 200915 l Chopoki zrobiłem sobie kalkomanię z kutasem i wrzuciłem na Storefront .Zassałem na kompa i od razu usubnąłem z Witryny z poziomu gry .Kilkanaście minut to trwało .Czy istnieje możliwość ,że dostanę bana na Storefront ? Jest to ban permanentny ? Dotyczy tylko wysyłania ,czy też ściągania plików ?
Opublikowano 28 listopada 200915 l jeżeli już tego nie ma to nie powinno być problemów. z tego co pamiętam w FM2 przy takich akcjach był blokowany tylko dostęp do growego "allegro" i nic więcej. zresztą wątpię żeby ktoś siedział i przeglądał wszystkie grafiki itd bo tego jest od wacka. chyba że w tym czasie poszło wiele skarg na niestosowne treści ale to też wątpliwe więc spokojnie.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Ale dostęp do Storefront zablokowany to dużo .Lubię kupować grafiki na autka ,lepiej to wygląda niż sam ,jeden kolor Wątpię ,żeby przez taką chwilę ktokolwiek zobaczył to zdjęcie i je zareportował ,choć oczywiście możliwe .Już je usunąłem to mam nadzieję na wymiganie się od bana .
Opublikowano 28 listopada 200915 l coś koło 117,000 - tak jak mówiłem RX-7 i klimat nie do przebicia.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Szkoda, ze czasy okrazen w rankingach nie sa indywidualne dla poszczegolnych samochodow - tak jak w Gran Turismo 5 Prologue, tylko najlepsze z okreslonej klasy pojazdow. Dobrze, że tak jest bo rankingi byłyby bardziej absurdalne niż w GT5P (gdzie miałem rekord świata z wynikiem 6 min, gdy poniżej minuty dało radę). Już na start tam było 3456 rankingów, a przy tej ilości tras i bryk to w FM3 byłoby tego ponad 100 tys. A wystarczy zobaczyć że już teraz jest ogromny problem, bo nikt nic nie kończy i nie ma rywalizacji, powinno być 15 nowych tras, reszta - stare wypad. Wreszcie zacząłem grać online dłużej i to co drażni to: -aż 1,5 min przerwy między wyścigami (15 sek wystarczy!) -dołączanie do pokojów z wyścigami w toku, co za absurd (a efekcie mimo frekwencji lepszej niż w GTA4 to ciężko znaleźć pełny pokój, mimo tylko 8 osób) (-nadal nie wiem co to jest ta zielona kropka w lobby )
Opublikowano 29 listopada 200915 l Niestety na padzie driftuje sie slabo, na kierownicy musi byc przynajmniej 10x lepiej patrzac na filmy - niemoznosc skrecenia kierownicy wiecej niz kilkanascie stopni przy duzej predkosci uniemozliwia ladne power drifty, tylko reczny+sprzeglo
Opublikowano 2 grudnia 200915 l http://www.allegro.pl/item831768727_osiagniecia_achievements_forza_motorsport_3.html Zobaczcie tego de.bila. Co za ludzie istnieją na tym świecie to się w głowie nie mieści.
Opublikowano 2 grudnia 200915 l więksi debile będą co skorzystają z oferty. płacić komuś za achivy to tak jakby komuś zlecać puknięcie swojej żony bo nam się nie chce, a i tacy się znajdą jak już w temacie jesteśmy to jeszcze 35 eventów i calaczek. do weekendu powinienem już skończyć.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l @up - dobre Na TVN Turbo w 2 programach była recenzja/opinia/playtest FM3 mianowicie w Automaniak i Gadżet, niesety trafiłem w obu na samą kocówkę oglądał ktoś? gdzie można to obejrzeć bo na stronie TVN chyba jakąś kasę liczą za oglądanie.... Jak zrobić achiv - próba czasu? tylko online? oraz czy achiv za 80gs zdobądź złoto w każdym turnieju sezonowym wymaga zrobienia na złoto wszystkich 220 eventów? Edytowane 3 grudnia 200915 l przez bigdaddy
Opublikowano 3 grudnia 200915 l menu - rankingi - próba czasowa, wybierasz sobie jakąś trasę, na drugim kółku poprawiasz czas i masz. za 80 GS to musisz wygrać wszystkie eventy i mieć je na złoto. na tvn turbo widziałem 3 programy gdzie poruszana była Forza: Gadżet - po prostu testowali grę pod kątem kierownicy, 3 monitorów i ogólnych odczuć z jazdy Automaniak - Mikiciuk testował na drodze Audi R8 V10 i dla "treningu" najpierw odpalił FM3 (powinna jeszcze być powtórka programu do weekendu) OPT - Tery był na prezentacji na Torze Poznań. najpierw gadali o grze, jej możliwościach itd. później śmigał R8 w grze a na koniec przejechał się tym samym Audi co wyżej na torze dla porównania z grą jakbyś chciał obejrzeć to może na youtube będzie albo trzeba poszukać torrenta/wareza z tv ripem. Edytowane 3 grudnia 200915 l przez Colin84
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Na YT nie ma lipa, chciałem zobaczyć co tam ciekawego Polacy mówią to grubo zrobić 220eventów na złoto, dobre kilkadziesiąt godzin, jakiś kozak zrobił to? mam ok. 50h i ok 30%
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Dobra beka jest z recenzji na Patio TV. Motywem przewodnim jest to, że gra jest taka sobie, bo to nie GT. I twórców okrzyknięto złodziejami, bo sami nie potrafią nic wymyślić i tylko kopiują od innych. Jedyną rzeczą, która wg. nich może być jest model jazdy. xd Edytowane 3 grudnia 200915 l przez ragus