Colin 1 976 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 daddy - na mgc widziałem 2 polaków co to mają. mi zostało z 30 eventów a na liczniku mam już ponad 80h. mam zamiar wymęczyć grę przez najbliższe 3-4 dni więc wrzucę garść statystyk kiedy już wpadnie ostatnie złoto. co do programów to za dużo ciekawych rzeczy nie mówili. takie zwykłe telewizyjne pyerdolenie na temat. w gadżecie koleś się bawił kierownicą i miał radochę, w opt były zachwyty na temat opcji gry, fizyki i w ogóle. nic takiego czym można by się sugerować czy tworzyć opinię o grze. w zasadzie to za wiele nie straciłeś ragus - śmiać mi się chce z samego opisu więc podaruję sobie oglądanie recki nie ma to jak kompetentni redaktorzy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Gdybyś jednak zmienił zdanie: Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 dzięki, właśnie zmarnowałem 9 minut swojego pięknego młodego życia tak to jest jak ograniczeni idioci biorą się za próby tworzenia opiniotwórczych materiałów i wciskają go innym. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Też właśnie obejrzałem to berachło Niema to jak obiektywna recenzja, hłehłe. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) po tej recenzji są 2 opcje: autor recki to fan jrpg i nienawidzi wyścigów, autor recki to fan GT/Sony według tej recki wychodzi na to że: - fm1 zawiodła i nie pozamiatała - hmm fm1 tak pozamiatała że do dziś jest nie doścignięta poza fm2/3 - fm1 była strasznie bajerowana i miała huczne zapowiedzi - a to ciekawe - forza bezczelnie kradła pomysły z innych gier - dobre, tak dziś o każdej grze można powiedzieć że bezczelnie kradnie pomysły od innej a najlepsza jest największa wada fm3: - ,,wazeliniarstwo'' - bo twórcy chcieli każdemu wejść w tyłek....o kuw@, nie ma to jak profesjonalna recka i solidne argumenty, jak ktoś słusznie tam skomentował autor recki to debil/idiota - cofanie czasu jest bezczelnie skopiwane z dirt/grid.......równie dobrze można powiedzieć że wszystkie ścigałki są bezczelnie skopiowane od wyścigów z przed 20lat bo też się ścigamy na 4 kółkach - fura w menusach na tle ładnych pejzaży również bezczelnie skopiowana z innej gry - heh jak coś jest dobre to czemu tego nie ulepszyć i dać po swojemu? - różnice pomiędzy grafiką fm2 a fm3 są minimalne :o a to ciekawe, wystarczy zapuścić trasę na Camino Viejo i podziwiać to minimalne różnice....fakt niektóre trasy odstają od reszty ale bez przesady Edytowane 3 grudnia 2009 przez bigdaddy Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Najwyraźniej autor recki spodziewał się wyścigów rydwanów, a tu panowie z T10 bezczelnie skopiowali pomysł z GT i wrzucili do gry samochody Cytuj
yanek 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Posiada ktoś Logitech G25? Kusi mnie strasznie te kółko, ale wie ktoś czy działa to z x360 i forza3? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) Nie działa Znamy zawartość najbliższego DLC. Jeśli każde DLC ma mieć taki content to ja kupuję już zapas MSP. http://www.forzamotorsport.net/en-us/_templates/NewsDetail.aspx?id=3059 Audi R15 Lambo Murcielago 2010 Italia Lambo Edytowane 5 grudnia 2009 przez orion50 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Gdybyś jednak zmienił zdanie: A tak dla kontrastu http://www.telka.tvk.pl/index.php?op=programy&sop=show&idd=22&videoid=881 Az dziw bierze ze mowia to tej samej grze xD Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 myslalem ze w DLC beda 2 ciekawe furki na krzyz, a tu kazda ryje beret :o Można furkami z DLC scigać się w karierze? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Na pewno. Będą do kupienia za kredyty tak jak w FM2 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=840282936 Moze komus sie przyda Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 (edytowane) Gdybyś jednak zmienił zdanie: Oni to w TV puścili O_o Już od pierwszej minuty słychać, że coś tu jest nie tak... "Gra się zeszmaciła" "Chcieli wejść w tyłek komu się tylko dało" "Twórcy branzlowali się..." Jakiś maksymalny poj.eb układał recenzję, nie chce się wierzyć, że puścili to na antenie. Edytowane 7 grudnia 2009 przez donsterydo Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Oni to w TV puścili O_o Już od pierwszej minuty słychać, że coś tu jest nie tak... niestety tak A tak dla kontrastu http://www.telka.tvk...=22&videoid=881 Az dziw bierze ze mowia to tej samej grze xD trochę przesłodzone bo nie wad to nieprawda Cytuj
hooki 194 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 kupiłem te dodatkowe autka dzisiaj. całkiem konkretny zestaw i myśle wart 400msp (patrząc choćby na 2 ferrari, lambo sv, gtr). Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 hooki walnij jakieś fotki szczególnie tej wypasionej Ferrari i Merca ;D Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 http://forums.forzamotorsport.net/forums/4/3352255/ShowThread.aspx#3352255 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 o kurde GT-R :o umknął mi jakoś uwadze. Wszystkie fury prezentują się obłędnie. Jesli każdy car pack będzie tak kozacki to nie mam pytań. 400 MSP za TAKIE wózki to nie dużo Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 (edytowane) o kurde GT-R umknął mi jakoś uwadze. I ma w pelni funkcjonalne wyswietlacze na desce prosto od Polyphony, ot taki paradoks W styczniu przy okazji Detroit Motor show bedzie nastepny car pack, pewnie wpadnie pare autek z USA, stawiam tez, ze pojawi sie SLS AMG, w ogole Mercedesow mi brakuje - Bmw maja caly nowy lineup, wiec stawiam na kolejne w DLC - nowa E klasa AMG, koniecznie CLK AMG Black Series czy C 63 AMG byloby milo zobaczyc, bo lineup Mercedesa sredni. Brakuje mi, bo ostatnio spotkalem w Łodzi jedynego w Polsce SL 65 Black Series - od razu szyby w dol i przy niskich obrotach brzmial jak przelatujacy mysliwiec z II wojny - cos niesamowitego, a silniki z modeli 63 AMG brzmia rownie niesamowicie. Edytowane 9 grudnia 2009 przez Bartg Cytuj
hooki 194 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 porobił bym zdjęcia, tylko nie mam golda więc i tak bym ich nie mógł zuploadować na serwery.. Cytuj
Artai 1 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Mam problem - "Forza Motorsport 3" miało być w PL, ale mam ją w angielskim. W Dashboardzie mam ustawiony PL. Od razu zaznaczam, że nie zainstalowałem tych dodatków - nie mam dysku. Cytuj
Fader 0 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 (edytowane) Mam problem - "Forza Motorsport 3" miało być w PL, ale mam ją w angielskim. W Dashboardzie mam ustawiony PL. Od razu zaznaczam, że nie zainstalowałem tych dodatków - nie mam dysku. Jako lokalizację trzeba ustawic Polskę, sama zmiana języka nic nie da. Ja też mam pytanie. Czy jedynym sposobem zmiany wyświetlania jednostek z metrycznych na imperialne i odwrotnie jest zmiazna lokalizacji w dashboardzie, czy może jest jakaś opcja w samej grze. Nigdzie nie moge czegoś takiego znaleźć. Edytowane 10 grudnia 2009 przez Fader Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Pytanie z ciekawosci - uzywalem "haka" na FOV, w karierze dziala on lecz na wolnym wyscigu gra lapala zawieche? Czemu tak? Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Tak jest i chyba na razie sie nic nie poradzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi