maciekww28 848 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 tam jest bajzel, ja w podobnych wyścigach startowałem Audi z klasy R1 a przeciwnicy ze ślimaczych klas najprawdopodobniej klasa D nie jest warunkiem (takich po prostu daje konsola) a auto spełnia wymogi np. model coupe, silnik z tyłu czy tylko napęd na tył Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Mam pytanie. Został mi ost acziw do wbicia, wiadomo jaki. Problem jest taki, ze musze grac od nowa Mniejsza o to... mam FM4 i troche klopot z tymi unicornami jest. Do FM3 potrzeba VIP PACKA, jak bede mial odpowiednie auta, to profil skopiuje w 4 i bede mial acziwa za unicorna. Pytanie brzmi- skad mam pobrac ten vip pack, jak na str nie ma, na rynku w grze nie ma. Mam zwykla edycje gry, podobno w ultimate byl juz ten vip. Gra pobrala update, to ten vip pack- stal sie darmowy? Czy jak to wyglada? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi