Zeratul 415 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 korwa patrze se na ta limitke ktora odebralem wlasnie ze sklepu i wyglada tak prestizowo jakbym wyszedl wlasnie z jakiegos sklepu jubilerskiego i w ogole to majac limitke forzy 3 czuje sie lepszym czlowiekiem <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Moze ktos ma pomysl, jak zrobic biale felgi ? Nie srebrne, nie bialo-srebrne, tylko normalne nieswiecace biale felgi: Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Razi mnie troche nierowny poziom graficzny tras....widac ze gra zostala wydana w pospiechu bowiem momentami gra wyglada kiepsko w miejscach w ktorych tak na prawde nie ma innego logicznego uzasadnienia. Jakim cudem na trasie Motegi ktora jest totalnie pusta i nie ma wielu obiektow T10 wrzucilo prawie same bitmapowe drzewa...i to takiej koszmarnej rodem z PSX. I wcale nie tylko te w oddali lecz rownie te blisko nas...to nie trzyma standardow FM1. Z kolei na takim Camino Viejo na ktorej jest znacznie wiecej polygonow, o niebo lepsze tekstury i oswietlenie zdolali wkomponowac szczegolowe trojwymiarowe drzewa. Z kolei takie Amalfi wyglada jak marzenie. Jak na motegi nie zdazyli przygotowac modeli to mogli juz wrzucic drzewa z takiego Nurburgringu. Przeskok z innych tras na Motegi czy le Mans po prostu razi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Eee tam. Motegi wygląda ładnie, zobacz ile jest detali jak się jedzie koło pit-lane. Le Mans też jest śliczne. Fajnie zrobione drzewa, kozacko powiewające flagi. Najbrzydsze jest Silverstone, które i tak wygląda sporo lepiej niż w Fm2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Nie wiem jak wyglada kwestia licencji na tory i ewentualne ich upiekszanie, ale wezcie pod uwage, ze Silverstone to jest malutka wioska z torem wyscigowym, wiec sila rzeczy nie ma nic dookola, TR Motegi rowniez nie powala krajobrazem http://static.panoramio.com/photos/original/3473471.jpg . Natomiast na trasach fikcyjnych moga dodawac do otoczenia ile chca, dlatego Amalfi, F. Kaido czy NY wygladaja duzo lepiej w kwestii otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czy i u Was bywa tak, że nie da się skorzystać z opcji "cofania" akcji? Przykładowo, zaliczam dzwona o ogrodzenie, a napis "wrzuć back by cofnoć wyścig" wcale się nie wyświetla. Dopierniczam więc jeszcze kilka razy, a i tak czasami nie wyświetla mi stosownego info (więc i cofnąć się nie można). IMO bardzo dobra gra, ale akurat ten bug wkurza mnie niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Hmm, u mnie tego nie ma. Napis wyłączyłem w opcjach, ale i bez niego normalnie mogę cofać czas. EDIT: Czy ktoś wie, co poprawił patch? Liczyłem na animację zmiany biegów przez kierowcę. Edytowane 28 Października 2009 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Kariera wciąga jak bagno, ale gra ląduje teraz na półce i czeka na kierownicę Szkoda mi tak świetnego racera na pada Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Nie polecam wchodzi w edytor celem zrobienia czegos fajnego, spedzilem 2 godziny a jeszcze nawet nie skonczylem niespecjalnie skomplikowanego logosa Do tego mega wkurza mnie samo-dzialajacy lewy analog w obu moich padach, czasem cos przesunie albo zmniejszy i mnie krew zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) CZy wersja nie limitowana z UK gry posiada kody DLC na dodatkowe pojazdy i trasy ? Edytowane 29 Października 2009 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) Kariera wciąga jak bagno, ale gra ląduje teraz na półce i czeka na kierownicę Szkoda mi tak świetnego racera na pada Ja mam inne zdanie na temat kariery , za duzo "wyscigow" typu klasa D, wszystkie japonce na tych samych torach a walka toczy sie tylko z TOP3, po 2 okrazenia by starczyly na trasie wyscigi od A do B sa fajniejsze o torow . Troche dziwi mnie czemu zawsze jestesmy na pozycji 4? W Gridzie na multi bylo tak ze jesli wygralo sie wyscig to byles ostatni a ostani pierwszym. Tutaj ciagle wygryam i mam 4 pozycje... Graficznie tez jest raz lepiej raz gorzej, ale ogolne wrazenie graficzne i 60fps pozwala o tym zapomniec, w photomode najwiecej mozna dostrzec niedrobek Edytowane 29 Października 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Czy i u Was bywa tak, że nie da się skorzystać z opcji "cofania" akcji? Przykładowo, zaliczam dzwona o ogrodzenie, a napis "wrzuć back by cofnoć wyścig" wcale się nie wyświetla. Dopierniczam więc jeszcze kilka razy, a i tak czasami nie wyświetla mi stosownego info (więc i cofnąć się nie można). IMO bardzo dobra gra, ale akurat ten bug wkurza mnie niemiłosiernie. tak nie raz tak sie zdarza i u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dempsej 28 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja tez znalazlem 'buga' ;]. Chcialem zobaczyc jak w Citroenie C4 koles kreci kierownica, a srodek stoi w miejscu (wiadomo jak jest w C4), T10 troche zmienilo rzeczywistosc i kreci sie kierownica razem ze srodkiem. Male przeoczenie ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) no tez sie dziwie temu przecież nie sądze zeby nie wiedzieli o tym, takie niby duperele a psują trochę zabawe, jakby jeszcze kierwoca odrywał łapska i siegał do lewarka Edytowane 29 Października 2009 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jedna rzecz mnie niepokoi. Otóż coś mi się kaszani z dźwiękiem - podczas wyścigu czasami słychać takie cykanie, trzeszczenie jak ze starej płyty gramofonowej. Słychać to lepiej jak się wyciszy muzykę (szczególnie na torze Catalunya Circuit). Choć nie jest to bardzo słyszalne i w ogóle nie przeszkadza, ale nie wiem czy ta gra "tak ma", czy może coś jest z moją konsolką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Kariera wciąga jak bagno, ale gra ląduje teraz na półce i czeka na kierownicę Szkoda mi tak świetnego racera na pada Ja mam inne zdanie na temat kariery , za duzo "wyscigow" typu klasa D, wszystkie japonce na tych samych torach a walka toczy sie tylko z TOP3, po 2 okrazenia by starczyly na trasie wyscigi od A do B sa fajniejsze o torow . Troche dziwi mnie czemu zawsze jestesmy na pozycji 4? W Gridzie na multi bylo tak ze jesli wygralo sie wyscig to byles ostatni a ostani pierwszym. Tutaj ciagle wygryam i mam 4 pozycje... Graficznie tez jest raz lepiej raz gorzej, ale ogolne wrazenie graficzne i 60fps pozwala o tym zapomniec, w photomode najwiecej mozna dostrzec niedrobek Właśnie się ostatnio zdziwiłem, ale w paru wyścigach startowałem ostatnio z pierwszej linii. A co do wolnych klas, to właśnie je lubię najbardziej, może F to jeszcze nie to, ale C-B to chyba moje ulubione. Cytuj Odnośnik do komentarza
cichy_ 1 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Chłopaki, zapraszam do zapisów! Już tylko kilka dni pozostało do końca, a miejsc jest jeszcze trochę. http://www.consolespro.pl/forum/viewforum.php?f=46 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Druga sprawa czemu jest wyscig Nissanow, na plakacie widac D400 to ja moge wziasc moim GTR R33 R3 700? Podobnie bylo z wyscigiem francuskich aut klasy C lub D klas a ja problemu R3 800 Wejronej bralem udzial? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 widocznie inne restrykcje były co do wyścigu. to że takich słabych przeciwników dali to wynika pewnie z tego że to jedne z początkowych wyścigów. sam parę razy potworem z grupy S czy R startowałem z cywilami C lub D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Skonczylem turniej wybralem "uzyj tego auta" na wyscigu klasy C, potem 3 takie wyscigu i znow turniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) CZy wersja nie limitowana z UK gry posiada kody DLC na dodatkowe pojazdy i trasy ? było już chyba w temacie o tym. Wersja NIE LIMiTOWANA Z UK zawierać będzie kod na klasyczne samochody i 2 tory. Masarnia, już 3ci dzień jadę w sumie same wyścigi klasą F. Czy to się kiedyś kończy ? Edytowane 29 Października 2009 przez Cr@sh Cytuj Odnośnik do komentarza
Skyline 0 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Faktycznie gra ma nieco bugów,już przy pierwszym włączeniu zawiesiła mi Jaspera na amen tak że nawet nie chciał się wyłączyć ;-D.I to kilka krotnie,moje przerażenie było tym większe że poprzedniego iksa Forza 2 rozwaliła ;-).To że czasem cofanie nie działa,w dragu przeciwnicy wyglądają jakby unosili się w powietrzu,masa błędów on line oraz wcale nie ,,50 % więcej tuningu''...to pomimo tego Forza 3 jest najlepszą i najbardziej grywalną scigałką jaka istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dużo coś masz tych błędów, ten Jasper jakiś magiczny Co ma gra do zwiechy ? Ja nie miałem ani jednej Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) te zwiechy pewnie przez FOV :>? mieszales cos z odlegloscia ? orion50 fail U 2 ;] Edytowane 29 Października 2009 przez __bercik07 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jadę 25 godzin na zmienionym FOV i ani jednej zwiechy. Fail bercik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi