Gość Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wersja Ultimate ma DLC na plycie, czy w pudelku sa kody? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Z tego co piszą w internecie to DLC są na płycie z wyjątkiem Stig Garage i tego grudniowego DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
vagrant3 0 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Z tego co piszą w internecie to DLC są na płycie z wyjątkiem Stig Garage i tego grudniowego DLC właśnie tak jest (wszystkie dlc do grudnia, takze trasy). poza tym zeby wszystko grało, trzeba wywalic dlc sciągane wczesniej z marketplace'a, bo korzystając z płyty z rozszerzonej edycji wszystkie sciagniete samochody będą miały kłódeczki. dopiero po przewaleniu danych z drugiej płyty wszystko jest ładnie. tzn troche to dziwne, ale ma sens, bo po co dwa razy to samo na dysku. dzis obejrze top gear, ale z tego co widziałem na podgladzie, to po prostu zlepek tego co w programach było. choc moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Szkoda, że Forza na tym forum jest martwa. Co prawda gra jest przemaglowana w każdy sposób, ale tak czy siak żal skręca od środka. No i oglądał ktoś ten materiał Top Gear z Ultimate Edition ? Byłbym wdzięczny za jakieś małe sprawozdanko w spoilerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 forzamotorsport.net wywala non stop error, nie moge zdjec samochodow, ktore zrobilem poogladac, WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Tamta strona często się wywala, więc pozostaje spokojnie czekać aż TURN 10 zapanuje nad sytuacją. Psyko, nie rób fot tylko jeździj, masz ponad 1000 eventów pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
vagrant3 0 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 No i oglądał ktoś ten materiał Top Gear z Ultimate Edition ? Byłbym wdzięczny za jakieś małe sprawozdanko w spoilerze nie ma o czym gadać. to kilka materiałów wybranych z roznych odcinków top gear. bardziej pod kątem samochodów z dlc, ale nie tylko. jesli oglądsz top gear to wszystko widziałeś. ogólnie niezły materiał. a kilka dni temu dobiłem do 100%. grałem regularnie od dnia premiery. nigdzie mi się nie spieszyło, wiec nie mam nawet poczucia jakiegoś mega znużenia. nawet załuję, ze turnieje się już skonczyły ;] seria forza motorsport jest królem od 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Dzięki za odpowiedź. Jak będę miał konsolę to kupię sobie wersję Ultimate. Forza jest grą, którą trzeba mieć w kolekcji. No i będę chciał ograć jedyneczkę, z którą nie miałem jeszcze styczności. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja mam pytanie dotyczące kariery. Ten achievement za ukończenie wszystkich evemtów można zrobić wybierając po prostu z listy jakieś zawody, a nie bawić się w sezony? Bo jestem już w siódmym i zauważyłem, że powtarzam niektóre eventy w ten sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pewnie, że lista zawodów Sezony jechałem do ostatniego acziwa za nie , potem lista, bo nie lubię mieć narzucanych Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Czy da sie w Forzie sprzedawac samochody bez ulepszen za wiecej jak 100K? To troche irytujace bo wyscigi mi nie ida i chcialbym zmienic fure ale mam malo kasy na koncie, z kolei dostalem juz troche samochodw ktor w ogole nie sa mi potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Auta, które wygrałeś możesz sprzedać tylko za 100K. Pozbieraj kasę albo obniż poziom trudności, innej rady nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) EDIT: Juz wiem! Edytowane 7 Maja 2011 przez Beck Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Pewnie pytanie już było wałkowane milion razy, ale nie zaszkodzi raz jeszcze. Mianowicie: jak nagrać powtórkę z wyścigu? Nigdzie nie widzę takiej opcji... :| Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Po każdym wyścigu powinieneś mieć możliwość wybrania opcji "Zapisz Powtórkę". Do tego wymagany jest dysk twardy. Na kartach pamięci nie da się zapisywać replay'ów. Nie wiem jak z pendrive'ami Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_N 61 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Nie wiem jak z pendrive'ami Na pendrive'ach też nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Aha, nie mam dysku twardego więc już wiem o co chodzi. Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Zapraszam Was na Marketplace - do końca tygodnia trwa przecena na wszystkie dodatki do Forzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 http://www.flickr.com/photos/taxigamerdotcom/5927015054/ co to za fajna miejscówka, Fujimi Kaido ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Chyba Camino Viejo Extreme. Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wczoraj licytowałem jeden samochód na aukcji i widziałem że poszedł za ponad 611 milionów,skąd można miec tyle kasy ? Ledwo mam ponad 3 miliony a juz trochę pograłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 w FM4 można mieć nawet 999.999.999. niektórzy bawią się save'm ale i zdarzały się zwykłe bugi gdzie zamiast dostać te 3k codziennego bonusu przekręcało licznik kredytów na maksa. nie tak dawno temu sam widziałem jak Camaro poszło za 670 mln. w FM3 pewnie też jakiś bug ktoś znalazł albo pobawił się w modyfikację. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wczoraj licytowałem jeden samochód na aukcji i widziałem że poszedł za ponad 611 milionów,skąd można miec tyle kasy ? Ledwo mam ponad 3 miliony a juz trochę pograłem. koleś robi dobre sety - każdy idzie za 50 tyś CR - jeden setup kupuje 1/5/10 tyś osób (a ma ich np. 10/20/50) - przelicz sobie tak samo z malarzami nie każdy kto ma grubą kase w fm4 to krętacz ja z ledwością dobiłem do 20 kilku mln CR - plus to co wydałem na auta, sety i malowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 wiadomo, nie każdy. jeżeli ktoś dobrze maluje / tuninguje i ma spory zbyt to może się dorobić. trudno jednak legalnie dorobić się kilkuset milionów cr w kilka (4-5) dni od premiery gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 ktoś mnie uświadomi czemu w forza 3 mogę startować alfą romeo 8c kat A w zawodach z kategorią dopuszczalną D (Normal Aspiration Run-Off) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi