Janush 224 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 No też mnie to z tą policją i tym takim wkurza (jesteś jakimś policjantem , ok będziesz mógł nieraz gonić tych chłopców(nie wiedziałem jak napisać) swoim samochodem policyjnym czy tam też takim jak w poprzednich częściach , ale chwile potem piszą że policja będzie gonić też ciebie więc o co biega ?) :o Cytuj
Janush 224 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Need For Speed: Undercover na GAMES Convention 2008! http://www.nfsplanet.pl/news.php Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Już dawno się o tym mówiło, teraz mamy potwierdzenie. Koniec zdania twierdzącego myśli autora. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 jak gierka bedzie choc w polowie takie jak most wanted , to dlamnie bedzie wtedy must have. a jak cos a'la carbon to odpada . trzymam kciuki. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 no to chyba napewno będzie jak most wanted . W ogóle gdzieś czytałem że ma to być kontynuacja most wanted. Undercover - interesujące zdjęcia http://www.nfsplanet.pl/news.php?item.654 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 duzo informacji wywiady i pierwszy gameplay http://nfsplanet.pl/news.php?item.655 http://nfsplanet.pl/news.php?item.656 http://nfsplanet.pl/news.php?item.657 http://nfsplanet.pl/news.php?item.658 no i w końcu gameplay http://nfsplanet.pl/news.php?item.659 Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Powiem tyle. Ja do tej pory ledwo co ruszyłem z miejsca poprzednią część. Dla mnie to i lepiej. Jak będę kupował kolejną część to będzie kosztowała grosze. Bardzo lubię tą serię bo ma unikatowy, niepowtarzalny model jazdy. Niby arcade ale trzeba wiedzieć jak się jeździ. Ja kupuję gry z tej serii raz na dwa, trzy lata. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Gameplay : http://ps3.ign.com/dor/objects/14234994/ne...m_withcops.html Jest tam jeszcze kilka filmików ale nie chce mi sie do wszystkich podawać linka Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 ten nowy nfs, to juz nawet śmieszne nie jest co zrobili z ta serią. teraz dostaniemy chamską kopię most wanted a za rok pewnie carbon 2, potem underground 3 i tak do us*anej smierci będą to wypuszczać. czy oni zapomnieli jak świetnymi grami były nfs3, high stakes, porsche i hot pursuit 2? Cytuj
Daffy 10 563 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 popieram andertejker'a .W Porsche i Hot Purstuit 2 swego czasu naprawdę sporo grałem i były świetne.TEraz ta seria się zamieniła w olbrzymi badziew wg mnie.Może w przyszłości jednak seria powróci do swoich korzeni i to w wielkim stylu.W końcu kto by parę lat temu pomyślał,że np Fifa z tej samej stajni,będzie tak ostro walczyć o miano najlepszej piłki nożnej z PES'em w tej generacji Cytuj
diolek 43 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 kupil ktos juz gierke? wrazenia? Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Gamespot notę 6.5 i IGN 4/10. Zapomnijcie NFS !! :closedeyes: Cytuj
diolek 43 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 w psx dostal -7 , wiec nienajgorzej, podono jest to taki most wanted 2 , a dlamnie MW był bardzo dobry, wiec moze za jakis czas sie skusze. Cytuj
lordpix 8 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 ten nowy nfs, to juz nawet śmieszne nie jest co zrobili z ta serią. teraz dostaniemy chamską kopię most wanted a za rok pewnie carbon 2, potem underground 3 i tak do us*anej smierci będą to wypuszczać. czy oni zapomnieli jak świetnymi grami były nfs3, high stakes, porsche i hot pursuit 2? Napisałeś dokladnie to co ja napisałbym o NFSach nowych. Dobrze, że oceny lecą kiepskie, oby jeszcze sprzedaż była mała to może przestaną robić ten szajs albo powrócą do prawdziwych NFSów. Niestety teraz jakieś te "świecąco-mrugające" wyścigi z wiejskim tuningiem się dobrze sprzedają A kiedyś lubiłem konsole głównie za dobre gry samochodowe. Teraz to mało co z tego zostało. Niedługo gry na licencji WRC i F1 będą miały tuning i będziemy jeździć wurcem z neonem pod podwoziem a w F1 będzie sie kupowało kolorowe folie na szyby.... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Dobrze, że oceny lecą kiepskie A co gdyby to była NAPRAWDE dobra część, może nawet na miarę Porshe ? - dobrze że dostałaby takie noty ? . Tak w ogule też jestem zmęczony tą marką (całym EA można być zmęczonym). Cytuj
lordpix 8 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Dobrze, że oceny lecą kiepskie A co gdyby to była NAPRAWDE dobra część, może nawet na miarę Porshe ? - dobrze że dostałaby takie noty ? Jakby była dobra to dostałaby chyba dobre oceny No ale jak nie zaprzestaną kopiowania NFS od Undergrounda to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) Ale napisałeś że - DOBRZE iż dają tej części TAKIE noty - sam w to nie grałeś, mogłeś pooglądać najwyżej szpanerskie trailery (na jakie dział marketingowy też się chyli od czasu Underground), rozumiem twój punkt widzenia, no ale w ten sposób blokujemy jakby drogę dla (cytując z podtytułu tematu) nowego, lepszego NFS . Edytowane 21 listopada 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Oglądałem dzisiaj reckę z Gametrailers i muszę przyznać, że... gra ssie. Żadnych fajerwerków, po prostu skopiowany Most Wanted w lepszej rozdziałce i poprawionej szacie graficznej. Liczę na to, że EA w końcu zacznie coś zmieniać na lepsze w tej serii, tak jak w innych, np. w FIFIE. Aktualnie nie ma rewelacji, ale gra i tak się sprzeda, bo dzieciaki i tak kupią. Co mnie jeszcze w(pipi)ia to wrzucanie na chama fabuły. Przecież w wyścigach nie potrzeba żadnej chwytającej za serce historii. Liczy się tylko przejazd od startu do mety, a nie jakieś rozterki życiowe kierowcy. Takie coś mam głęboko i chcę się tylko ścigać. Czekam na KONKRETNE zmiany, nie tylko zmiana pory dnia, w której się odbywają wyścigi (EA żongluje opcjami: noc, popołudnie i... tyle). Może w końcu zaczną dopracowywać to co najważniejsze, czyli model jazda. WE WANT CHANGES !!! Ps: Zaznaczam, że tego posta pisałem pod wpływem obejrzenia recki z GT, sam nie grając w nowego NFSa, jednak grając we wszystkie poprzednie do Pro Streeta wyłącznie. Cytuj
jedrzejzgierz 1 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 A moj znajomy irlandczyk zakupil sobie Undercover na swoja 360-tke i mowi, ze jest calkiem ok. Jak zagram u niego, to dam Wam swoja opinie. Na pewno nie kupie jej bez zagrania, chocby w demo. Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Wiadomo w ogóle czy pojawi się demko na PSS? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) Nie, EA dementowało że w ogule nie ujrzymy wersję demo. BTW - włączcie sobie jakąś videorecke nowego NFS'a a potem Burnout Paradise ..... Taaaaa, też już wiem czego NIE zapisze do tegorocznej listy must-have'ów ... . Edytowane 21 listopada 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 No ja po obejrzeniu recki Midnight Club LA i NFS wiem na pewno, której gry nie kupie ;p Cytuj
maxi 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 (edytowane) Wlasnie gra mi "penckla" na 100% ,mi osobiscie sie bardzo podobala ,takie most wanted 2! Ale szczerze mowiac troche lepszej grafiki sie spodziewalem i troche wiecej nowosci... Edytowane 22 listopada 2008 przez maxi Cytuj
diolek 43 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Wlasnie gra mi "penckla" na 100% ,mi osobiscie sie bardzo podobala ,takie most wanted 2! Ale szczerze mowiac troche lepszej grafiki sie spodziewalem i troche wiecej nowosci... a jak z framerate ? bo w psx piszą ze strasznie dropuje. Cytuj
maxi 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Wlasnie gra mi "penckla" na 100% ,mi osobiscie sie bardzo podobala ,takie most wanted 2! Ale szczerze mowiac troche lepszej grafiki sie spodziewalem i troche wiecej nowosci... a jak z framerate ? bo w psx piszą ze strasznie dropuje. I niestety maja racje...czasami to myslalem ze gram na slabym PCie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi