Skocz do zawartości

Xbox Fun Day 2008

Featured Replies

Opublikowano

Wszystkich Girsomaniaków i Halomaniaków bardzo proszę o przysługę, która ma na celu pomoc w odżyciu polskiej xboxowej sceny GoW, jak i Halo 3. Wystarczy, że wejdziecie na tą stronę:

http://funday.com.pl/

Klikniecie "WYBIERZ 3 TURNIEJOWE GRY" na mapce po prawej stronie i zagłosujecie na Gears of War oraz Halo 3 !!! Jako trzecią grę proponuję wypaśne Guitar Hero 3 :P

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 8,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wszystkich Girsomaniaków i Halomaniaków bardzo proszę o przysługę, która ma na celu pomoc w odżyciu polskiej xboxowej sceny GoW, jak i Halo 3. Wystarczy, że wejdziecie na tą stronę:

http://funday.com.pl/

Klikniecie "WYBIERZ 3 TURNIEJOWE GRY" na mapce po prawej stronie i zagłosujecie na Gears of War oraz Halo 3 !!! Jako trzecią grę proponuję wypaśne Guitar Hero 3 :P

Juz zaglosowalem po wynikach widac ze pewnie beda turnieje H3,GoW i cod.

Mam nadzieje ze jak bedzie halo to zasady mlg a nie Team Ars i ze halo bedzie grane 9 lub 10 sierpnia nie 8 bo 7 jest koncert Iron Maiden i nie chce mi sie wstawac na 6 rano i jechac gdzies tam na pieniny XD.

Edytowane przez miniu

Opublikowano

Po przeczytaniu planu, wychodzi na to, ze na kazdy turniej beda.. 2 godziny? Cos czuje ze to bedzie masowe FFA: 16 osob z

arkami na valhalla covies.

Opublikowano
Po przeczytaniu planu, wychodzi na to, ze na kazdy turniej beda.. 2 godziny? Cos czuje ze to bedzie masowe FFA: 16 osob z

arkami na valhalla covies.

YEY dawno w to nie gralem teskinilem za tym wszyscy na customy wlaczaja tylko jakies glupie MLG

Opublikowano

Kurde, nie wierze że nikt nie ma memorki z wersji Core czy Arcade, żeby zgrać na to zasady MLG :)

Cichy, Evo.GoW stawi się na turniej z Perszingiem na czele :)?

Opublikowano
  • Autor

Pershing ma jakaś tam imprezke rodzinną i jeszcze nie wie, a dodatkowo ma do przejechania całą Polskę, tak jak Evil (Szczecin) i może być ciężko. Szkoda, że wybrane zostały te góry, a nie jakieś miejsce w środku polski... Ale 3/5 eVo.GoW się stawi zapewne ;)

[A]: Pershi jedzie na 100% Masz pozdrowienia od niego Dziobson :rolleyes:

Edytowane przez cichy_

Opublikowano

Raczej jadę, więc MLG'owe zasady i warianty map przywiozę na memorce.

Opublikowano
Raczej jadę, więc MLG'owe zasady i warianty map przywiozę na memorce.

Tylko czy pozwola nam na nich grac ^^

Opublikowano
Ciekawe czy turnieje będzie prowadził TomisH, hmmm....

A kto to ?

Opublikowano

Taki fajny koleś kiedyś prowadził forum xbox-scene.pl i chyba jest VIGiem (czy jakoś tak) w każdym razie prowadzi imprezy od microsoftu, ostatnio na PGA organizował turniej w H3

Opublikowano

Call of Duty 4 11.7%

Dead or Alive 4 7.8%

FIFA 08 7.1%

FORZA 2 9%

Gears of War 15.8%

Guitar Hero 3 7.6%

Halo 3 10.9%

PES 2008 13.1%

PGR 4 17%

No to mozemy sie pozegnac z nastepnym turniejem...

Opublikowano

gh tylko 7.6?! gowno prawie 16? no bez korwa przesady

Edytowane przez Uzny

Opublikowano

LOL jaki bulshit z tym glosowaniem o co kaman O_o

Opublikowano
dziwne ze pgr ktory byl caly ostatni nagle prowadzi xD
To sie nazywa magia internetu :potter:
Opublikowano
dziwne ze pgr ktory byl caly ostatni nagle prowadzi xD

Pewnie jakies cale forum pgra zrzucilo sie na glosowanie

Mozna by podac link do tego na zagranicznych forach Halo i poprosic o pomoc ^^

Dasz to na takim H3forum lub mlgpro i bedziesz mial 99% halo i reszta np 0.0001 XD

Edytowane przez miniu

Opublikowano
miniu... daj.

Jak poprosze to nic nie zrobia bo popatrza na moja date dolaczenia i liczbe postow ale jak fil da to powini pomoc.

Opublikowano
A FiL ostro sie udziela na forum MLG? Nie widziałem....

Widzialem tam go z 2 razy i ma z 200 postow (lub 400?) i join date 2005/4 to wystarczy zeby miec szacunek na mlg forum.

Ja tam ogolnie jestem codzienie sporo czasu ale nigdy nic nie pisze jagbym pisal w kazdym temacie to mialbym tam juz z 1000 postow XD

Edytowane przez miniu

Opublikowano
A FiL ostro sie udziela na forum MLG? Nie widziałem....
Nie wiem czy ostro, ale mam "Forum Nobility" (reputacja).

Widzialem tam go z 2 razy i ma z 200 postow (lub 400?) i join date 2005/4 to wystarczy zeby miec szacunek na mlg forum.
Duzo sie nie pomyliles ha: Join Date: 07-01-2004 & Total Posts: 424 (0.29 posts per day)

A co do tematu to gadalem z moderatorem z MLG Forum i mowil (..) Impossible Is Nothing!

Edytowane przez FiL4