Skocz do zawartości

Xbox Fun Day 2008

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich Girsomaniaków i Halomaniaków bardzo proszę o przysługę, która ma na celu pomoc w odżyciu polskiej xboxowej sceny GoW, jak i Halo 3. Wystarczy, że wejdziecie na tą stronę:

http://funday.com.pl/

Klikniecie "WYBIERZ 3 TURNIEJOWE GRY" na mapce po prawej stronie i zagłosujecie na Gears of War oraz Halo 3 !!! Jako trzecią grę proponuję wypaśne Guitar Hero 3 :P

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Wszystkich Girsomaniaków i Halomaniaków bardzo proszę o przysługę, która ma na celu pomoc w odżyciu polskiej xboxowej sceny GoW, jak i Halo 3. Wystarczy, że wejdziecie na tą stronę:

http://funday.com.pl/

Klikniecie "WYBIERZ 3 TURNIEJOWE GRY" na mapce po prawej stronie i zagłosujecie na Gears of War oraz Halo 3 !!! Jako trzecią grę proponuję wypaśne Guitar Hero 3 :P

Juz zaglosowalem po wynikach widac ze pewnie beda turnieje H3,GoW i cod.

Mam nadzieje ze jak bedzie halo to zasady mlg a nie Team Ars i ze halo bedzie grane 9 lub 10 sierpnia nie 8 bo 7 jest koncert Iron Maiden i nie chce mi sie wstawac na 6 rano i jechac gdzies tam na pieniny XD.

Edytowane przez miniu
Opublikowano
Po przeczytaniu planu, wychodzi na to, ze na kazdy turniej beda.. 2 godziny? Cos czuje ze to bedzie masowe FFA: 16 osob z

arkami na valhalla covies.

YEY dawno w to nie gralem teskinilem za tym wszyscy na customy wlaczaja tylko jakies glupie MLG

Opublikowano (edytowane)

Pershing ma jakaś tam imprezke rodzinną i jeszcze nie wie, a dodatkowo ma do przejechania całą Polskę, tak jak Evil (Szczecin) i może być ciężko. Szkoda, że wybrane zostały te góry, a nie jakieś miejsce w środku polski... Ale 3/5 eVo.GoW się stawi zapewne ;)

[A]: Pershi jedzie na 100% Masz pozdrowienia od niego Dziobson :rolleyes:

Edytowane przez cichy_
Opublikowano

Call of Duty 4 11.7%

Dead or Alive 4 7.8%

FIFA 08 7.1%

FORZA 2 9%

Gears of War 15.8%

Guitar Hero 3 7.6%

Halo 3 10.9%

PES 2008 13.1%

PGR 4 17%

No to mozemy sie pozegnac z nastepnym turniejem...

Opublikowano (edytowane)
dziwne ze pgr ktory byl caly ostatni nagle prowadzi xD

Pewnie jakies cale forum pgra zrzucilo sie na glosowanie

Mozna by podac link do tego na zagranicznych forach Halo i poprosic o pomoc ^^

Dasz to na takim H3forum lub mlgpro i bedziesz mial 99% halo i reszta np 0.0001 XD

Edytowane przez miniu
Opublikowano (edytowane)
A FiL ostro sie udziela na forum MLG? Nie widziałem....

Widzialem tam go z 2 razy i ma z 200 postow (lub 400?) i join date 2005/4 to wystarczy zeby miec szacunek na mlg forum.

Ja tam ogolnie jestem codzienie sporo czasu ale nigdy nic nie pisze jagbym pisal w kazdym temacie to mialbym tam juz z 1000 postow XD

Edytowane przez miniu
Opublikowano (edytowane)
A FiL ostro sie udziela na forum MLG? Nie widziałem....
Nie wiem czy ostro, ale mam "Forum Nobility" (reputacja).

Widzialem tam go z 2 razy i ma z 200 postow (lub 400?) i join date 2005/4 to wystarczy zeby miec szacunek na mlg forum.
Duzo sie nie pomyliles ha: Join Date: 07-01-2004 & Total Posts: 424 (0.29 posts per day)

A co do tematu to gadalem z moderatorem z MLG Forum i mowil (..) Impossible Is Nothing!

Edytowane przez FiL4