Yoyo800 0 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Zenada... ciekawe ile osob zjawi sie na tym turnieju pgra... 3? Moze 4? Brak mi slow... Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Zenada... ciekawe ile osob zjawi sie na tym turnieju pgra... 3? Moze 4? Brak mi slow... To jest w tym najlepsze. Będzie ze 3, 4 zapaleńców, którzy maja Neo i codziennie glosują, zeby nabić te 20%, a reszta to będą turyści. A słuchajcie, moze po prostu napiszcie do tomisha w sprawie tego turnieju H3. Moze on coś załatwi, zeby lekko zmienić program i zrobić te 3 gry + kasztan 3 Cytuj
miniu 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Zenada... ciekawe ile osob zjawi sie na tym turnieju pgra... 3? Moze 4? Brak mi slow... To jest w tym najlepsze. Będzie ze 3, 4 zapaleńców, którzy maja Neo i codziennie glosują, zeby nabić te 20%, a reszta to będą turyści. A słuchajcie, moze po prostu napiszcie do tomisha w sprawie tego turnieju H3. Moze on coś załatwi, zeby lekko zmienić program i zrobić te 3 gry + kasztan 3 U nas przecie tez ludzie maja neo .... glosowac idzie Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Dawac mi tu tactics na wielokrotne glosowanie z neo a ja wam juz ten turniej w ha czy zalatwie Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) Resetujesz modem i voila. Zaraz zobaczę, czy działa EDIT: Hmmmm.... Dziwne. Mam liveshit TP podłączony do listwy przeciwnapieciowej (taki troche fajniejszy i bardziej morderczy przedłużacz) i jak ją wyłączam to cały liveshit się wyłącza, a co za tym idzie- powinien się resetować. Na pewno taka taktyka działa przy tym modemie TPSA Thomson Speedtouch 330 bodajże. Za każdym razem jak właczasz PC to masz inne IP. Nie wiem, moze po prostu jakoś naczej te głosy zapisuja? Hmmmm.... Edytowane 29 czerwca 2008 przez Dziobak_ Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Nic z tego, resetuje modem jak i komp i dalej nie moge glosowac. Why this no work?! Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 czitowanie je be Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Źałosne nawet. Prawdopodbnie całe to głosowanie odbywa się drogą podobnych "apeli". Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Whatever Aha, usunecie cookies powinno pomóc Yaxa, try again Ale głosować mi na GoW, jako drugą grę Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 a tam... mozecie sobie glosowac xD sonda na 101% jest ustawiona. Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Call of Duty 4 11.7% Dead or Alive 4 7.8% FIFA 08 7.1% FORZA 2 9% Gears of War 15.8% Guitar Hero 3 7.6% Halo 3 10.9% PES 2008 13.1% PGR 4 17% No to mozemy sie pozegnac z nastepnym turniejem... Muszę powiedzieć, że jak wyjeżdżałem w pt w nocy to wszystko było ok, wróciłem parę godzin temu - patrzę, a tu ZONK. Tracę powoli wiarę w magię h3, czy całą Europę i cały świat zjada ten pie$%#^%& trend casual gamingu? no proszę was, PGR4 jako gra turniejowa? a czemu nie ma Viva Piniata, chętnie bym wystartował bo mam tam nieprzeciętnego skilla... w takim wypadku głęboko w poważaniu mam wyjazd na fUN DAY... Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 a tam... mozecie sobie glosowac xD sonda na 101% jest ustawiona. Tez mi sie tak wydaje, ta impreza ma byc jak sami podkreslają dla wszystkich, a uwage niedzielnych graczy przyciagnie bardziej pgr/pes oraz gow niz halo czy call of duty. Poza tym do pgra i pesa nie potrzeba duzej ilosci ekranow konsol i dobrej organizacji której pewnie nikomu sie nie chce robić więc poszli na łatwizne i ustawili sobie przewage gier które im bardziej odpowiadają (mam jeszcze teorie ze gowa zostawili zeby ludzie nie zaczeli tak wlasnie myslec ja tutaj). Po HUIU bedzie ten caly fun day, mogli by zrobic w koncu cos konkretnego np polski xbl a nie mydlą oczy (pipi)mi. Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Zenada... Tez to zauwazylem, glosowalem niedawno i bylo 20% ha czy bylo drugie, potem na drugi dzien dostaje linka, a na drugim miejscu jest PGR z 20% a h3 na piatym z % pgra z wczesniejszego dnia, wydaje mi sie, ze ktos sie bawi skryptami, pedau. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Niestety usuniecie cookies nie pomoglo, lipa. Maiden - takie praktyki nie sa zalosne, sa calkowicie normalne. Zalosne jest to, ze zamiast w H3 bedzie turniej w gre w ktora w PL na powaznie graja moze 2-3 osoby (chyba i tak przesadzilem)... Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 No, zalosne to glosowanie. Tak samo zalosne jak wybor miejscowki. Ja pierdziele - sa wakacje, a fun day jest w gorach, niech se w ferie w gorach robia. Kretynizm. Turniej w PGR4 ;f - niezly lol. Juz naprawde wole zagrac w Halo3. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Propaguja gry bez przemocy tylko co tam GoW robi . Ktos sie przyjrzal kodu zrodlowemu strony? Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) RAPE Edytowane 29 czerwca 2008 przez _Bobek_ Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 i tak wysoko jak na 10 osob z forum Cytuj
miniu 1 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 i tak wysoko jak na 10 osob z forum moze z 15 Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 H3 na piątym... <_<Byloby na 2nd gdyby to glosowanie nie bylo ustawione, vide: http://www.xbox.com/pl-PL/top10/default.htm Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 (edytowane) no ja, maly h4x czemu rb tylko 6.8? ja zaglosowalem na ty skale, hujo i szyfra... chociaz na turnieja nie jade... ej raper sciagnij mi warna nie badz prosie... //Edit: ZAPOMNIJ. Teraz musisz sie pilnowac, albo koniec z forum (nowe konta nie pomoga, bo zalicza od razu bana z miejsca). Mniej zalosnego (pipi) wartego spamu, wiecej sensownych postow i sie zobaczy. [Raptor] pilnowac lol... zal.pl daj bana z miejsca... Edytowane 2 lipca 2008 przez Zeratul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi