Skocz do zawartości

Xbox Fun Day 2008

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z forum xbox.com:

@kill like a pro

Ankieta juz sie zakonczyla, wybraliscie:

* Halo 3,

* PGR 4,

* PES 2008.

Na wasze specjalne zyczenie bedziemy tez rywalizowac w Rock Band. Zbierzcie ekipe 4 osob, ucharakteryzujcie sie i dajcie czadu. Specjalne jury bedzie doceniac glownie Wasza fantazje i ekspresje, a nie poziom zdobytych punktow.

Zasady i regulamin pozostalych rozgrywaek jest w trakcie opracowywania (konsultacje z ludzmi ze sceny)- bedzie ujawniony prawdopodobnie w nastepnym tygodniu.

To co trzeba ich jakos zmobilizowac? Dla MS zadnym problemem nie jest przygotowanie sprzetu do setupu MLG 4v4, wiec jest duzy potencjal, ktory trzeba wykorzystac!!

Z Bydzi prawdopodobnie pojedzie Yoyo, Zielony, TreLLa, KILa i na 100% ja i KwiataS.

Opublikowano

Ino zeby 4v4 bylo konkretne na emelgie zasadach bo to kul tryby som. a inne nie som kul. dlatego emelgie lepsze. jak to czytasz i masz wplyw na to jakie to tryby bedom to wez emelgie. powaznie

Opublikowano

ja na 90% się zjawie

Będę leciał przez Wrocław, więc niech ludzie z Wrocławia grający w Halo dają znać (nie będę jechał w jednym przedziale z jakimiś pajacami grającymi w PGRy czy inne PESy)

Opublikowano (edytowane)
Módlmy się!

Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie.

Amen.

(ktoś się pomodli ze mną?)

ja takze sie przyłacze do twojej modlitwy i przy okazji pomódlmy sie o to by Wojtass nie był takim Funboyowym Noobem.

a jak ktos grajacy we PGRa pociśnie cie w H3 na 1vs1 to popełnisz sepuku??yeez...

Edytowane przez pro
Opublikowano

Gdy dzień odzyskał światło słońca,

Śpiewajmy turniejową pieśń radosną,

A hołd składając Microsoftowi,

Wyznajemy łaskę Billa Gatesa.

Przez Niego bowiem Stwórca świata

Uczynił zasady emelgie

A one wciąż na Jego rozkaz

Zmieniają się na lepsze .

Wysłuchaj, korporacjo nasze prośby

I daj nam przeżyć dzień ten w łasce,

A Halo3 wtedy nas napełni

Ożywczym darem swego Ducha.

Amen.

Opublikowano
ja na 90% się zjawie

Będę leciał przez Wrocław, więc niech ludzie z Wrocławia grający w Halo dają znać (nie będę jechał w jednym przedziale z jakimiś pajacami grającymi w PGRy czy inne PESy)

Odezwij sie na gadu ;)

Opublikowano
Módlmy się!

Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie.

Amen.

(ktoś się pomodli ze mną?)

ja takze sie przyłacze do twojej modlitwy i przy okazji pomódlmy sie o to by Wojtass nie był takim Funboyowym Noobem.

a jak ktos grajacy we PGRa pociśnie cie w H3 na 1vs1 to popełnisz sepuku??yeez...

Nie bierz wszystkiego na serio, a modlitwy o skilla dla mnie są mile widziane.

Jak ktoś kto nocami gra w PGRa, a dniami boostuje ankietę, to w zasadzie może być spoko ale podróż z nim w przedziale nie będzie zbyt przyjemna. Ot choćby nie znajdziemy wspólnego tematu, wiesz jak dorwę kogoś z Halo areny to przynajmniej o Halo pogadam. Peace

Opublikowano (edytowane)

Turnieje

Halo 3

Turniej drużynowy. Dokładne ustawienia rozgrywki będą zaczerpnięte z profesjonalnej ligi MLG - tryb Team Slayer (możliwa modyfikacja limitu czasu rundy). Ostateczna treść zasad jest nadal ustalana.

Żródło: http://www.onlinecenter.pl/

Edytowane przez KILa
Opublikowano

ja kcem obdżektiw gejms też:( ja lubie stać we wzgórzu jak sie wtedy na mój kolor świeci:( i lubie ten medal jak pędzla z flagą zabijesz:( i cały turniej bez fajnych medali? ja kcem obdżektiwy nooo<tupie nóżkami>

Opublikowano
Turnieje

Halo 3

Turniej drużynowy. Dokładne ustawienia rozgrywki będą zaczerpnięte z profesjonalnej ligi MLG - tryb Team Slayer (możliwa modyfikacja limitu czasu rundy). Ostateczna treść zasad jest nadal ustalana.

Żródło: http://www.onlinecenter.pl/

Rozwija się to w bardzo pożądanym kierunku - przyjedziemy pewnie w składzie: ja, JuanMag aka Pan Marcin, Miniu, Graniu i może Mops. Hope so...

Gość Maiden
Opublikowano

Być może się zjawię :)

Jak się ma sprawa noclegowa?