miniu 1 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Co z karczochem Krzysztof? ._^ Nastapily male zmiany w skladzie. Tymczasowe i na próbę. Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 FFA2 aKa WGD2 CHAMP wraca do gry!! Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 ze kto? Pan marcin? http://files.filefront.com/WGD2+LB+Finalav...;/fileinfo.html JuanMag U OWnZ :krol: Cytuj
Saiyan 0 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) JuanMag to bardzo dobry gracz i mam nadzieje ze szybko wroci do swojej szczytowej formy !!!!!!!!!! czego mu zycze szczerze !!! Edytowane 26 lipca 2008 przez Saiyan Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Fajnie, że jestem w temacie ... gg no re Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Został tydzień do FUNDAYa... Panowie organizatorzy to chyba najwyższa pora żeby sprecyzować i ustalić ostateczne zasady turnieju h3. Czy gracze może będą głosować na miejscu, a jak sie nie dogadają to dadzą sobie po pysku i ju? Najważniejszy jest format turnieju: 4v4 czy 2v2? Proszę o jakieś info Cytuj
miniu 1 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ej a jak wyglada przyjazd tam bez rejestracji bo mam kumpla ktory chce pojechac ale akurat dzis mu rejestracje zamkneli Bedzie to tak ze moze se pojsc grac we wszystko itp tylko nie dostanie miejsca na polu namiotowym i smyszki ms czy nie wpuszcza go ? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Jeśli nie będą sprawdzali żadnych dokumentów to może sie podać na mnie, ja sie zarejestrowałem ale jednak nie pojadę. Jak coś pisz na gadu. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Nie przejdzie - w zeszłym roku pokazywałem dowód. Cytuj
miniu 1 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Troszke (pipi)owo a nie mozna zmienic danych tzn: Zarejestrowalem sie i zle wpisalem nazwisko np i chce to zmienic to nie moge wejsc na jakas strone i to poprawic ? Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Troszke (pipi)owo a nie mozna zmienic danych tzn: Zarejestrowalem sie i zle wpisalem nazwisko np i chce to zmienic to nie moge wejsc na jakas strone i to poprawic ? Nie no Ku,rwa jakby kolega miał 8lat to może by przeszło xD Cytuj
miniu 1 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 (edytowane) Troszke (pipi)owo a nie mozna zmienic danych tzn: Zarejestrowalem sie i zle wpisalem nazwisko np i chce to zmienic to nie moge wejsc na jakas strone i to poprawic ? Nie no Ku,rwa jakby kolega miał 8lat to może by przeszło xD Co? Literowke mogl zrobic Wiesz spora by roznica byla np jak by zamiast Wolski napisac Wloski Mogl tez np przez przypadek walnac glowa w klawiature ale tak mocno ze nawet zapomnial ze walnol i zamiast Polak ma Por4jklarfhajkfhajkofhlak to co ma taki biedak zrobic ? Edytowane 2 sierpnia 2008 przez miniu Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 (edytowane) Zadzwoń na infolinie i sie zapytaj Ps. infolinia działa od jutra zapytaj sie tez czy ktoś może Ci odstąpić miejsce. Edytowane 2 sierpnia 2008 przez Krzys PL Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Troszke (pipi)owo a nie mozna zmienic danych tzn: Zarejestrowalem sie i zle wpisalem nazwisko np i chce to zmienic to nie moge wejsc na jakas strone i to poprawic ? Nie no Ku,rwa jakby kolega miał 8lat to może by przeszło xD Co? Literowke mogl zrobic Wiesz spora by roznica byla np jak by zamiast Wolski napisac Wloski Mogl tez np przez przypadek walnac glowa w klawiature ale tak mocno ze nawet zapomnial ze walnol i zamiast Polak ma Por4jklarfhajkfhajkofhlak to co ma taki biedak zrobic ? No gorzej bedzie jezeli twoj kolega sie przykladowo nazywa Nowak a Krzysiu Skrzypifurtka. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Miniu - niech dzwoni na info i ściemni ze sie rejestrował , a nie dostał potwierdzenia na maila... Cytuj
wrog 609 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Na miejscu najwyżej się dopisze - tak też się będzie dało, bo na pewno nie wszyscy zarejestrowani przyjadą. Co do turnieju, to jutro wszystko powinno być jasne. Cytuj
miniu 1 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) Na miejscu najwyżej się dopisze - tak też się będzie dało, bo na pewno nie wszyscy zarejestrowani przyjadą. Co do turnieju, to jutro wszystko powinno być jasne. Ale napewno bedzie sie dalo ? Bo jechac z warszawy zeby potem nie moc wejsc to nie jest fajnie XD No i takze zasad jestem ciekaw Edytowane 3 sierpnia 2008 przez miniu Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 No to przecież ma być 4vs4 (przynajmniej tak boczek mówił że mu tomish mówił) i żeby wstępnie wpisywać składy jakie będą żeby na miejscu już nic nie pisać żeby było szybciej. Chyba że sie od wczoraj (tj, soboty) się coś zmieniło. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Tak, ma być 4vs4, tylko trochę czasu na to zejdzie i w tej chwili tego czasu szukamy właśnie - sami wiecie ile mogą trwać rozgrywki w Halo na LANach. Jeśli chodzi o rejestrację - orientowałem się, można się będzie zapisać na miejscu. O ile oczywiście nie zjawi się 100 dodatkowych osób. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Tak, ma być 4vs4, tylko trochę czasu na to zejdzie i w tej chwili tego czasu szukamy właśnie - sami wiecie ile mogą trwać rozgrywki w Halo na LANach. Jeśli chodzi o rejestrację - orientowałem się, można się będzie zapisać na miejscu. O ile oczywiście nie zjawi się 100 dodatkowych osób. no ale jak wiecej czasu zejdzie? Chyba lepiej 4vs4 bo mniej druzyn bedzie... Ciezej jest 8 chlopa od piwa odciagnac i zagonic do konsoli? Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Czytanie ze zrozumieniem Zer. Pozdro. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Ja pije ogolnie do calej sytuacji z Fan Dej Hujo 3 turnament, gdzie nie bylo wiadomo jakie teamy, zasady nic... poza tym, ze bedzie turniej druzynowy. Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 (edytowane) Czy ktoś z Warszawy lub okolic chce sie zabrać z nami na FUNDAYa? Mamy jedno wolne miejsce w samochodzie... O kontakt proszę do czwartku, uderzać na gg - 11891014 Edytowane 5 sierpnia 2008 przez Bieniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi