gilber7 0 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 PSN: Bartheq MGO: Bartheq Chwilowo mam porzyczonego MGS`a ale napewno zakupie swojego Cytuj
kAos 1 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 psn id: kaospl1232131231 mgo id: kAos[PL] Cytuj
todzi 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) PSN id: todzi MGO: todzi Witam,chętnie dołącze do jakiegoś polskiego klanu ^_^ ver. amerykanska/aktualnie w pierwszej 30-e w BASE Edytowane 8 stycznia 2010 przez todzi Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 (edytowane) ps id Boro1989PL mgs BoroPL lvl 4 dopiero co zaczolem grac szukam przyjaciół do gry pozdro Edytowane 12 stycznia 2009 przez BoroBoro Cytuj
roniu666 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) roniu_pl666 psn id : RONIU PL Edytowane 16 stycznia 2009 przez roniu666 Cytuj
Capoman1986 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 psn id: Capoman1986 mgs game id. capoman1986 lvl 2 dopiero zacząłem grać, ale już mi się bardzo podoba Czasem mogę zagrać, teraz sesja, więc co niektórzy czują mój ból Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Rozbiłem sobie nową postać Screaming Crow. Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 (edytowane) Zo.Ombie EDIT. I tak już nie gram. Edytowane 9 lipca 2010 przez MysteryGaz Cytuj
Enori 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 enori dopiero zaczynam i jeszcze nie wszystko łapię, więc gdyby ktoś chciał mi pomóc to proszę o kontakt Cytuj
rezpafek 0 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Los(t)_pl Z chęcią pogram z rodakami. Cytuj
madsteez 0 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 [GAME ID] radar114 psnID: JanekPl Cytuj
-X- 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 OneLove - poziom - 0 heh szukam ludzi na moim poziomie by poćwiczyć Cytuj
todzi 0 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Witam, mam pytanie, czy wie ktos w jaki sposob zdobyc koszulke Fox Hound w MGO bede wdzieczny za odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj
todzi 0 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Witam, mam pytanie, czy wie ktos w jaki sposob zdobyc koszulke Fox Hound w MGO bede wdzieczny za odpowiedz.Pozdrawiam nie wazne,juz wiem Witam, załanczam moj sposob na zdobycie dodatku do mgo, rowniez jest dostepny na www.ps3site.pl Wiec do sedna sprawy.Mam dodatek na polskie konto swojej postaci w MGO !!! .Dodatek jest to nic innego jak zdjecie blokady...gdyz zadne dane sie nie sciagaja. Chce zaznaczyc ze posiadam azjatycko/amerykanska wersje gry,polskie ID KONAMI. 1.Co nam bedzie potrzebne : jako ze posiadam taka a nie inna wersje gry musze miec dostep do Amerykanskiego PSS. 2.Zaopatrzyłem sie na allegro w doładowanie konta - karta zdrapka..w postaci 20$ usd- dodatek kosztuje niecale 18$ 3.Uruchamiamy/zmieniamy uzytkownika w konsoli na tego gdzie mamy dostep do amerykanskie PSS/ Uruchamiamy gre. 4.Po zalogowaniu i wybraniu portu przez gre,mam ponizej mozliwosc sciagniecia dodatku poprzez konami strone i pss wybieramy ta druga mozliwosc tj. pss/ odziwo naszym oczom ukazuje sie menu(ktore nie bylo dostepne poprzez polskie PSN id.),sa dwie formy płatnosci: karta kredytowa/karta zdrapka:ja wybralem drugi wariant. Zaznaczam ze chce kupic gre,( "" TU JEST JEDNO ALE-DODATEK MUSIMY KUPIC DO SWOJEJ POSTACI UTWORZONEJ- POLSKIE KONTO- nie kupowac czasem na postac przyszla,gdyz konsola ma jeden port postaci w mgo o czym wszyscy wiedza- przewaznie utwozony // jest mozliwosc dokupienia SLOTU NA POSTAC i CODEC- teksty."")wpisuje kod i po wszystkim cala filozofia. 5. Mysle ze dokupienie dodatku slotu na postac w EUROPIE, bedzie analogiczna/ jest potrzebny urzytkownik psn id na inny kraj europejski,karta kredytowa, badz zdrapka w postaci EURO.Chce zaznaczyc ze dodatek przypisuje sie automatycznie do postaci w MGO do jednej. 6. Zachecam wszystkich do zakupow gdyz warto.Ja nie zaluje gra swietna.Pozdrawiam i zycze udanych zakupow.Hej ^_^ Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 olszmann wczoraj dopiero to uruchomilem, gralem jakis tim dedmecz ale z jakimis idiotami i bylo srednio. chetnie zagram z kims rozumnym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi