Banny 2 656 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Witam mam problem w tej misji na poczatku, ze strzelaniem, przechodzę etapy z tymi beczkami, potem ze strafe'owaniem tego samochodu i pozniej mam niby strzelać w opony , trafiam i przebijam je, a tu napsi 'mission failed' ; | co z tym zrobic, pomoglby ktos? /prosze pzoniej zamkanac temat jak uzyskam satysfakcjonujaca mnie odp. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 a szukałeś na gamefaqs.com? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 czerwca 2008 ok, juz sobie poradzilem ,strzelalem nie z tego trybu co powienienem, heh do kasacji Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Dobra grafika oceniłbym na 9 ale gameplay już nie ten (nie ma ogromu mozliwosci a'la GTA:) Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Nitrom, za wszelkie siły i trud włożony w cel odkopywania tych starych tematów otrzymujesz archivement w postaci tej oto złotej statuetki forumowego archeologa. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Dzieki ze to dostrzegles-chetnie przyjme bo wydaje się byc ciezka a złoto nieźle teraz stoi- skoro temat jest otwarty to znaczy ze nie jest zamknięty/ sory za offtop Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi