Lain 107 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 czego lubicie słuchać ? ;> jaka muzyka powoduje, że chce Wam się wcisnąć gaz i gnać przed siebie ? ; P Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 ku.rwa co to za klimat jezdzic przy trensie. nie ma to jak plynac 10 km/h po parkingu przy galerii z wlaczonym na pelna pi.zde "cheri cheri lady" ;] Cytuj
Alec 2 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 Godsmack, Danzig, Rage Against The Machine, Papa Roach, a no i Limp Bizkit (Rollin i My Way) ogolnie rockowo u mnie w aucie Cytuj
Manor 645 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 Chemical Brothers - Influence Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 W swoim aucie będę słuchał Queens of the Stone Age, nie wyobrażam sobie lepszej muzyki "do auta" ;]. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 cos szybkiego i mocnego - od razu sie burnout zalacza ;] Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 grzesiu, to ja ci powiem ze jednak kyuss sprawdza sie lepiej. czasem tez lubie sobie zapuscic np rabbit junk, ale glownie jednak jezdze przy starociach. mam podlaczony do radia player mp3 gdzie sa dobre hity modern talking, alphaville itd ;] Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 1 giga szatanów podpiętych do radia: od "Where is my mind" Pixies, przez Prodigy, Metalipę i Slayera, po Death i Vadera. Na dokładkę jeździ ze mną OST z Matrixa. Ale i tak najzaje.bistszą nutą do auta jest Godsmack. Cytuj
Renegat 0 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 radio złote przeboje. nie ma chu,ja. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Zazwyczaj coś szybkiego i skocznego. No ale to też zależy od nastroju. Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 W swoim aucie będę słuchał Queens of the Stone Age, nie wyobrażam sobie lepszej muzyki "do auta" ;]. no ba i kyuss do tego Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Tylko tłusty rap i kanikuły. Nic innego. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Aktualnie nowy Tede, a tak poza tym to Royksopp, Daft Punk i Bob Marley Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Showtek, Klaas, Westbam itd. Cytuj
jjot 0 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 a ja mam tylko rmf fm i radio zet i jak slysze jakiegos suchara to sie w(pipi)iam i wylaczam. ale fajnie jak lemon tree albo chumbawambe puszcza raz do roku :> raz jade w nocy i radiozet mi nie chcialo wskoczyc, bo przestrajalo sie, jakby nie widzialo stacji. pierwsza po Z jest jakas radio nadzieja u mnie. jade i uszom nie wierze. katolickie radio wyskoczylo z lista przebojow. intro roxilo: taki cieply glos znieksztalcony przez kompa "muzyczne dary, dary,da-dary..." XDDDD Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 A ja u mnie w miescinie mam mega zonka czasami bo... Słucham sobie radyja, a właściwie eMPe CZY, wciskam pauze ide do sklepu, wracam a tu, zonk radyjo maryja czy cos w ten desen (na wyswietlaczu napis "traffic"), jakieś tam książulki perdolą, transmisja z mszy itp. Co najgorsze to jak mi sie ten "666 mode" załączy nie da rady zmienić stacji ani trybu w radiu, jakby jakiś wirus! Jeszcze lepsze jest to, że nie tylko ja tak mam... Ciekawe zjawisko co by nie było, a jakość tej stacji (w sensie siła sygnału) jest tak potężna, że słysze ich jakbym plik wave na kompie odtwarzał, lepiej niż MP3 z płyty której słucham podczas jazdy. A na tej płycie od franka sinatry i jego świetnego (coveru?) "Downtown" (ten co w reklamie AXA ubezpieczenia chyba leci w tle) przez Fear Factory "Cars" i Tenacious D, troche metalu, funku i dance (dużo OST mam, w tym z gier EA, także np. taka fifa mi dużo "densu" zapodaje i powiem szczerze, że lubie w aucie takiej muzy sobie posłuchać, nawet jakiś pop bardzo się nadaje, w aucie słucham takich rzeczy których w domu słuchając muzy nawet bym nie miał zamiaru puścić)no i punk, reggae i ska. Z tym, że w zależności od humoru słucham tego na co mam ochotę. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 A ja u mnie w miescinie mam mega zonka czasami bo... Słucham sobie radyja, a właściwie eMPe CZY, wciskam pauze ide do sklepu, wracam a tu, zonk radyjo maryja czy cos w ten desen (na wyswietlaczu napis "traffic"), jakieś tam książulki perdolą, transmisja z mszy itp. Co najgorsze to jak mi sie ten "666 mode" załączy nie da rady zmienić stacji ani trybu w radiu, jakby jakiś wirus! moze koledzy Ci robia kawal jak idziesz do sklepu? :potter: Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Judas Priest -Painkiller ale to raczej na autostrade kawałek Voodoo people -Prodigy i masa innych kawałków zależy co wrzuce na plyte Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 A ja u mnie w miescinie mam mega zonka czasami bo... Słucham sobie radyja, a właściwie eMPe CZY, wciskam pauze ide do sklepu, wracam a tu, zonk radyjo maryja czy cos w ten desen (na wyswietlaczu napis "traffic"), jakieś tam książulki perdolą, transmisja z mszy itp. Co najgorsze to jak mi sie ten "666 mode" załączy nie da rady zmienić stacji ani trybu w radiu, jakby jakiś wirus! moze koledzy Ci robia kawal jak idziesz do sklepu? :potter: To musza posiadać magiczną zdolność niewidzialności, dzieje się to nawet jak jestem sam, a auto wtedy jest zamkniete Nadprzyrodzone siły jakieś Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 To musza posiadać magiczną zdolność niewidzialności, dzieje się to nawet jak jestem sam, a auto wtedy jest zamkniete Nadprzyrodzone siły jakieś no to nie wiem, jakis znak od boga czy ki chuj Cytuj
django 549 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 w samochodzie nie mam odtwarzacza CD nie mowiac juz o MP3 wiec jestem ograniczony do kaseciakow :nerd: Ale nie jest zle, mam 3 kasety ktore katuje zaleznie od humoru - NINowski Fragile, 'Ende Neu' od Neubautenow oraz 'Songs of Love and Hate' Godflesha I musze przyznac, ze najlepiej jezdzi sie do tego pierwszego - jest troche szybkich kawalkow, jest troche wolniejszych i masa wspanialych instrumentali. Miodzio. Gdy slysze 'Just Like You Imagined' to odrazu napieram na gaz ]:-> Poza tym, gdy jade wieczorkiem [po 22] to lubie sobie wlaczyc Trójke na której o tej godzinie się zaczyna 'Ciemna Strona Mocy' - mnostwo inteligentnej i swietnej muzy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi