Opublikowano 27 lipca 200816 l w samochodzie nie mam odtwarzacza CD nie mowiac juz o MP3 wiec jestem ograniczony do kaseciakow :nerd:Kupujesz na Allegro kasetę za 8 zł, podłączasz do przenośnego mp3 playera (w moim przypadku tel. kom.) i się cieszysz dość niezłą jakością, choć całość wygląda jak... sprzęt za 8 zł
Opublikowano 27 lipca 200816 l nie polecam tego patentu, jakość jest z pizdy, zapomnij o basie. no chociaż 8zł to można w błoto wyrzucić. z drugiej strony, to 3 dobrej klasy piwka. lepiej już śmigać na zwykłym kaseciaku moim zdaniem. Edytowane 27 lipca 200816 l przez Blok
Opublikowano 27 lipca 200816 l do powozenia sie to tylko rap albo konkretny stoner ( druga plytka raging speedhorn ;o ) pozdro
Opublikowano 28 lipca 200816 l poka poka jeszcze 8 zlotych moge wydac w sumie;] Wpisz na Allegro: kaseta mp3. Ceny zaczynają się od 1,50 zł nie polecam tego patentu, jakość jest z pizdy, zapomnij o basie. no chociaż 8zł to można w błoto wyrzucić. z drugiej strony, to 3 dobrej klasy piwka. lepiej już śmigać na zwykłym kaseciaku moim zdaniem.Wiadomo... du.p spod klatki na to nie wyrwiesz, na światłach też raczej nie pobaunsujesz z kolesiem obok, ale generalnie dopóki w playerze masz przede wszystkim 320kbps i nie przekraczasz pewnej głośności (później charczy), to jest nieźle. Ja z takim wynalazkiem jeżdżę już ponad rok i uszy mi nie zwiędły.
Opublikowano 28 lipca 200816 l 320kbps na kasecie - lol Chyba kupie kupie ta kasete za 1,50 - bede mogl sluchac Tobina we flacu.
Opublikowano 24 października 200816 l reggae - wycisza mnie i dzieki temu jezdze spokojniej. w sumie jak zawali droga bo sune czasem 50kmh jak sie wsłucham w kawalek
Opublikowano 8 listopada 200816 l Nie ma to jak zajechać przed szkołę przy dźwiękach "Scream" Slipknotów . Czasem lubię zapuścić One Minute Silence albo 4ty In Search of Sunrise. Variety is good .
Opublikowano 14 listopada 200816 l Aktualnie bardzo przyjemnie mi sie jezdzi przy nowej plycie Metallici.
Opublikowano 14 listopada 200816 l Właśnie zawsze mnie to zastanawia - jak to się odmienia po polsku?
Opublikowano 15 listopada 200816 l Nazwy popularnych zespołów takich jak Metallica odmienia się przez przypadki po polsku, czyli tam gdzie jest to konieczne, literę "C" wymienia się na literę "K". Np. Metalliki, Metallikę, Metalliko. W innych przypadkach trzeba zostawić literę "C". Ten zespół to Metallica. Opowiadam o Metallice. Podobno dopuszczalna jest forma "Metallico!" w wołaczu, ale tego nie jestem pewien.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Po pierwsze - "dziĘkuję", a po drugie już w temacie: W aucie, jak i w życiu słucham muzyki różnorodnej, choć faktem jest, że o ile np. debeściaki typu Eldo, Łona do auta specjalnie się nie nadaja, inny klimat po prostu... Oto kilka z wielu kawałków, które katuję w mojej furce najczęściej: Sophie Ellis Bextor - Groovejet Mes- Wjaazd, Widzę szaleństwo Romeo+Juliet soundtrack- O Verona Dropkick Murphys - Shipping up to Boston Manic Street Preachers- Your love is not enough Lisa Miskovsky - Still Alive Nate dog- G-Funk Kid Rock - All summer long Eldo- Noc, rap, samochód DJ twister - Vision Mes/Ciech - Southside flow Just Jack - No time Timberlake- My love
Opublikowano 22 grudnia 200816 l ja mam w swoim aucie kolekcje 100 płyt cd audio z muzyką electro, fidget house, electro house, trance, bassline. W zależności od nastroju puszczam sobie co chce płytek korzystam tez czasem jak zdarzy mi się zagrać gdzieś na imprezce ;P
Opublikowano 29 grudnia 200816 l http://www.youtube.com/watch?v=HVXcdE3uup0 Mnie wystarczy jedna piosenka.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l jak byłem młody i dostałem górala na komunie i walkmana to słuchałem scootera w czasie jazdy na moim góralu który miał 21 przerzutek hihi, ale na szczęście kaseta mi się szybko zje.bała i wymieniłem ją wtedy na prodigy wrażenia z jazdy o wiele lepsze. były ;p
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Jakiś lepszy pop, dance. Ale szczególnie mixy typu "Planeta Super Mix" i "Planeta FM: In the Mix". Przy takich mixach, aż chce się jeździć
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Nie kapuję ludzi, którzy kupują takie składanki do samochodu, skoro wystarczy włączyć tę stację, która je wypuściła. A teraz wszędzie tego badziewia pełno.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Tylko wiesz Ejcu, w tych składankach jest muzyka fajnie zmiksowana, bez paplaniny niepotrzebnej tak jak w szajskim Energy 2000. Poza tym kto powiedział, że kupuję? ;P Poza tym radio Planeta nie działa wszędzie (tylko w okolicach niektórych miast) i na dodatek każda stacja tego radia puszcza inną muzykę. Do tego często też wtedy w radiu lubią puścić to, czego nie wmiksują - takie Sugababes, Dodę i inne "nowości", których nie trawię. No i niestety teraz katowicki oddział prowadzi radio jako komercyjne, zanim wykupiono je to radio tworzono z pasji. A szkoda... I czy to jest badziewie (mixy)? To zależy od gustu. Bo np. dla jednej osoby Feel może być najlepszą muzyką na świecie, a z kolei dla mnie jest to totalne dno i mi jest wstyd za to, że ich wokalista urodził się w tyskim szpitalu.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l ja odciąłem kabel od anteny samochodowej by mi żaden pajac nie ważył się przy mnie włączyć radia jak słucham swojego electro.