ojejcu 86 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Zaraz Ci odpisze, że nie słucha muzy na full na światłach i w ten sposób Cię zdissuje, przez co nie zostaniesz zrozumiany. Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 ja ogólnie słucham teraz muzyki i mam jazde nie jadąć ku.rwa czyli mam pizde hehe i się śmieje z tego Cytuj
Goodfella 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 ja ogólnie słucham teraz muzyki i mam jazde nie jadąć ku.rwa czyli mam pizde hehe i się śmieje z tego hehe krejzolsko Jak jade przez centrum zawsze zapuszczam . Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Ejcu , Lucek .... nie rozumem was . To ,że wy słuchacie tego i tego :shifty: to nie znaczy ,że wszyscy musza słuchać takiej muzy . Gardzicie ludźmi co słuchają np. POPu ? A w czym wam to przeszkadza ,że oni tego słuchają ? Ja lubię słuchac metalu i rocka , czasami zapuszczę sobie w domu jakąś techniawkę , w pracy non stop leci radio Eska . I co ? Do mnie też będziecie mieć jakieś "ale" ? Może lepiej już w ogóle zakazać puszczania i twożenia muzyki , której wy nie słuchacie ?? BTW . Co nie zmienia faktu ,że wnerwiają mnie buraki , które pod światłami puszczają na full jakieś kwasy Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Jeśli będziesz na siłę chciał mi udowodnić, że crazy frog jest zaj.ebisty to będę miał do Ciebie "ale" Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Ejcu , Lucek .... nie rozumem was . To ,że wy słuchacie tego i tego :shifty: to nie znaczy ,że wszyscy musza słuchać takiej muzy . Gardzicie ludźmi co słuchają np. POPu ? A w czym wam to przeszkadza ,że oni tego słuchają ? Ja lubię słuchac metalu i rocka , czasami zapuszczę sobie w domu jakąś techniawkę , w pracy non stop leci radio Eska . I co ? Do mnie też będziecie mieć jakieś "ale" ? Może lepiej już w ogóle zakazać puszczania i twożenia muzyki , której wy nie słuchacie ?? BTW . Co nie zmienia faktu ,że wnerwiają mnie buraki , które pod światłami puszczają na full jakieś kwasy Twożenia? Może chodziło ci o twarożek? Zakazać, zdecydowanie. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Podczas jazdy najlepiej wchodzi dubstep Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Ejcu , Lucek .... nie rozumem was . To ,że wy słuchacie tego i tego :shifty: to nie znaczy ,że wszyscy musza słuchać takiej muzy . Gardzicie ludźmi co słuchają np. POPu ? A w czym wam to przeszkadza ,że oni tego słuchają ? Ja lubię słuchac metalu i rocka , czasami zapuszczę sobie w domu jakąś techniawkę , w pracy non stop leci radio Eska . I co ? Do mnie też będziecie mieć jakieś "ale" ? Może lepiej już w ogóle zakazać puszczania i twożenia muzyki , której wy nie słuchacie ?? BTW . Co nie zmienia faktu ,że wnerwiają mnie buraki , które pod światłami puszczają na full jakieś kwasy Twożenia? Może chodziło ci o twarożek? Zakazać, zdecydowanie. twarożek ze szczypiorkiem nalepiej hehe :< idźcie w ch.uj Cytuj
wielad 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 jak na razie to u mnie leci ciagle The Rolling Stone Magazines 500 Greatest Songs Of All Time, bardzo przyjemnie mi sie tego slucha podczas jazdy Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Aktualnie w aucie słucham muzyki filmowej: helikopter w ogniu, kroniki Riddicka, star trek, waleczne serce i itp. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) Z filmowej jeszcze Jarhead i John Powell - The Bourne Supremacy. Mam to na pendrive'ie w aucie aktualnie. Ciezko mi teraz wyobrazic sobie wozenie cd jak sprawe zalatwia maly, 4gb sandisk z tesco za trzy dychy. Edytowane 16 stycznia 2009 przez Yacek Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Ejcu , Lucek .... nie rozumem was . To ,że wy słuchacie tego i tego :shifty: to nie znaczy ,że wszyscy musza słuchać takiej muzy . Gardzicie ludźmi co słuchają np. POPu ? A w czym wam to przeszkadza ,że oni tego słuchają ? Ja lubię słuchac metalu i rocka , czasami zapuszczę sobie w domu jakąś techniawkę , w pracy non stop leci radio Eska . I co ? Do mnie też będziecie mieć jakieś "ale" ? Może lepiej już w ogóle zakazać puszczania i twożenia muzyki , której wy nie słuchacie ?? BTW . Co nie zmienia faktu ,że wnerwiają mnie buraki , które pod światłami puszczają na full jakieś kwasy Twożenia? Może chodziło ci o twarożek? Zakazać, zdecydowanie. twarożek ze szczypiorkiem nalepiej hehe :< idźcie w ch.uj sorry za OT ,ale ... jesli tak lubisz się czepiać jednego głupiego błędu , to jestem ciekaw co robisz swojej matce , gdy zupa jest za słona ... ściezka dźwiękowa z Wip3out jest wypasiona . Całkiem fajnie się tego słucha podczas śmigania po mieście Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 No, Konrad, Grzegorz, co robicie swoim mamom gdy przesolą zupę? btw, Stokiczan, weź już się weź. O gustach już było, o chu.jowej muzyce też. Przejrzyj jeszcze raz, poczytaj, cokolwiek. Aha, jedno pytanie jeszcze - jak kwaśna jest ta 'techniawka' puszczana przez Ciebie? Dajesz głośniej jak szmule za oknem poginają? Cytuj
django 549 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Podczas jazdy najlepiej wchodzi dubstep chcesz zasnac za kierownica? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Ejcu , Lucek .... nie rozumem was . To ,że wy słuchacie tego i tego :shifty: to nie znaczy ,że wszyscy musza słuchać takiej muzy . Gardzicie ludźmi co słuchają np. POPu ? A w czym wam to przeszkadza ,że oni tego słuchają ? Ja lubię słuchac metalu i rocka , czasami zapuszczę sobie w domu jakąś techniawkę , w pracy non stop leci radio Eska . I co ? Do mnie też będziecie mieć jakieś "ale" ? Może lepiej już w ogóle zakazać puszczania i twożenia muzyki , której wy nie słuchacie ?? BTW . Co nie zmienia faktu ,że wnerwiają mnie buraki , które pod światłami puszczają na full jakieś kwasy Twożenia? Może chodziło ci o twarożek? Zakazać, zdecydowanie. twarożek ze szczypiorkiem nalepiej hehe :< idźcie w ch.uj sorry za OT ,ale ... jesli tak lubisz się czepiać jednego głupiego błędu , to jestem ciekaw co robisz swojej matce , gdy zupa jest za słona ... ściezka dźwiękowa z Wip3out jest wypasiona . Całkiem fajnie się tego słucha podczas śmigania po mieście Moja mama potrafi poprawnie napisać wyraz "tworzenie", dlatego jej zupy zawsze mi smakują. Analogia tak samo sensowna, jak ta twoja. Dobra, koniec tematu. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Podczas jazdy najlepiej wchodzi dubstep chcesz zasnac za kierownica? zwariowales ? Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 ostatnio jezdze sobie glownie przy "born to be wild" niczym peter fonda i denis hopper w easy riderze. http://pl.youtube.com/watch?v=V7tuUG6dLv4 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Olszesky http://www.smog.pl/wideo/22680/born_to_be_...rnetowy_hicior/ Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Odkąd jeżdże słucham jednej kasety brata (sprzed 8 lat ) i czasem radia (jak odbiera, bo z tym kiepsko). Ostatnio sobie nagrałem swoją kasete, ino wziąłem jakąś krótką i zmieściło się kilka piosenek Pearl Jam'u i Jay Z/Linkin Park Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 a ja lubie jak mi crazy frog śpiewa bruuum bruuum bruumm Cytuj
Lain 107 Opublikowano 24 stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 stycznia 2009 RIM TIM TIM. <nutki> Cytuj
koziou 0 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Taaaa podczas jazdy to tylko SCHRANZ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi