Gość Grzegosz Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Ostra muza, musisz mieć w sobie demona. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 miałeś grzegosz racje, demon wcielony Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 ej koles, nie chce sie rozpowiadac co do mojej dosyc ostrej przeszlosc wiec chill, k? mialem prawo to napisac i nie mam ochoty sie nikomu z niczego tlumaczyc Nie pisz do mnie po amerykańsku. Mam nadzieję, że nie naślesz na mnie złych duchów i wytatuowanych murzynów. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 odkopuje temat bo square zamkną ten który napisałem w HP, a chce sobie zrobić składanke do samochodu, najlepiej ze starych hitów uwaga zakładam temat bo zbieram playliste do słuchania w samochodzie mam tylko 2 warunki 1 dowolny gatunek 2 preferowane stare piosenki (klasyki, hity) zapodam kilka na start, ale cały ten temat jest dlatego bo nie moge sobie przypomnieć starych klasyków które nadają sie do wożenia po mieście https://www.youtube.com/watch?v=xhrBDcQq2DM https://www.youtube.com/watch?v=FlItMpGYQTo limit wklejania filmików zapewne ograniczy moje propozycje, ale ogolnie mam nadzieje że wiadomo czego szukam zapodawajcie stare klasyki ptzy których fajnie się jedzie samochodem uwga temat dla ludzi 25+ , bo dzieciarnia pewnie uczyła sie korzystać z nocnika gdy te piosenki były na czasie Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 Cała płyta Kiss:The greatest hits. Kiczowate starocie są spoko jak się jeździ ze znajomymi,ale jak wożę się solo to zdecydowanie klasyczny Rock>reszta.Przy dobrym audio z mocnym basem to jeszcze murzyńskie rap bengery dają radę. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 R.Miles - Children ATB - Let you go Dr. Dre - Keep Their Heads Ringin jestem debilem Wamdue Project - King Of My Castle Deep Purple - Highway star H-Blockx - Ring of fire RMB - Spring The Verve - Bitter Sweet Symphony Brodka - W pięciu smakach Apollo 440 - Krupa Może coś wybierzesz Cytuj
Mustang 1 740 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 Wożenie się po mieście (stanie w korkach) nie jest do końca tym co rozumiem jako jazdę samochodem. motoryzacyjnie (reklama Focusa I) radiowa klasyka Do spokojnej jazdy dobry jest Mark Knopfler, Dido, REM... Do "zabawy" polecam np. soundtrack Forzy Horizon. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZqCOZGqf3TU Polski, swojski Jean Michel Jarre Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Ja mam niezłą jazdę z kapelą DEADBOLT i starymi surfami. Zawsze czuję się jak naćpany Travolta w Pulp Fiction Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi