Skocz do zawartości

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Planuję w te wakacje ( w sumie nie wakacje, bo nie dostanę teraz urlopu w pracy), ale jakoś na początek jesieni jechać do Meksyku, a jak to nie wypali to Dominikana. No chyba, że znajdę jakąś inną ciekawą ofertę odpoczynku.

Opublikowano
No chyba, że znajdę jakąś inną ciekawą ofertę odpoczynku.

Może kilka upojnych dni i nocy u mnie w domu ? 8)

TANIO

Ja w tym roku ,nic specjalnego,wyjazd na kilka dni na kemping.

W sierpniu być może do anglii,może znajdę sobie jakąś pracę , a jak nie to przynajmniej pozwiedzam.

Opublikowano
No chyba, że znajdę jakąś inną ciekawą ofertę odpoczynku.

Może kilka upojnych dni i nocy u mnie w domu ? 8)

TANIO

Nie taką ofertę miałam na myśli :lol3: No ale skoro się polecasz, to może powinnam się skusić? :wub: Do tego tanio, no no muszę się zastanowić :thumbsup:

Daj kilka dni, hahaha.

Opublikowano

Na miesiąc na mazury, najlepsze połączenie: wizyta w domu + mase okazji do wypoczynku. Wybrałbym sie gdzies pod koniec sezonu jeszcze, ale w tym roku mam tylko niecałe 4 tygodnie wakacji, wiec nici.

Opublikowano

w lipcu kilka dni na mazurach i kilka nad morzem polskim. w sierpniu jakies festiwale. niestety nie uda mi sie zaliczycx wszystkiego co bym chcial, bo nie dostane tylu wolnych weekendow, ale ze dwa chociaz bankowo lykne...

Gość ChOomik
Opublikowano

Pewnie wpadnę do Hiszpanii. Fajne laski się szlajają tam na plażach, serio :D

Opublikowano (edytowane)

Oj tam , wyjątek.

Po prostu chodziło mi o to , że mamy więcej ładnych dziewczyn w Polsce na "metr kwadratowy". <- żart kempa(edit)

A Penelope dlatego jest gwiazdą bo jest chyba najładniejszą hiszpanką.

---

Chciałbym pojechać nad morze w tym roku.

Edytowane przez Cris
Opublikowano

aha,

ciekaw jestem jakie masz rozeznanie wsrod hiszpanek, ze bierzesz pod uwage jakiekolwiek jednostki miary (jak juz, to chyba powinny to byc mb, albo cm2 papieru). no ale w sumie to sie domyslam, wiec moze zostawmy ten temat lepiej...

Opublikowano (edytowane)
Z tego co widzę w necie i tv Hiszpanki są chyba najbrzydsze na naszym globie.

Wolę Polki :) hi Kania ;) ( i jak tam zdecydowałaś się ??? ;) )

Hahahaha, Cris no miałeś mi dać kilka dni :wub:

W zeszłe wakacje byłam na Teneryfie i nie zdarzyło mi się widzieć ładnej Hiszpanki, na prawdę.

Edytowane przez Kania
Opublikowano

pare dni temu wrocilem z Madrytu.pojechalismy ze znajomymi pozwiedzac na kilka dni,w sumie bylo nienajgorzej,aczkolwiek w Madrycie to raczej zbyt wielu miejsc typu "must see" to nie ma...na wczasy natomiast pewnie wybierzemy sie na ktoras z wysp europejskich,w sumie mielismy w planach jakas egzotyke w tym roku,ale z racji iz podczas wlamania do mieszkania skradziono nam paszporty,to nie pozostaje nic tylko UE

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Zwykle spędzam wakacje na pobliskim boisku do kosza, czuje się jak prawdziwy czarnuch kiedy wszystkich jadę 20-1, noi panienki się zbierają :P

Kiedyś jeździłem na kolonie, ale miałem dosyć ciągłego podporządkowywania się i przestałem.

Edytowane przez Kame
Opublikowano

Wypaśnie stary, ale nie o tym ten temat. Chyba, że to boisko masz na drugim końcu Polski.

Ja preferuję wakacje w kraju (szczególnie Mielno, Jarosławiec, Ustka i Mazury), za granicę (czyt. Cypr, Tunezja, Egipt) wolę jechać w okresie jesień/zima. ;] Wtedy to jest sama przyjemność.

Opublikowano (edytowane)

Właśnie na koloniach bywałem w Pradze, Budapeszcie, we Wiedniu, tylko co to za wakacje, jeżeli dostajemy na zwiedzanie kilka godzin, a żeby zwiedzić miasto trzeba mieć kilka dni? Miasta są piękne, przede wszystkim przez brak zniszczeń podczas wojny. Ogólnie nie lubię leżenia, chcę zawsze coś zobaczyć i to ma nie być słońce, albo polepszyć kondycję na boisku.

Edytowane przez Kame
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wciąż nie czaisz, ale nie dziwi mnie to.

--

Planuję w lipcu wyskoczyć jak co roku nad morze, ale z tą różnicą, że wybywam tylko na 4-5 dni. Ostatnimi czasy straciłem zbyt wiele kasy nad polskim morzem, spędzając tam po 2 tygodnie, w czym połowa to był ziąb i brak słońca. Co do miejscowości... chyba na ten krótki czas wybiorę Jastrzębią Górę, mam sentyment do tej dziury ;) Zaplanowałem sobie trasę samochodem, żeby się nie znudzić.

We wrześniu lecę na teneryfę na 8 dni.