wilku00034 11 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Prawdę piszesz wilku,ale moim skromnym zdaniem nie po to kupujesz autko z dużym silnikiem żeby pózniej jeżdzic 50km/h na 5 biegu Bezcenny jest widok BMW 740i LPG. Ja nie mam nic przeciwko instalacji w takich furach... jeśli jest to sekwencja 8) Cytuj
fauer 0 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Instalacja gazowa to śmierc dla silnika!Wiem z własnego doświadczenia. Do wilku: w passacie b3. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 gdybym mial checi to bym wam to zeskanował xD. Ale krotko testowali to chyba na fabii i roomsterze. Ogolnie eco według nich: - 20km/h 2gi bieg, 50km/h - 5ty bieg -> w ten deseń. - hamowanie silnikiem - płynna jazda(typu dojezdzanie do swiateł/korku zeby jak najmniej stac w miejscu). - przwidywanie zachowań innych (glupie xD) ale chodzi o to zeby pomyslac wczesniej o tym ze koles np za chwile skreci wiec nie trzymamy sie za blisko zeby nie hamowac.. itd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi