Dark Serge 80 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 (edytowane) The Painter's Pallete http://www.mediafire.com/?mrz99jcwj1g Kapela, którą kiedyś znalazłem biegając po tych yebnietych blogspotach z tzw. muzyką alternatywną - pierwsze przesłuchanie płytki i zbieranie szczęki z podłogi - takich klimatów to nie słyszałem - łamane tempa, lekko poyebany podkład z klawiszy, gitarki ryjące beret i do tego chore sfx'y... cała dyskografia generalnie miecie i przyjemnie szczypie suty. Sama kapela opisywana jest jako Jazz Metal, Avantgarde, Jazz fusion i inne tego typu dość dziwne połaczenia gatunków co IMO genialnie im wychodzi - niektórym pewnie wokal nie podejdzie bo koleś się wydziera zayebiście. Polecam mimo to ogarnąć kapelke bo zacnie potrafi zrezać główkę. Do tej pory wyszło 5 albumików Phormula (2000) Rephormula (2001) The Painterâs Palette (2003) Pain Necessary to Know (2005) Pain Remixes the Known (2007) (remixy poprzednich kawałków) a w przygotowaniu jest nowy album 'Through My Dog's Eyes'. Do ogarnięcia na szybko : Painter's Palette : Hole IV (z remixowego albumiku) Edytowane 25 czerwca 2008 przez Dark Serge Cytuj
antipop 2 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 ja też niedawno znalazłem ich płyty krążąc po blogspotach. i też polecam! warto, oj warto. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 stycznia 2009 odświerzam. Jak widze jakich gówien się tu czasem słucha to smutno mi się robi, że Ephel Duath się kurzy ;< niedługo nowa płytka ich wyjdzie "Through My Dog's Eyes". Może nie mam hajpa na nią jak na nowego Mastodona ale będzie smacznie ;] jakby co - służe linkami. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Wymień te gówna, które masz na myśli? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 stycznia 2009 Wymień te gówna, które masz na myśli? nic nie będę wymieniał bo nie w tym rzecz. Milan - to sie wypowiedziałeś , thx za opinie ;] tak poza tym to chyba PIT powinno leżeć, ale co tam. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) moge wrzucic to do rocka, wlaczylem 1 teledysk i to podchodzi pod emo. Nie mamy takiego dzialu w sumie. kwicze jak widze w teledyskach akcje typu " kamera na podlodze, i ziomal krzywi ryj schylony do niej" to takie smieszne ;] dobra, nie linkin park, ale baaardzo nudne, taki purt po dillingerze. I bardzo slaby wokal. Edytowane 18 stycznia 2009 przez _Milan_ Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 stycznia 2009 Faktycznie sklasyfikowałeś pięknie, wg tego jak sklasyfikowałeś ED to po przesłuchaniu jednego kawałka Todaya można stwierdzić, że to badziew dla brudasów. Zresztą - ja na tym nic nie trace. Edit: o zedytowałeś posta - no teledyski tego typu to kapa, ale co Ci poradze ? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 no dales linka, chciales zachecic nas do sciagniecia, wlaczylem, posluchalem , nie podoba mi sie. To chyba tak dziala. Mam sciagnac album na podstawie 2 youtubow, to dlaczego mam tez nie chciec ich scignac na tej samej podstawie :> zes sie doczepil todaya, a masz http://www.youtube.com/watch?v=ZnZQSM9Rtdc Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Dobre wrażenie zatarło się po tym, jak koleś zaczął śpiewać Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 stycznia 2009 no dales linka, chciales zachecic nas do sciagniecia, wlaczylem, posluchalem , nie podoba mi sie. To chyba tak dziala. Mam sciagnac album na podstawie 2 youtubow, to dlaczego mam tez nie chciec ich scignac na tej samej podstawie :> zes sie doczepil todaya, a masz http://www.youtube.com/watch?v=ZnZQSM9Rtdc No racja, po prostu wyglądało mi to jak "e posłuchałem chwile i chujowe" (co zresztą nie mijało się aż tak z prawdą ). A todaya sie nie czepiłem,( znam i zdarza sie, że posłucham sobie ;] ) . no dzięki za ocene ;P Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Ephel Duath - Through My Dog's Eyes (2009) http://rapidshare.com/files/189181999/Ephe...rtal_by_Jho.rar Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 27 stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 stycznia 2009 o wyszło już ;] Thx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi