II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Tru, mam nadzieję, że w sobotę Diesel zagości już w czytniku. Podmiana za RE 5 bo nie siadło mi za bardzo. Zaś co do RF to miałem obawy względnie mówiąc. Nie śledziłem newsów o tej części więc tym większe moje zdziwienie było, iż jest to gra tpp. Soundtrack będzie kapitalny, te parę utworów które sobie leci podczas siedzenia w menu to małe dzieło sztuki, filmowe aspiracje. Czekam. Cytuj
Shago 3 564 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Oto i jest: Pierwsza gra, gdzie poza terenem mozna wszytko rozwalic. Ta gra ustanowila nowe standardy, jesli chodzi o interaktywnosc ze srodowiskiem. Koniec z szukaniem kluczy i innych (pipi). Nadchodzi masakrator . Maja moje pieniadze... Cytuj
whitedragon 0 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Ja kiedyś też na pewno to kupię, na razie rozważam jeszcze kilka innych tytułów. Wracając do tematu - demko jest nie tyle rewelacyjne, co wręcz (jak dla mnie) szokujące. Ta fizyka rozwala (dosłownie i w przenośni). Szkoda tylko, że nie można było za bardzo urządzić rozróby bo przeciwnicy wylatywali zza węgla. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 ciekaw jestem, czy w fullu beda jakies na prawde wielkie budynki do rozwalki Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Mnie ciekawi jak będzie gierka sprawowała się online, gdzieś wyczytałem że podobno 22 maja ma pojawić się Demko Multiplayer. Czy ta informacja jest pewna tego nie wiem ale zawsze warto poczekać. Edytowane 20 maja 2009 przez DreicoPL Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Zapowiadali demu MP wiec pozostaje czkeac Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Grałem w pełną wersję. Powiem że demo nie umywa się do tego co można zrobić w fullu. Ok, wracam testować Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Fcuk, mam zakaz od dystrybutora na publikowanie treści tego testu przed premierą pod karą strzału w jaja - ale dam cynk z playtestu - na pewnym portalu Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Red Faction: Guerrilla – playtest wersji PL [...]Dzięki uprzejmości firmy CD Projekt udało mi sie dorwać w swe szatańskie rączki RED FACTION: GUERRILLA, na dodatek w spolszczonej wersji. W siedzibie firmy dostałem oddzielny pokoik, pada oraz kilka godzin na zapoznanie się z grą.[...] źródło: konsolowisko.pl Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Jako że nie była to wersja ukończona, mogę tylko napisać, że polska wersja językowa jest świetna lub nie pisać nic. Nie, nie może. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Przeczytalem komentarz na Konsolowisku i watpie aby gra miala 30fpsow stalych, chyba ze cos tam wymyslono bo demo sporo dropowalo gdy rozwalalismy domki czy rzucalismy atkami Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Grałem przynajmniej cały wieczór w pełna wersję i nie zauważyłem spadku ani dropów - nie wiem, może ta wersja była bardziej już dopracowana niż demo? Oczywiście, dla purytanina gra czasem zgubi kilka klatek - no ale zupełnie nie wpływa na komfort grania. P.S. jest małe sprostowanie pod artykułem w sprawie wersji językowej Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 http://www.gamerankings.com/xbox360/944786...illa/index.html Pierwsze ocenenki b.dobre - same 9 Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Ja po playteście wiem, że będzie to dobra gra Sam jestem ciekawy kolejnych regionów... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Mi nie podeszło. Nieintuicyjne sterowaniei taki sobie gameplay. Jednak grałem 4 minuty. Jak mi dojdzie dysk to ściągnę i pogram Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 10min gameplayu http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=411 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Po 1h grania w Far Cry 2 też się tak jarałeś ;] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Wiem ze glupie porownanie - misje sa podobne do siebie jak w GTA4 czy wieksza roznorodnosc jest? Oraz jak to jest z pojazdami? Duzo ich czy raczej maja maly udzial w grze? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Ale "Far Cry 2" skonczylem, na raty i z przerwami bo mnie przytlaczal ogrom swiata aczkolwiek bawilem sie przednio jakby nie bylo. "Red Faction" to inna baja, normalnie krzyzowka kosmicznych klimatow, Gyrosow i GTA + mega rozwalka - dla mnie bardzo udany mix. ;] Nie no mi tylko chodziło o podobny poziom euforii. Przez Ciebie zajrałem się tym FC2, ale z czasem gra była okropnie nudna. Co do Red Fekszyn no fajnie sie zapowiada, ale żeby to jakiś klasyk był to raczej niet. Jaram się destrukcją, ale irytuje mnie przesadny rag doll - typy lataja szmaty. No i krajobrazy srednie ( mars c'nie) i sporo jeżdzenia po nudnych obszarach. Ale pogramy zobaczym narazie nie jaram się by się nie zawieść. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 http://www.gametrailers.com/video/review-h...d-faction/49917 7.9 Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Premiera wersji PL niestety dopiero 12.06. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Walenie w scianie z mlota to zaden gameplay Cytuj
Thompson 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Wczesniej nie słyszałem o tej grze, ale Twoje filmiki mnie zainteresowały do pogrzebania i wygląda to ciekawie. Czekam na więcej filmików. Jak jest z różnorodnością? Mars zalatuje niestety nudą no ale czego się spodziewać. I jak już ktoś wspomniał - co z misjami? Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Gra prezentuje się naprawdę fajnie. Jestem po uwolnieniu dwóch regionów i mogę śmiało polecić tą grę miłośnikom free-roamingu i ogólnie pojętej destrukcji. Ta gra dała mi to czego oczekiwałem (a nie dostałem) od Mercenaries 2. Fizyka jest bardzo konkretna i zmienia całkowicie podejście do grania. Dzięki potężnemu młotowi żadna przeszkoda nie stanowi problemu. Zamiast omijać różne murki, czy ściany po prostu przechodzimy przez nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi