Drantzell 45 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Jak zacząłem grać w demko, to nie zauważyłem że tym młotkiem można wszystko rozwalać ponoć... Ale jak już się dobrałem do tej kopary to ahhh... Taka rozwałka jest odstresowująca. Taka mała odmiana od gier w których musisz znaleźć klucz do drzwi, mimo że masz przy sobie shotguna, czy bazooke... Albo od innych w których nie można przejsć bo drzewo leży na drodze i trzeba je kilometrami obchodzić. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Powiem J cos o misjach czy mamy w kolko te same typu ukranij pojazd i go zwroc tylko ze pojazdy sie zmieniaja, wysadz jakis budynek (a to silos czy hangar), itp Czy dosc duza roznorosnosc? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Akurat ten fragment co nagrales byl w demku wiec kazdy mogl sobie go obbadac na wlasnej skorze ;/ Lepiej powiedz jak statyski wygladaja - sa tak rozbudowane jak w GTA? Ile zabic , budynkow rozwalonych itd? No i jak juz tak krecic te filmiki - mile widziany jakis z rozwalka naprawde duzego budynku Pozdro. Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Mnie giera tez wciagla,fajnie się rozwala te wszystkie budynki i w ogóle nie nudzi mi się napieprzanie jedna bronią w kólko a mianowicie młotem %-) Szkoda tylko ze tak mało wolnego czasu na pykanie. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Nie do konca oczywiscie, bo rozwalisz dokladnie to, co zaplanowali autorzy; w koncu trafiasz na sciany, ktorych ni huhu nie ruszysz - ale czyms trzeba pole gry ograniczyc, ze wyglada to lekko dziwnie to inna bajka. ;] Ale czepiam sie na sile, gra naprawde przyjemna i zadyma jest pierwszych lotow, system przylegania do scian przyjemny, ale ten z Gyrosow o wiele wygodniejszy. Gram dalej, przyczepiane granaty rzadza, jak trafi sie w oponenta fajne akcje odstawia, hehehe. No niby tak, jak to pisałem nie trafiłem jeszcze na takie budynki. W miarę postępów się pojawiają, ale jest to jakoś tam uzasadnione. Poza tym kobinowanie, żeby rozwalić wielki most (oznaczony jako bardzo ważny budynek), przy założeniu że nie da się rozwalić głównych filarów sprawił mi frajdę. Grę łyknąłem do końca, ostatnia misja jest godna miana ostatniej W ogóle kiedy pojawia się większa ilość wrogów jest ciekawie. Częste śmieci, zamiast zniechęcać jakoś mnie motywowały, do przemyślenia taktyki. Dobór broni ma duże znaczenie. Z czystym sumieniem polecam tą grę. Jeśli chodzi o monotonię niektórych Guerilla Actions,jak ktoś wcześnie wspominał, to jest tutaj w miarę wolny wybór, ja np nie tykałem misji transportowych, bo mnie nie kręciły, ale np misje z rozwalaniem określonych budowli przy użyciu określonych bronii mnie wkręcały. Tak samo misje rozwałkowe na pokładzie trójkołowca z zamontowaną rakietnicą. Jest w czym wybierać. Natomiast misje z głównego wątku to na ogół trzymały poziom. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 O fajnie że ktoś już gra. Możecie mi powiedzieć czy z wrogami jest tak że ciągle przychodzą? Powiedzmy zabijesz 3 którzy są na minimapce i za chwile przychodzi kolejnym 5? Tak było w demku i strasznie mnie to irytowało. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Ogólnie wygląda to tak, że jak wywołasz czerwony alarm, to możesz się spodziewać posiłków, jak będziesz dalej tkwił w tym samym miejscu i rozwalał nadciągające patrole, to posiłki będą coraz większe. Jeśli więc nie chcesz mieć kłopotów, to nie powinieneś stać i czekać, tylko brać nogi za pas i uciekać. Cytuj
angej 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Denerwujące trochę jest to ciągłe przybywanie kolejnych wrogów... Przez to czasami zamiast trochę powybijać żołnierzy EDF i dopiero wziąć się za rozwałkę jakiegoś budynku, trzeba po prostu nie zwracać uwagi na nich tylko brnąć jak najszybciej do celu. Inaczej Cię rozstrzelają, nawet gdy dołączą do Ciebie rebelianci. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 No najlepszą taktyką jest rambo w budynek (dobrze spisuje się ciężarówka) potem dokończenie wrażliwych części budynku ładunkami wybuchowymi i na koniec ucieczka. Cytuj
DSmaniak 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Kłopocik mam - jestem w ostatniej misji, gdzie muszę tym rakietowym czołgiem dotrzeć na górę . No i tu mam zagwozdkę, dojeżdżam nim najwyżej do 1/3 trasy, później niszczą mi gada. Na piechotkę staram się kluczyć, strzelać i uciekać, jednak jakbym się nie starał to w końcu ktoś mnie ustrzeli. A do góry jeszcze kawał drogi - czy ma ktoś jakąś taktykę dobrą na tą górkę? Cytuj
slonik 1 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Zmniejsz poziom trudności na Easy... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) UWAGA! Przestroga! Dzisiaj do Guerilla wyszedl pierwszy Downloadable Content pt. "Demons of the Badlands". Sciagnalem go od razu bo gra byla swietna, kosztowal 800 ms points. A tu jaka niespodzianka? W menu polskiej wersji nie ma opcji "Downloadable Content", a co za tym idzie nie mozna grac w zadne DLC. Skontaktowalem sie z developerami Red Faction i dowiedzialem sie ze wszystkie DLC do Guerilla nie beda dostepne w Polsce. To ze pojawil sie on na "polskim" Game Marketplace to blad ze strony Microsoftu, bo i tak nie mozna w niego zagrac, nawet jak sie sciagnie. Tak wiec wyrzucilem 800 ms points w bloto. Wyslalem maila Microsoftowi proszac o zwrot punktow, ale juz widze jak Microsoft mi je zwroci - nigdy w zyciu. Takze przestroga - nie sciagajcie DLC do RF Guerilla bo stracicie tylko na tym kilkadziesiat zlotych. by Enzo_0 Kolejna gra po F3 i POPie pozbawiona DLC w wersji PL. Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Scorp1on Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Cóż, Polska nie istnieje jako rynek DLC dla Microsoftu. Na szczęście mam anglika i zaopatrzę się w dodatek Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 A spolszczenie do Fify i do ostatniego COJ2 . Jak widac wyjatki. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 No to zasługa EA Polska i Ubisoftu Polska - gratsy dla nich, że myślą... Niestety wciaż to są wyjątki na zasadzie - macie ochłapy. Z resztą niech i będą dodatki po angielsku, byleby pasowały do wersji PL ... Cytuj
viral 4 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 dlatego ja kupuje gry w wersji angielskiej polskie wersje i tak maja do kitu tlumaczenie, nie ma co niezla nagrade dostaja ci co chca byc patriotami (albo nie znaja anglika) Cytuj
deb 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Witam mam problem. Jestem w Eos sektorze i wykonałem juz 2 misje, zniszczylem wszyskie cele i wykonalem prawie wszytkie misje Guerrilla w tym sektorze mam ich dopiero ok 52 i mam problem gdyż nie pokazuje mi sie 3 misja ktora jest caly czas zablokowana. Prosilbym o jakas podpowiedz... Cytuj
skwara 2 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Musisz iść do stołu ulepszeń i kupić bodajże tarczę ochronną do samochodu. Tak jest jak się gra na pałe bez oglądania filmików itp. Cytuj
deb 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 ja oglądam wszystkie filmiki itd. A nie mogę nic takiego kupić żadnego ulepszenia do samochodu jedyne co mogę kupić to ulepszenia do broni inne młoty... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 A masz 100% popularnosci? Cytuj
deb 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 tak mam już dawno 100% popularności Cytuj
skwara 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 A to nie jest ten moment co Red Faction chciał zaatakować EDF i im się nie udało ? Cytuj
deb 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 wszystko możliwe że tak wiem że na górze tej części mapy jest jakaś bariera i niewiem co dalej zrobić ukączyłem jakieś 15 misji.. Cytuj
skwara 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Przeszukaj dokładnie mapę - ja miałem taki problem. Edytowane 30 sierpnia 2009 przez skwara Cytuj
deb 0 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Okazało się że bez tego karabinka Nano historia się dalej by nie toczyła, wystarczyło że go zakupiłem i od razu wszytko się ruszyło... ^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi