Skocz do zawartości

Red Faction: Guerrilla

Featured Replies

Opublikowano

Czy jak wyzwolę Marsa to mogę dalej wykonywać misje poboczne czy muszę od nowa grę wtedy zacząć?

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 11,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po wyzwoleniu Marsa możesz dalej bawić się w wykonywanie misji pobocznych (do calaka) ale przeciwnicy są wtedy trudniejsi, napakowani jak w końcówce gry.

Opublikowano

Czy misja, w której wjeżdżamy do Free Fire Zone i robimy taki wyścig po checkpointach do mostu to ostatnia misja główna?

Opublikowano

Nie, co ty. Jeszcze trochę jest przed tobą rozpierduchy.

Opublikowano

pojawiły mi sie jakies niebieskie kropki na ekranie, o co tu chodiz? jak sie tego pozbyc?

Opublikowano

podbijam bo już mne denerwują te kropki. zrobiłem misję rozwałka a tu się na całym monitorze niebeieskie kropki pojawiły, jak się tego pozbyć?! jest to tylko podczas gry, w menu tego ie ma.

Opublikowano

Daj screena tych kropek bo nie bieskie to takie wielokaty mi sie kojarza pokazujace wartoscowy budynek

Opublikowano

Nie mam jak za bardzo. Ale teraz grę odpaliłem i wszystko jest już ok, choć wczoraj było wykropkowane. Wyglądało to mniej więcej tak z tym, że było coś widać przez te kropki i były one przec całą długosć i szerokość ekranu jedna pod drugą i koło siebie http://w968.wrzuta.pl/obraz/2OtAaMmzIr0/asred Jakiś bug?

Opublikowano

Nie mam podłączonej do internetu. Pierwszy raz mi sie coś takiego przytrafiło i bylo to tylko podczas gry, w menu i dashu spokój. Podejrzewam, że to jakiś bug musiał być. Nie wiem czy podczas wysadzania beczki z azotem (tej niebieskiej) nie pojawiaja sie na chwile te kropki i potem znikają - jak tak to stawiam , że się coś zawiesiło.