Wallerot 5 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Czy jak wyzwolę Marsa to mogę dalej wykonywać misje poboczne czy muszę od nowa grę wtedy zacząć? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Po wyzwoleniu Marsa możesz dalej bawić się w wykonywanie misji pobocznych (do calaka) ale przeciwnicy są wtedy trudniejsi, napakowani jak w końcówce gry. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Czy misja, w której wjeżdżamy do Free Fire Zone i robimy taki wyścig po checkpointach do mostu to ostatnia misja główna? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Nie, co ty. Jeszcze trochę jest przed tobą rozpierduchy. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 pojawiły mi sie jakies niebieskie kropki na ekranie, o co tu chodiz? jak sie tego pozbyc? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 podbijam bo już mne denerwują te kropki. zrobiłem misję rozwałka a tu się na całym monitorze niebeieskie kropki pojawiły, jak się tego pozbyć?! jest to tylko podczas gry, w menu tego ie ma. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Daj screena tych kropek bo nie bieskie to takie wielokaty mi sie kojarza pokazujace wartoscowy budynek Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie mam jak za bardzo. Ale teraz grę odpaliłem i wszystko jest już ok, choć wczoraj było wykropkowane. Wyglądało to mniej więcej tak z tym, że było coś widać przez te kropki i były one przec całą długosć i szerokość ekranu jedna pod drugą i koło siebie http://w968.wrzuta.pl/obraz/2OtAaMmzIr0/asred Jakiś bug? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Chyba cos z konsola, moze jakies artefakty? A pobrales patcha? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie mam podłączonej do internetu. Pierwszy raz mi sie coś takiego przytrafiło i bylo to tylko podczas gry, w menu i dashu spokój. Podejrzewam, że to jakiś bug musiał być. Nie wiem czy podczas wysadzania beczki z azotem (tej niebieskiej) nie pojawiaja sie na chwile te kropki i potem znikają - jak tak to stawiam , że się coś zawiesiło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi