Słupek 2 123 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Szokujące 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Co w tym absurdalnego? Mega dynamiczna akcja. Pełno genialnych motywów. Ciągłe zaskoczenia. Puszczanie oka w stronę gracza. Innowacyjne patenty. I najważniejsze, pierwszy w świecie gier camel toe! Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Chwila chwila czy ja coś napisałem o absurdzie? Napisałem "szokujące 9" bo po pierwszych trailerach, zapowiedziach spodziewałem się totalnego syfu, taniego klona DMC z najgorszą postacią jaką można sobie wyobrazić. A po przeczytaniu playtestu wygląda że, jest bardzo dobrze no może oprócz tej głównej bohaterki dlatego napisałem szokujące 9 jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Napisałem absurdalnego, ale chodziło mi o szokujące ;] Dla mnie gierka od początku zapowiadała się na hiciora. Jedyne co mnie razi to kok głównej bohaterki. Z reszty będę się śmiał co pięknie urozmaici mi wycinanie kolejnych zastępów aniołków Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) Mialem nadzieje ze tworcy pojda bardziej w strone Okami niz DMC ale niestety zapowiada sie tragedia. What? Przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze gra bedzie szla w strone DMC - a jak ma wygladac slasher od jego twrocy :o Gierka pewnie bedzie przepelnionym funem i humorem ekstra slasherem. Co do bohaterki - nie zapominajcie, ze to wiedzma - jak dla mnie to idealnie pasuje ona na taka neowiedzme. Edytowane 24 maja 2009 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Mialem nadzieje ze tworcy pojda bardziej w strone Okami niz DMC ale niestety zapowiada sie tragedia. Bayonetta dostanie lepsze oceny niż Heavy Rain wokół którego kręciła się w tym tygodniu głupawka. Skopiujcie to i przypomnijcie mi kiedy obie gry już wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
izonator 0 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 What? Przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze gra bedzie szla w strone DMC - a jak ma wygladac slasher od jego twrocy :o Gierka pewnie bedzie przepelnionym funem i humorem ekstra slasherem. Co do bohaterki - nie zapominajcie, ze to wiedzma - jak dla mnie to idealnie pasuje ona na taka neowiedzme. Co do tego humoru to ja przy trailerach z tej gry sie smieje..prawie tak jak bym ogladal parodie albo komedie w stylu american pie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 29 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2009 Bayonetta E3 Trailer Poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 29 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2009 Niice, ten kicz oczywiście jest zamierzony, i im więcej go będzie - tym lepiej. "Do you like when she call you Mommy?" Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 29 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2009 Aha, mała podpowiedź. Nie oglądajacie wersji streamowanej. Jest ona nagrana w 30 fpsach. Najlepiej ściągnąć wersje MP4. Waży 134mb, jest nagrana w 60 fpsach i działa na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 29 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) Osz w mordencje Masakra! Grafika , maszkary , bossowie , klimat , gameplay - wszystko zapowiada sie rewelacyjnie! Na YT znalazlem gameplay z jakimis Badassami Jak byl to sorka. btw. Dave , znasz moze jakas stronke gdzie da rade jeszcze zassac tamten trailer co niedawno dawales? Bo ni ..uja nie moge znalezc. Edytowane 29 maja 2009 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 29 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2009 Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Gameplay z dema z E3 http://www.gamersyde.com/stream_11533_en.html Nie no....mam mieszane odczucia co do głównej bohaterki i kiczu umieszczonego w tej produkcji ale epickość tego dema bije wg mnie demko GoW3 na tych targach.... ps.wiem,że pełny GoW3 pewnie skosi wszystko ale oceniam tylko gameplaye z obu demek Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) Ta gra rozwala mi psychike! Dawno czegos tak pieknego , intenstywnego i przesiaknietego czysta akcja nie widzialem! Grafika jest niesamowita , ciagla akcja nie daje chwili spokoju ,a climax actions , przeciwnicy , sub i bossowie i ich animacja to pierwsza liga! Tylko bohaterka sie zdeka sztywno porusza ;p Moim numero uno na ten rok byl NGS2 ,ale z kazdym trailerem/gameplay'em bayonettki utwierdzam sie w przekonaniu ,ze ta gra bedzie lepsza Edytowane 6 czerwca 2009 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 6 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Ta gra rozwala mi psychike! Mam tak samo. Ostatnio strasznie się w nią wkręciłem. Ten gameplay z E3 jest świetny! Akcja z mostem wymiata. Może i całość jest przerysowana (kiczowata?) ale dalej prezentuje się nader smakowicie i jest super-rajcująca - akcje z "włochatym" smokiem za każdym razem wrzucają mi uśmiech na twarz, rewelacja po prostu Gra będzie killerem absolutnym. Pod względem tępa akcji, absurdu, brutalnej groteski totalny szał! Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 Dlatego Bayonetta ląduje w mojej liście preorderów i tym samym, jeżeli daty premier będą zbliżone, wypiera Sigme 2. Sry Tecmo, starałem się być wierny, ale to co sobą prezentuje gierka od Platinum Games... na to nie ma mocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 Bayonetta Moves Combos Bayonetta The Aftermath (Walka z bossem ,czyli spoiler) Ogolnie jest niezly wysyp filmikow na You Tube (Game Videos) wiec mozna co nie co poogladac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 (edytowane) Data wydania w Japonii Ostatnie informacje o wciąż opóźnianych tytułach pokazują, że końcówka roku może nie być tak gorąca, jakbyśmy tego pragnęli. Na szczęście Bayonetta nikogo się nie boi i w Japonii trafi na półki sklepowe 29 października http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6826..._w_Japonii.html EDIT Bayonetta jest ekstremalnie istotnym IP dla Segi i dodaje nowy poziom głębi w naszym rosnącym portfolio. W wyniku analiz rynkowych zdecydowaliśmy, że aby zwiększyć potencjał tego nowego, ekscytującego tytułu, styczeń 2010 będzie optymalnym czasem na wydanie gry na rynkach zachodnich http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6834..._w_Japonii.html Powiem tyle - Ja pie.dole! <_< :wkurzony: Edytowane 17 lipca 2009 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 Co zostało na święta prócz U2?? Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 18 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 Kurde, wszystkie firmy boją się teraz wystawiać swoje nowe IP na okres Świąteczny, bo ostatnie lata pokazały, że nawet hype ich nie ratuje (vide LBP) wobec popularności masówek/sequelów. Szkoda bo jednak liczyłem że po Świątecznym barszczu pogram w Baoynette Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 Szkoda, a tak się nastawiałem, że jeszcze w tym roku pogram sobie w Bayonettę, gdyż mam ogromną ochotę zagrać w jakiegoś dobrego slashera... Czyli, mogę skreślić jedną grę z listy zakupów na ten rok. Pozostało więc tylko U2, Tales of Vesperia i Demon Soul, no chyba, że coś przeoczyłem. Co tak wszyscy przenoszą te daty premier, jakaś nowa moda czy co <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 22 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2009 Na początku bardzo mi się podobała ale z czasem i z każdym kolejnym trailerem przestaje mnie interesować. Uważałem, że będzie to dobra odskocznia od DMC który według mnie stacza się coraz niżej. Na chwile obecną podoba mi się tylko dizajn bossów i bohaterka. Zgadzam się! Te kurewskie okularki i morda suki nauczycielki. Nie przeboleje chyba tego... Mi akurat bohaterka pasuje. Bayonetta dostanie lepsze oceny niż Heavy Rain wokół którego kręciła się w tym tygodniu głupawka. Skopiujcie to i przypomnijcie mi kiedy obie gry już wyjdą. Oby nie. Mam nadzieję, że skoro później ją wypuszczą to otrzymamy bardziej dopracowany produkt. I już nie narzekajcie na brak tytułów. Naprawdę potrzebujecie tylu gier na miesiąc? Mi do szczęście wystarczy jedna lub dwie gry na 30 dni. A do tej pory jeszcze nie grałem w masę gier na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 Po obejrzeniu kilku filmikow, stwierdzam ze zalosnie sie prezentuje. Poczekam na demo, ale na razie gameplay nie jest rewelacyjny oraz glowna bohaterka tez jakas taka przekombinowana. W zestawieniu z nadchodzacymi slasherami ( God of War, Darksiders, Dante's Inferno, Castlevania ) Bayonetta dla mnie jest cieniutka pozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 Proponuję obejrzeć trailery z PSN - bardzo plastikowo to wszystko wygląda imo Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 E tam plastikowo. Slasherów nigdy dość. NGS2, Bayo + Darksiders (ten sam dzień premiery), a później Dante, GoW3 i w przyszłości Castlevania. Czego można chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi