Gattz 217 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Na szczęście nie ma co rozpaczać, ci co mają tylko ps3 mają sigme2, god of war 1 i 2 i marzec god of war 3 więc jest w czym wybierać no chyba ze mieli kiedys x360 i grali w ng2, mieli ps2 i grali w gow 1 i 2 tak jak ja ale zgadzam sie ze nie ma co rozpaczac Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Bo ja wiem czy tak nie ma nad czym rozpaczac? Owszem , NGS2 pewnie wgniecie w fotel ta gierke ,ale GOW ogolnie to inne klimaty i zaden z tego HnS ,predzej przygodowka z jakimis tak elementami Slashera. Dla mnie ogolnie to gierka kosi rozpierducha , ciagla akcja i w ogole swoim klimatem i bardzo bym sobie zyczyl ,aby produkt finalny nie byl zje.bany wzgledem wersji na Xa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Na PSS Japan jest demo. 1195MB Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Pogralem sobie rano i niestety porcik kiepski (w porownaniu do filmikow z gameplaya na X360). Framerate miedzy 30 a 40 klatek, wszystko rozmyte, czasem problemy z v-syncem, niezbyt ciekawie to sie prezentuje. Jezeli chodzi o gameplay to jest na co czekac - jak dla mnie kosmos - to jest dokladnie to czego sie spodziewalem Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Świetnie. Demo PS3 nie potrafi nawet utrzymać stałych 30 fps. PORAŻKA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Dobry szpil, bardzo dobry ale trzeba sobie powiedziec wprost - jak ktos nie lubil DMC tak zrzygda sie na widok Bayonetty . No niestety port to porazka (ale co to za nowosc ?) szczerze zreszra spodziewalem sie czegos gorszego, az tak zle na szczescie nie jest bo spowalnia powaznie tylko na przerywnikach. Generalnie to DMC, tylko ze uczymy sie combosow od nowa (ale przynajmniej 85 % to podstawy ktorych sie juz uczylismy) + kilka nowosci w systemie. O i jak ktos narzekal na kamere w Sigmie 2, to po prostu musi w to zagrac . Edytowane 8 Października 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dobry szpil, bardzo dobry ale trzeba sobie powiedziec wprost - jak ktos nie lubil DMC tak zrzygda sie na widok Bayonetty . Ja lubie i tym bardziej oczekuje tej pozycji. Choc nowym DMC tez bym nie pogardzil. No niestety port to porazka (ale co to za nowosc ?) szczerze zreszra spodziewalem sie czegos gorszego, az tak zle na szczescie nie jest bo spowalnia powaznie tylko na przerywnikach. Coz, widocznie nie mozna miec wszystkiego. Chociaz nadal mam nadzieje, na poprawe chociaz niektorych elementow gry. Juz nie raz bylo, ze poziom dema znacznie odbiegal od wersji ostatecznej jaka laduje na polkach sklepowycj... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Oj nie sadze aby pelna wersja byla lepsza od dema... Hehe nie bez powodu na koncu jest napisane "Converted by SEGA". Poprostu wyraznie ma byc pokazane kto s(pipi)il robote xD Ogolnie gra jest calkiem niezla. Grafika tez jest w miare OK, szczegolnie wykonczenia bossow wygladaja efektownie. Szkoda tylko, ze framerate to 20-30 klatek, podczas gdy powinno byc stale 60... <_< Poza tym kamera ssie pale. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Na poczatku sceptycznie podchodzilem do tej gry, ale kiedy zagralem w demo, to powoli zaczynam zmieniac zdanie. Grafika jest niezla ( chodz przycina), animacja bohaterki rowniez niezla ( sexy kreci bioderkami ) i zadyma zapowiada sie na konkretna. Wprawdzie czasami na ekranie jest chaos i nie wiem wogole, gdzie wiedzma sie znajduje, ale ogolnie podoba mi sie ( moze dlatego ze dawno w slashera nie gralem). A wogole to kiedy premiera? Moze jeszcze zdaza poprawic bledy... Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 dlaczego demo chodzi w 1080? czyzby pod 720 wygladalo tak strasznie, ze pojechali po klatkach i dali 1080? LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Jezeli panowie odpowiedzialni za stworzeniego pierwszego, gienialnego DMC, odpowiedzialni sa za stworzenie Bayonetta, to ja wymiekam. Ich tworcze moce chyba wyparowaly wraz z zakonczeniem prac nad DMC. Poza tym, ze laska ma dwie giwery, nie widze absolutnie tutaj DMC. I gdzie ta kosmiczna GRAFA, ktora zachwycal sie serwis polygamia.pl. Pytam sie gdzie?... Bayonetta to dla mnie dowod, ze gatunek wymarl. Jak dla mnie szumne zapowiedzi zamienily sie w bardzo dobrego przecietniaka na mocne 8. Wracam do Ninja Gaiden 2. Narty Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Poza tym, ze laska ma dwie giwery, nie widze absolutnie tutaj DMC. Nie dwie tylko cztery Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ehhh, przycinajaca animacja pogrzebała w mojej opini Heavenly Sword, choc tamta gra miala jeszcze sporo innych wad. Jutro obczaje demko, jednak dziekuje slicznie Tecmo za port Ninja Gaiden Sigma 2. Wole przygody Ryu Hayabusy od wygibasow wiedzmy w sredniej oprawie i rwacej animacji... Cytuj Odnośnik do komentarza
snowblind 1 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 No tak, jeżeli dopracują sferę video a szczególnie kamerę, to będzie przyzwoita gra. Jednak mam wrażenie, ze developer postanowił olać tę kwestię i postawić na seks i przemoc. Obym się mylił... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Postawiono na te same karty co przy produkcji DMC, a jak ktos tego nie widzi to chyba sciagnal inna Bayonette z tego japan store (calkiem mozliwe ). Ogolnie zgodze sie z tym ze niektore ciosy czarownicy sa przebajerowane i generalnie g.wno widac - dla fatalistow ktorzy lubia sie bawic w uber kombo moze to nie przejsc i w tym jest glowny grzech tej gry ... Jest po prostu duzo duzo duzo bardziej chaotyczna, niby system polega na tym samym, niby wydaje sie bardziej casualowy ale, cos mi mowi ze tym razem targetem nie do konca byli hardkorzy (ci ziemni). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 I gdzie ta kosmiczna GRAFA, ktora zachwycal sie serwis polygamia.pl. Pytam sie gdzie?... Na X360 - sprawdzilem oba demka i roznica jest kolosalna - a jak czlowiek odpala Clocktower to wymieka calkowice, to co tam sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie, 60 klatek tez robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Wiadomo ze posiadacz PS3 moze mowic "gdzie ta grafika ??" i ma do tego prawo, jakby nie patrzec. Edit; Ej mam wrazenie, czy tez xbox ma zupelnie inne demo ? Edytowane 9 Października 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Ma prawo, tyle ze walek odnosil sie do Polygamii, ktora opisywala wersje na X360. Na X360 jest jeden level wiecej - Clocktower, natomiast walka z bossem w drugim levelu urywa sie zaraz po "machaniu mostem". Na PS3 mozna walczyc do konca. Chyba ktos juz o tym pisal wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Ten level został wycięty z dema ps3 bo ponoć jest niegrywalny tak tnie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Największy lol roku Nie dość, że gra wygląda "tylko" bardzo dobrze (gdzie tam do poziomu największych tuz graficznych na PS3), to na dodatek w porównaniu do wersji na X360, wypada bladziutko. Sega się popisała. Ostatnio czytałem, że japońska wersja ma mieć blokadę regionalną, wszystko przez fakt tych wszystkich niedoróbek, które mają być wyeliminowane w anglojęzycznej wersji gry. Mnie ten tytuł w ogóle nie grzeje, ale niesmak mi, jak się traktuje posiadaczy PS3. PS3 vs X360 http://www.gfdata.de/archiv09-2009-gamefront/4534.html Edytowane 9 Października 2009 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Raczej nie popisali się pierwotni twórcy ;p Sega tylko naprawia, ciekaw jestem ile musieli się napracować aby w ogóle to coś było grywalne jako tako... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Na gametrailer macie filmiki z wersji na X360 i PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Przypominają się stare czasy, gdy porty z PS3 odstawały i to mocno od tych z X360, no ale w 2009 roku nie powinno to już mieć miejsca! Coś czuję bojkot Bayonety u użytkowników PS3, w końcu mamy Sigmę 2. Czy na PS3 jest 60fpsów? Edytowane 9 Października 2009 przez t3xz Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Teoretycznie powinno byc 60.. praktycznie jest jakieś 20-30 xD (Bayonetta) Edytowane 9 Października 2009 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi