Opublikowano 29 października 200915 l http://www.gametrailers.com/video/grace-and-bayonetta/58367 Pamiętacie Agni & Rudre z DMC 3 ? .
Opublikowano 30 października 200915 l Z resztą czas zależy też od tego jak go liczą. Pamiętam jak przy CoJ krzyczeli że trwa tylko 4 godziny a mi przejście zajęło 12. Pewnie gra będzie trwała standardowe około 10 godzin, jak większość gier ostatnimi czasy... Ja jesli chce zamowic jakis import z azji to wybieram YesAsia: http://www.yesasia.com/global/search/bayonetta/0-0-0-bpt.48_q.Bayonetta-en/list.html Ale cena Bayonetty nie jest zbyt atrakcyjna. Jedynym pocieszeniem jest darmowa wysylka zaczynajaca sie od 39$. Jest jeszcze sklep PlayAsia ale tam nie wysylaja niektorych gier do Europy, w tym rowniez Bayonette...
Opublikowano 30 października 200915 l Porównanie obu wersji. Po prostu żałosne :confused: ... Dzieki za powod zeby nie importowac : < Juz chyba nawet przestane sie łudzic na 60fps'ow w premiere EU bo o grafice podciagnietej to juz dawno zapomnialem...
Opublikowano 31 października 200915 l Aż dziw bierze że napisaliście aż 13 stron postów na temat tej gry... Ciągle nie mogę się przekonać co ta gra oferuje takiego wspaniałego, jak dla mnie to typowy średniak z kiepską bohaterką w roli głównej. No ale cóż, widocznie tutaj górę biorą gusta
Opublikowano 31 października 200915 l no gierka mnie mile zaskoczyła początkowe info/filmiki jakoś mnie nie ruszały - znowu jakaś tam cycata laleczka i do tego przy walce używa włosów...wtf?! No ale demo rozwiało moje wątpliwości, gra genialna, mega widowiskowa, przyjemna nuta leci podczas gry, mi się podoba, po dmc miła odskocznia. Kiedy premiera w EU?
Opublikowano 31 października 200915 l Bodajze 8 stycznia wiec juz tylko troszke ponad 2 miechy ^_^ Nie moge sie doczekac ,ten filmik z clock tower tylko na chwile zniechecil mnie do tej gry ,a jak zagralem sobie w demko to znowu mam nieodparta chec poszpilania w ten tytul. Po prostu ma cos w sobie ,ze nie moge sie od niej oderwac
Opublikowano 4 listopada 200915 l szkoda, sądziłem że w grudni no to jeszcze 2mc W demie czuć że to twórcy viewtiful joe/okami.
Opublikowano 6 listopada 200915 l a ja juz zamowilem sobie z japonii bayonette, powinna byc na dniach, zobaczymy czy warto bylo czekac. dobra nowina taka ze japonska wersja ma tylko ksiazeczke w krzaczkach, gra cala jest po angielsku, dubbing, itp
Opublikowano 6 listopada 200915 l Wersja kolekcjonerska ekskluzywna dla Europy. No... to kto kupi wersje deluxe tej aborcji?
Opublikowano 6 listopada 200915 l Jak nie bedzie przesadnie droga i problemu z dostaniem nie bedzie to moze sie skuszę :potter: Blazej - ile Cie wyniesie ta przyjemnosc? Edytowane 6 listopada 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 6 listopada 200915 l ogolnie jestem w wielkim szoku, gre zamowilem w nocy z niedzieli na poniedzialek, a dzis patrze listonosz zostawil awizo, kurcze troche szybko jak na gierke z japonii, co do ceny to zaplacilem jakos 50-55 euro, czyli tak samo jak gry kosztuja tu u mnie
Opublikowano 6 listopada 200915 l Jak bedziesz juz po dluzszej sesji z gra to zdaj relacje jak ci sie podoba i czy jest az tak strasznie spartolona jak mowia niektorzy
Opublikowano 7 listopada 200915 l gre sprawdze w poniedzialek bo siedze w pracy weekend i nie mam jak odebrac z poczty, zamawialem z playasia.com (czasami zamawiam z yesasia.com )
Opublikowano 9 listopada 200915 l Ja pier.dziele! Myslalem ,ze w DMC mozna trzaskac uber combosy ,ale widze ze bayonettka oferuje jeszcze wieksze mozliwosci! I znowu po tym filmiku mnie wzielo na demowke :-/ Btw. ile jest poziomow trudnosci(i jakie sa)?
Opublikowano 9 listopada 200915 l Ja pier.dziele! Myslalem ,ze w DMC mozna trzaskac uber combosy ,ale widze ze bayonettka oferuje jeszcze wieksze mozliwosci! I znowu po tym filmiku mnie wzielo na demowke :-/ Btw. ile jest poziomow trudnosci(i jakie sa)? Very Easy, Easy, Normal, Hard, Climax, Infinite Climax Edytowane 9 listopada 200915 l przez DJ1988
Opublikowano 10 listopada 200915 l dostalem swoja kopie Bayonetty i mialem pare godzin na przetestowanie, wiec bedzie to raczej moj preview i wstepne odczucia. na poczatku spodobala mi sie jedna rzecz, mimo ze to gra slasher typu DMC itp to fajnie tu mozna sie wczuc w fabule, gdyz duzo filmikow i dialogow i nawiazan do historii. kolejna sprawa to te wstawki sa naprawde pelne humoru, czesto siedzialem i sie smialem na caly glos, poza humorem duzo podtekstow erotyczno-religijno-seksualnych. np zakonnica rozdzierajaca habit na piersiach i w okolicach ud, robi sukienke mini a do tego trzyma w ustach lizaka i zmyslowo go lize wszystko fajne smiesznie przedstawione. walk duzo, combosow pelno, bayo ma nawet pistolety przy kostkach i strzela nimi stojac na rekach i robi pseudo kolowrotek, fajny design potworkow np wielki smok z dwoma glowami z wielkim brzuchem a brzuch to odwrocona glowa dziecka niemowlaka ktora sie smieje. wszystko wyglada jak w tego typu grach biegniemy cos tam skaczemy i dochodzimy do lokacji ktora sie zamyka i walczymy z potworkami, pokonujemy i mozemy biec dalej, fajnie mozna uzywac roznych elementow srodowiska do walki, czy to rzut samochodem albo lawkami itp duzo fajnych wykonczen przeciwnika a'la fatality z MK, pewnie duzo przede mna do odkrycia. co do wspomnianych zwolnien i ciec animacji w niektorych serwisach, to ja tego nie uswiadczylem, jedyna rzecz ktora lekko mnie zdziwila to np jesli pierwszy raz wypadnie powiedzmy zlota moneta to wtedy gra sie pauzuje, laduje 2-3 sek i dopiero sie wyswietla co ta zlota moneta daje, ale jak juz pozniej biegniemy i zbieramy monety to juz nie pokazuje nic jest git, czyl tylko pierwsze zetkniecie z itemem. co do loadingow pomiedzy poziomami hmmm czasami moze sa przydlugawe, ale nie jest zle, do tego podczas loadingu mamy pokazane po prawej kombinacje do combosow i mozemy sobie trenowac, wiec nie zauwazamy dlugich loadingow. grafika w grze i przerywnikach bardzo fajna, nie ma szalu ale jest pozadnie. podsumowujac po kilku godzinach to jest bardzo fajnie, wesolo, efektownie i brutalnie. lubiacym tego typu gry goraco polecam. jak jakies pytania to piszcie :
Opublikowano 10 listopada 200915 l Jakie są jeszcze wykończenia przeciwników?? Bo jak narazie to pokazywano kilka na krzyż...
Opublikowano 11 listopada 200915 l polska recka Bayo edycja specjalna i jeszcze bardziej specjalna edycja Edytowane 11 listopada 200915 l przez bigdaddy
Opublikowano 11 listopada 200915 l Gamersyde: recenzja Bayonetty Werdykt: Pomimo tego, że pewne segmenty gry odstają od reszty a strona techniczna nie zawsze trzyma równy poziom, Bayonetta z łatwością zostaje królem współczesnych Beat 'Em Up'ów. Oferując rozgrywkę, która jest głęboka jaki i intuicyjna, niezwykle zróżnicowany arsenał broni oraz licznych przeciwników oraz bossów, Platinum Games wydało grę, która jest nowym wyznacznikiem gatunku. Gra, której żaden prawdziwy grasz nie powinien przegapić. Edytowane 11 listopada 200915 l przez DJ1988
Opublikowano 14 listopada 200915 l Ponoć w wersji JP jest język angielski...czy jest to ścieżka dźwiękowa + napisy i menu po angielsku?
Opublikowano 14 listopada 200915 l tak wersja japonska ma tylko ksiazeczke po japonsku i okladke, w grze moge wybrac niemiecki, angielski, hiszpanski, wloski i francuski masz wszystko filmiki po angielsku, podpisy, dialogi, normalna ang wersja, nie sprawdzalem innych jezykow jak wygladaja podczas filmikow Edytowane 14 listopada 200915 l przez blazej1980