Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 http://www.gametrailers.com/video/grace-and-bayonetta/58367 Pamiętacie Agni & Rudre z DMC 3 ? . Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Porównanie obu wersji. Po prostu żałosne :confused: Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Z resztą czas zależy też od tego jak go liczą. Pamiętam jak przy CoJ krzyczeli że trwa tylko 4 godziny a mi przejście zajęło 12. Pewnie gra będzie trwała standardowe około 10 godzin, jak większość gier ostatnimi czasy... Ja jesli chce zamowic jakis import z azji to wybieram YesAsia: http://www.yesasia.com/global/search/bayonetta/0-0-0-bpt.48_q.Bayonetta-en/list.html Ale cena Bayonetty nie jest zbyt atrakcyjna. Jedynym pocieszeniem jest darmowa wysylka zaczynajaca sie od 39$. Jest jeszcze sklep PlayAsia ale tam nie wysylaja niektorych gier do Europy, w tym rowniez Bayonette... Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Porównanie obu wersji. Po prostu żałosne :confused: ... Dzieki za powod zeby nie importowac : < Juz chyba nawet przestane sie łudzic na 60fps'ow w premiere EU bo o grafice podciagnietej to juz dawno zapomnialem... Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Aż dziw bierze że napisaliście aż 13 stron postów na temat tej gry... Ciągle nie mogę się przekonać co ta gra oferuje takiego wspaniałego, jak dla mnie to typowy średniak z kiepską bohaterką w roli głównej. No ale cóż, widocznie tutaj górę biorą gusta Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 no gierka mnie mile zaskoczyła początkowe info/filmiki jakoś mnie nie ruszały - znowu jakaś tam cycata laleczka i do tego przy walce używa włosów...wtf?! No ale demo rozwiało moje wątpliwości, gra genialna, mega widowiskowa, przyjemna nuta leci podczas gry, mi się podoba, po dmc miła odskocznia. Kiedy premiera w EU? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Bodajze 8 stycznia wiec juz tylko troszke ponad 2 miechy ^_^ Nie moge sie doczekac ,ten filmik z clock tower tylko na chwile zniechecil mnie do tej gry ,a jak zagralem sobie w demko to znowu mam nieodparta chec poszpilania w ten tytul. Po prostu ma cos w sobie ,ze nie moge sie od niej oderwac Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 szkoda, sądziłem że w grudni no to jeszcze 2mc W demie czuć że to twórcy viewtiful joe/okami. Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 a ja juz zamowilem sobie z japonii bayonette, powinna byc na dniach, zobaczymy czy warto bylo czekac. dobra nowina taka ze japonska wersja ma tylko ksiazeczke w krzaczkach, gra cala jest po angielsku, dubbing, itp Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Wersja kolekcjonerska ekskluzywna dla Europy. No... to kto kupi wersje deluxe tej aborcji? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 ale zawsz emozna wziac do kibelka i poogladac! Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 (edytowane) Jak nie bedzie przesadnie droga i problemu z dostaniem nie bedzie to moze sie skuszę :potter: Blazej - ile Cie wyniesie ta przyjemnosc? Edytowane 6 listopada 2009 przez XM16E1 Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 ogolnie jestem w wielkim szoku, gre zamowilem w nocy z niedzieli na poniedzialek, a dzis patrze listonosz zostawil awizo, kurcze troche szybko jak na gierke z japonii, co do ceny to zaplacilem jakos 50-55 euro, czyli tak samo jak gry kosztuja tu u mnie Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Jak bedziesz juz po dluzszej sesji z gra to zdaj relacje jak ci sie podoba i czy jest az tak strasznie spartolona jak mowia niektorzy Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 gre sprawdze w poniedzialek bo siedze w pracy weekend i nie mam jak odebrac z poczty, zamawialem z playasia.com (czasami zamawiam z yesasia.com ) Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Szkoda, że jakość filmiku fatalna. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Ja pier.dziele! Myslalem ,ze w DMC mozna trzaskac uber combosy ,ale widze ze bayonettka oferuje jeszcze wieksze mozliwosci! I znowu po tym filmiku mnie wzielo na demowke :-/ Btw. ile jest poziomow trudnosci(i jakie sa)? Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 (edytowane) Ja pier.dziele! Myslalem ,ze w DMC mozna trzaskac uber combosy ,ale widze ze bayonettka oferuje jeszcze wieksze mozliwosci! I znowu po tym filmiku mnie wzielo na demowke :-/ Btw. ile jest poziomow trudnosci(i jakie sa)? Very Easy, Easy, Normal, Hard, Climax, Infinite Climax Edytowane 9 listopada 2009 przez DJ1988 Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 dostalem swoja kopie Bayonetty i mialem pare godzin na przetestowanie, wiec bedzie to raczej moj preview i wstepne odczucia. na poczatku spodobala mi sie jedna rzecz, mimo ze to gra slasher typu DMC itp to fajnie tu mozna sie wczuc w fabule, gdyz duzo filmikow i dialogow i nawiazan do historii. kolejna sprawa to te wstawki sa naprawde pelne humoru, czesto siedzialem i sie smialem na caly glos, poza humorem duzo podtekstow erotyczno-religijno-seksualnych. np zakonnica rozdzierajaca habit na piersiach i w okolicach ud, robi sukienke mini a do tego trzyma w ustach lizaka i zmyslowo go lize wszystko fajne smiesznie przedstawione. walk duzo, combosow pelno, bayo ma nawet pistolety przy kostkach i strzela nimi stojac na rekach i robi pseudo kolowrotek, fajny design potworkow np wielki smok z dwoma glowami z wielkim brzuchem a brzuch to odwrocona glowa dziecka niemowlaka ktora sie smieje. wszystko wyglada jak w tego typu grach biegniemy cos tam skaczemy i dochodzimy do lokacji ktora sie zamyka i walczymy z potworkami, pokonujemy i mozemy biec dalej, fajnie mozna uzywac roznych elementow srodowiska do walki, czy to rzut samochodem albo lawkami itp duzo fajnych wykonczen przeciwnika a'la fatality z MK, pewnie duzo przede mna do odkrycia. co do wspomnianych zwolnien i ciec animacji w niektorych serwisach, to ja tego nie uswiadczylem, jedyna rzecz ktora lekko mnie zdziwila to np jesli pierwszy raz wypadnie powiedzmy zlota moneta to wtedy gra sie pauzuje, laduje 2-3 sek i dopiero sie wyswietla co ta zlota moneta daje, ale jak juz pozniej biegniemy i zbieramy monety to juz nie pokazuje nic jest git, czyl tylko pierwsze zetkniecie z itemem. co do loadingow pomiedzy poziomami hmmm czasami moze sa przydlugawe, ale nie jest zle, do tego podczas loadingu mamy pokazane po prawej kombinacje do combosow i mozemy sobie trenowac, wiec nie zauwazamy dlugich loadingow. grafika w grze i przerywnikach bardzo fajna, nie ma szalu ale jest pozadnie. podsumowujac po kilku godzinach to jest bardzo fajnie, wesolo, efektownie i brutalnie. lubiacym tego typu gry goraco polecam. jak jakies pytania to piszcie : Cytuj
szymen 2 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Jakie są jeszcze wykończenia przeciwników?? Bo jak narazie to pokazywano kilka na krzyż... Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 (edytowane) polska recka Bayo edycja specjalna i jeszcze bardziej specjalna edycja Edytowane 11 listopada 2009 przez bigdaddy Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 (edytowane) Gamersyde: recenzja Bayonetty Werdykt: Pomimo tego, że pewne segmenty gry odstają od reszty a strona techniczna nie zawsze trzyma równy poziom, Bayonetta z łatwością zostaje królem współczesnych Beat 'Em Up'ów. Oferując rozgrywkę, która jest głęboka jaki i intuicyjna, niezwykle zróżnicowany arsenał broni oraz licznych przeciwników oraz bossów, Platinum Games wydało grę, która jest nowym wyznacznikiem gatunku. Gra, której żaden prawdziwy grasz nie powinien przegapić. Edytowane 11 listopada 2009 przez DJ1988 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 Ponoć w wersji JP jest język angielski...czy jest to ścieżka dźwiękowa + napisy i menu po angielsku? Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 (edytowane) tak wersja japonska ma tylko ksiazeczke po japonsku i okladke, w grze moge wybrac niemiecki, angielski, hiszpanski, wloski i francuski masz wszystko filmiki po angielsku, podpisy, dialogi, normalna ang wersja, nie sprawdzalem innych jezykow jak wygladaja podczas filmikow Edytowane 14 listopada 2009 przez blazej1980 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi