humanno 201 Opublikowano 14 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2009 w końcu dossałem to demo. I? O jaaa, ale jazda. 100% japan ale kurde, wlasnie dla oryginalnych [chorych] pomysłów kupielm PS3. NIe moze do konca lubie "kosmiczne" wlaki i mega bossów, ale demko mnie rozwaliło, chyba kiedyś trzeba w końcu zagrać w taką gre, nie mam nic przeciwko zeby to była wlasnie Bayonetta. Wypalenie gałek ocznych i zagrożony stan techniczny pada :smile: fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 14 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2009 W dzisiejszych czasach trochę bezsensu jest zamawiać preordery, bo gierki są niedługo później w jakiś promocjach etc. Poza tym jak to zwykle z ultimą bywa, taniej wychodzi sprowadzenie z UK niż zamówienie u nich. np. tutaj ze sprowadzeniem wyjdzie jakies 175 zeta. W Ultimie 199 na dzien dobry + ewentualne koszty wysylki(nie moglem sie doszukac) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 (edytowane) BAYONETTA wcale nie taka mala. Wedlug przeprowadzonego rozpoznania jej wzrost to,bagatela,2.5 metra(wlacznie z obczasami i stozkowatym kapeluszem,co i tak daje jej okolo 2m naturalnej wysokosci . Zrodlo Edytowane 16 grudnia 2009 przez Ken Marinaris Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 Wiecie, kiedy będzie można dostać liitkę i gdzie ??? Zrezygnowałem z preordera, bo zapomniałem, że limitka będzie Bayonetty przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 (edytowane) co bedzie sie zawieralo w limitce ?? ja przeszedlem demo i ogolne wrazenie piorunujace!!!! gameplay po prostu zaje&isty.Ciosy pod trojkatem sa wprawdzie identyczne jak w DMC4 (nawet takie same combo po takiej samej kombinacji - troche smieszne) ale gra sie znaczenie lepiej z racji tego ze za combosy odpowiadaja trzy klawisze oraz mozna jescze trzepac inne kombowy przytrzymujac lockowanie na celu. Grafika rzeczywiscie troche kiepska i po cichu licze ze to poprawia... a co do plynnosci to nie uswiadczylem żadnych drastucznych ciec. niemilosiernie napalilem sie na ta gre ale czas pokaze jak bedize ona wygladala na ps3... Edytowane 20 grudnia 2009 przez QTF Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 (edytowane) Ta gra miażdży. Akcja za akcją i akcją pogania. Nagłe zmiany scenerii, genialne walki z bossami (koloseum!!!). Podoba mi się system walki, bo rozwija biedną ideę DMC (brak bloku), ale daje też możliwość ustawienia stylu rozgrywki pod siebie (akcesoria). Nie podoba mi się natomiast design niektórych broni (arabskie łyżwy -_-) i mam wrażenie, że gra jest trochę za szybka (60 fpsów robi swoje). Jednym słowem - geniusz. Edytowane 20 grudnia 2009 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 Ta gra miażdży. Akcja za akcją i akcją pogania. Nagłe zmiany scenerii, genialne walki z bossami (koloseum!!!). Podoba mi się system walki, bo rozwija biedną ideę DMC (brak bloku), ale daje też możliwość ustawienia stylu rozgrywki pod siebie (akcesoria). Nie podoba mi się natomiast design niektórych broni (arabskie łyżwy -_-) i mam wrażenie, że gra jest trochę za szybka (60 fpsów robi swoje). Jednym słowem - geniusz. Zawsze możesz kupić wersje upośledzoną Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 nic sie nie wyjasnilo co do wersji na PS3? Mniej fps-ów, gorsze tekstóry i kolory to przeciez nie do pomyslenia w dziisiejszych czasach? Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 Dokładnie, 60 fps to tylko wersja na X360 w którą miałem okazje zagrać kilka dni temu. Niestety wersja PS3 nie dość, ze ma gorszą grafe to jeszcze wyrabia jakieś 30 fps. Mam nadzieje, że ta plotka o pomocy naprawienia Bayo przez Sony na PS3, okaże się prawdą... Bo inaczej będzie niezły zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 To nie była plotka, bo zostało to potwierdzone. Czekam na 8 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 To nie była plotka, bo zostało to potwierdzone. Czekam na 8 stycznia. Link prosze. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Ukończyłem. Rewelacyjna rewolucja. Nie zgadzam się z oceną Amera, powinna być dyszka. Geniusz, miód, błogosławieństwo. Must have, system seller, cud. Dziękuję za uwagę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 To nie była plotka, bo zostało to potwierdzone. Czekam na 8 stycznia. Sony potwierdziło to oficjalnie? Bo jakoś nic mi o tym nie wiadomo. Wiec jest to tylko plotka jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Az masz u mnie plusika za praktycznie genialne podsumowanie tejze gry ... na Xboxa Teraz bierz sie za infinite climax bo jestem ciekaw na jakim poziomie stoi : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Nie ten dział, sry Po przejściu odblokowało mi harda, więc w najbliższym czasie raczej nie sprawdzę climaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) Moim zdaniem to byla plotka. Wymyslila to francuska strona, na ktora sie wszyscy powoluja. Krotko mowiac nie liczcie na lepsza Bayonette niz japonska. Edytowane 22 grudnia 2009 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Ukończyłem. Rewelacyjna rewolucja. Nie zgadzam się z oceną Amera, powinna być dyszka. Geniusz, miód, błogosławieństwo. Must have, system seller, cud. Dziękuję za uwagę. A nie mówiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Bayonetta PS3 vs X360 - 8.2 / 9.5 http://ps3.ign.com/articles/105/1057012p2.html / http://xbox360.ign.com/articles/105/1056885p1.html I wszystko powoli staje sie jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) Bayonetta PS3 vs X360 - 8.2 / 9.5 http://ps3.ign.com/articles/105/1057012p2.html / http://xbox360.ign.com/articles/105/1056885p1.html I wszystko powoli staje sie jasne... Normalnie wyślę im bombkę na święta taką płynną w 60 klatkach. (pipi) a nie jakakolwiek poprawa będzie/jest w stosunku do tego co było. Nie dość że 30 fps to jeszcze chrupie sobie i wygląda dennie. Bez jaj 8,2 < 9,5 o O. Takiej przepaści to ja nie kojarzę, można to porównać to gry robionej na Wii i PS3 huuuh. Jaki ja jestem wściekły to jest niepojęte. NIE KUPUJĘ ! PS. A mimo wszystko męczę to demo strasznie huh, ale ja obłudny. Jeśli wymazałbym z pamięci, że istnieje takie coś jak wersja na X360 to jakoś bym to przełknął, ale widziałem TA PEREŁKĘ !!! na X360 i wiem, że nie pogram : / Edytowane 22 grudnia 2009 przez Wolak10 Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 A ja nie potrafie zrozumiec dlaczego japonczycy nie dają rady z ps3.. a juz mysalem ze kupie 1szą w swoim zyciu j-napie*dalanke. ch*je. Z drugiej strony, gralem w demo i nie narzekalem. Ale i tak są ch*je Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Ja pewnie kupie jak stanieje. Nie wydam 200 zł za spartolony port. Niesamowicie mnie do tej gry ciągnie ale chyba wytrzymam. Zacznie się wysyp gier to zapomne na jakiś czas. Ch*je głupie... mogło być tak pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) W ogóle co to za po.j.e.b.a.n.y pomysł zeby dawwac do konwersji gre innemu developerowi?? Wstyd w ogole ze pomyśleli o konwersji a nie dopracowaniu wersji rownolegle, a co dopiero zeby przekazywac to innemu dveloperowi ktory wszystko z(pipi)ał... Panowie brak słów po prostu wstyd i hańba. Edytowane 22 grudnia 2009 przez QTF Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) Problem w tym, że Bayonetta było od początku pisana pod Xbox360 a wersja na PS3 była jednym z wymogów podpisania kontraktu z SEGA. Nooby z Platinum Games nie posiadają żadnego doświadczenia w programowaniu na PS3 więc zrzucili to na barki SEGA, która w swej nieskończonej głupocie zleciła zadanie wykonania portu team'owi odpowiedzialnemu za Sonic 2006. Ten port po prostu nie miał prawa się udać. Edytowane 22 grudnia 2009 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2009 nic sie nie wyjasnilo co do wersji na PS3? Mniej fps-ów, gorsze tekstóry i kolory to przeciez nie do pomyslenia w dziisiejszych czasach? Litości... Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 23 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2009 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-bayonetta-demo-showdown-blog-entry tutaj widac ze jest roznica i to znaczaca ale nie na poziomie 30 klatek tylko 10... ewidentnie widac gorsze tekstry oraz troche wyblakle kolory co moze te grze troche uwlaczac lecz nie uwazam tego za znaczacy minus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi